Всичко за любовта !

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Go down

Re: Всичко за любовта !

Писане  Wander on Нед Апр 20, 2008 12:37 pm

ЛеГеНдА зА лЮбОвТа 2

Разказват, че веднъж в едно ъгълче на земята се събрали заедно всички човещки чувства и качества. Когато СКУКАТА се прозяла за трети път, ЛУДОСТТА предложила:
- Хайде да играем на криеница, а?
ИНТРИГАТА повдигнала вежди:
- Криеница? Що за игра е това?
Тогава ЛУДОСТТА обяснила, че един от тях, например тя, започва - затваря си очите и брои до милион, а в същото време всички останали се крият. Последният, когого открият, започва да брои следващата игра и така нататък.
ЕНТУСИАЗМЪТ затанцувал с ЕУФОРИЯТА, РАДОСТТА заподскачала така, че успяла да удеби СЪМНЕНИЕТО, само АПАТИЯТА, която никога от нищо не се интересувала, отказала да участва в играта.ИСТИНАТА предпочела да не се крие, защото в кая на краищата винаги я отриват. ГОРДОСТТА казала, че това е абсолютно глупава игра (нищо друго не я вълнувало освен нея самата ), СТРАХЛИВОСТТА не искала да рискува много-много.
- Едно, две, три, ... - започнала да брои ЛУДОСТТА.
Пръв се скрил МЪРЗЕЛЪТ. Скрил се той зад най-близкия камък край пътя, ВЯРАТА се издигнала в небесата, а ЗАВИСТТА се скрила в сянката на ТРИУМФА, който със собствени сили се изхитрил да се изкатери до върха на най-високото дърво. БЛАГОРОДСТВОТО много дълго не можело да се скрие, тъй като всяко място, което то си намирало се, оказвало идеално за неговите приятели:
Кристално чистото езеро - за КРАСОТАТА; хралупата в едно дърво - ами че това е за СТРАХА; крилото на пеперудата - за СЛАДОСТРАСТИЕТО; полъхът на вятъра - той е за СВОБОДАТА! И така - то се замаскирало в слъчевия лъч. ЕГОИЗМЪТ, напротив, намерил си едно топло и уютно местенце само за себе си. ЛЪЖАТА се скрила дълбоко в океана ( а в действителност тя се скрила в дъгата ), а СТРАСТТА и ЖЕЛАНИЕТО се спотаили в гърлото на вулкана. ЗАБРАВАТА, дори не помня къде се скрила, но това не е важно.
Когато ЛУДОСТТА преброила до 999 999, ЛЮВОБТА все още търсела къде да се скрие, но вече всичко било заето. И изведнъж тя видяла прекрасен розов храст и решила да се скрие между цветовете му.
- Един милион, - изброила ЛУДОСТТА и се заела с търсенето.
Разбира се, най-напред намерила МЪРЗЕЛА. После чула как ВЯРАТА спори с Бога, а за СТРАСТТА и ЖЕЛАНИЕТО се сетила по това как трепери вулканът, след това ЛУДОСТТА видяла ЗАВИСТТА и се досетила къде се крие ТРИУМФЪТ. Нямало нужда да търси ЕГОИЗМА, защото мястото, където той се бил скрил, се оказало пчелен кошер, а пчелите решили да изгонят неканения гост. Търсейки, ЛУДОСТТА се приближила до ручея и видяла КРАСОТАТА. СЪМНЕНИЕТО седяло до оградата, чудейки се от коя страна да се скрие. И ето че всички били намерени:
ТАЛАНТЪТ - в дъхавата и сочна трева, ТЪГАТА - тъмната пещера, ЛЪЖАТА - в дъгата (за да сме честни, тя се скрила на дъното на океана).
Не могли да намерят само ЛЮБОВТА. ЛУДОСТТА поглеждала зад всяко дърво, във всяко поточе, на върха на всяка планина и най-накрая, тя решила да погледне в розовите храсти, започнала да разтваря клоните и чула вик. Острите шипове на розата наранили очите на ЛЮБОВТА. ЛУДОСТТА не знаела какво да прави, започнала да се извинява, плакала, молила за прошка и за да изкупи вината си, обещала на ЛЮБОВТА да стане неин водач. И ето, от онова време, когато за първи път на земята играли на криеница, ЛЮБОВТА е сляпа и ЛУДОСТТА я води за ръка...


avatar
Wander

Брой мнения : 79
Join date : 28.03.2008
Местожителство : Нова Загора

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Всичко за любовта !

Писане  Wander on Нед Апр 20, 2008 12:43 pm

Легенда за любовта 3


“Има една легенда за птичката, която пее само веднъж в живота си, но по-сладко от всяко друго земно създание.
Още щом напусне гнездото си, тя дири трънлив храст и няма покой, докато не го намери.
Тогава запява сред безпощадните му клонки, притискайки гръд към най-дългия им и остър шип, за да умре, извисена над своята агония, надпяла и чучулигата , и славея.
Възхитителна песен, заплатена с живота.
Но целият свят притихва заслушан и дори бог на небето се усмихва.”


Не зная дали съм те търсила или просто съм мечтала за теб. Тогава, когато с нежелание съм се измъквала от топлите прегръдки на съня и почти несъзнателно съм те усещала сред хората, заобикалящи моя свят. Или тогава, когато съм наблюдавала отиващия си ден и съм отправяла жаден поглед към хоризонта. Не зная дали съм допускала, че ти съществуваш в горещите летни дни и дългите зимни нощи, в дъждовното есенно отчаяние или пък в живителния аромат на пролет. Но чувството, че теб те има някъде на света, ми е давало сили да живея…
Събуждам се сутрин в прегръдките ти и се наслаждавам на присъствието ти. Замечтано прекарвам поглед по голото ти тяло и правя усилия да не те докосна. Притаявам дъх , защото почти не смея да дишам -толкова ме е страх да не се окаже просто сън.
Внезапно ти отваряш очи и ме озаряваш с твоя пълен с топлина поглед. Очите ти са дълбоки като океан и аз се оглеждам за спасителен пояс. Приближаваш устни към моите и аз притварям очи. Целувката ни е толкова дълбока и страстна, че наоколо избухват хиляди горещи слънца. Усещам как възбудата ти постепенно нараства и те улавям в ръцете се. Ти си така прелестен и гладък, а само миг по-късно аз те държа между устните си. Харесваш ги и то не само заради усещането, което те ти дават- чувствената им и предизвикателна извивка те влудява, ти знаеш, че това са устни, създадени само за любов. Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив. Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ. Желаеш ме и аз съм твоя, страхуваш се, но не от мен.
Проникваш в тялото ми и аз те приемам, изпълнена с нежна всеотдайност и мъничко тъга. Плавните ти движения напомнят самотна лодка в бурен океан, а брега е толкова далече. Усещам силата ти и знам, че си уязвим, защото обичаш винаги да бързаш бавно. Облива ме гореща вълна и в нас избухва като огнен дъжд вулкан от неземно удоволствие, събрал в себе си страстта и пламъка, страданието и радостта, уханието на вятъра и вкуса на самотата. Благодаря ти, че ме благослови да обичам и да дарявам любов. Обръщам се към теб, целувам те и поставям длани на лицето ти, като се мъча да запечатам завинаги твоя образ в съзнанието си и да го запазя за дългите дни и нощи, които ми предстоят без теб…
Тогава, когато ще полагам усилия да бъда жива и с всеки изминал ден ще умира по една малка частица от мен, може би точно в този момент ще осъзная, че никога повече няма да бъда същата.
Тогава, когато спомените ще нахлуват в мен и аз отчаяно ще се питам кога ще спрат да бъдат толкова болезнени и ще останат просто спомени…
Зная, че от утре трябва да се уча да живея без теб, но казват, че винаги раздялата е като една малка смърт…

“Птичката с тръна в гърдите следва неумолим закон. Сама не знае какво я кара да забие шипа в сърцето си и да умре, пеейки. Когато острият трън я пронизва, тя не подозира, че я очаква смърт, само пее и пее, докато не й останат сили да издаде нито звук повече. Но ние -когато ние забиваме шипа в гърдите си, знаем. Разбираме. И все пак го правим. Все пак го правим.
Защото най-хубавото нещо в живота се постига само с цената на голямата болка…, или поне така е според легендата. “
avatar
Wander

Брой мнения : 79
Join date : 28.03.2008
Местожителство : Нова Загора

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Всичко за любовта !

Писане  Wander on Нед Апр 20, 2008 12:47 pm

21 ПрИчИнИ пОрАдИ кОиТо Те ОбИчАм

1.Мога да бъда самият(самата) себе си, когато съм с теб.
2.Представата ти за романтика е свещи, нежна музика и само ние двамата.
3.Караш ме да се чувствам така, както никога не съм се чувствал/а преди.
4.Мога да ти кажа абсолютно всичко и ти да не се шокираш.
5.Твоята непресъхваща вяра в нашата любов поддържа пламъка й.
6.Между нас съществува истинска магия.
7.Толкова си подхождаме-сякаш сме родени един за друг.
8.Мислейки за теб, се изпълвам с прекрасно чувство.
9.Твоята любов ми дава усещането, че най-хубавото тепърва предстои.
10.Ти никога не се отказваш от мен.
11.Ти си просто неустоим/а.
12.Обичам те, защото ме караш да показвам най-доброто от себе си.
13.Имаш страхотно чувство за хумор.
14.Всеки път, когато те погледна, сърцето ми прескача.
15.Винаги ми казваш това, което се нуждая да чуя.
16.Ти си този(тази), който(която) държи ключа към сърцето ми.
17.Ти ми показа какво е да обичаш истински.
18.Любовта е това, което ти значиш за мен-ВСИЧКО.
19.Будиш въображението ми и ме караш да мечтая.
20.Изживявам пълноценно всяка секунда от живота си благодарение на теб.
21.И, разбира се, твоята интелигентност ,защото ти беше достатъчно умен(умна), за да се влюбиш в мен!!!;-)
avatar
Wander

Брой мнения : 79
Join date : 28.03.2008
Местожителство : Нова Загора

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Всичко за любовта !

Писане  black_vi on Нед Апр 20, 2008 9:46 pm

cheers cheers cheers Wink
avatar
black_vi

Брой мнения : 547
Join date : 05.04.2008
Age : 26
Местожителство : kazanlak

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Всичко за любовта !

Писане  LilSnoOpY on Нед Апр 20, 2008 9:46 pm

ВСИЧКО ХУБАВО В ЖИВОТА НИ ВИНАГИ Е ИЛИ ЛЪЖА, ИЛИ ИЛЮЗИЯ, ПОНЯКОГА И ДВЕТЕ!!!

Obi4am te tova go znaq. Obi4a6 li me tova ne znaq no, pomni 4e vinagi 6te te Obi4am. {}

Често снимката ти гледам, и роня над нея сълзи, така е защото те обичам и устата само твоето име мълви.

Когато много силно желаеш нещо , но не можеш да го имаш ти е по-лесно да го направиш свой враг

Ще трябва да затворя любовта си към теб в сърцето си като пленник,за да се науча да я преодолея!

Казват че любовта идва само веднъж,но това не е вярно защото се влюбвам в теб всеки път когато те видя!

Прости ми че сънувам теб,прости ми че ревнувам теб,прости ми събуди ме от съня,събуди ме за да не умра!

Любовта е съдба,за теб и мен промени света.Времето спря в мига щом те видях,моето сърце без глас крещи:ОСТАНИ

Пожела моето сърце,получи го и го разби,но забрави най сладкото което можеш да получиш-моето отмъщение!

Ще ме загубиш,но ще осъзнаеш без мен не можеш да си ти!Ще ти липсвам и ще ме желаеш,вината в себе си търси!

Един ден ще ме попиташ кое е по важно-ти или живота ми,а аз ще ти отговоря-живота ми!Тогава ти ще си тръгнеш без да узнаеш че моят живот си ти!


Like a Star @ heaven I love you Like a Star @ heaven

_________________
Fuck you bitch! leave me alone, walk on...get the fuck on...
avatar
LilSnoOpY
Admin

Брой мнения : 386
Join date : 27.03.2008
Age : 27

Вижте профила на потребителя http://lilsnoopy.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Всичко за любовта !

Писане  black_vi on Нед Апр 20, 2008 9:53 pm

super Sad Sad sunny
avatar
black_vi

Брой мнения : 547
Join date : 05.04.2008
Age : 26
Местожителство : kazanlak

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Всичко за любовта !

Писане  Wander on Пон Апр 21, 2008 4:00 pm

~365 ОпИтА За СеКс~До скъпата ми приятелка,
През изминалата една година имах 365 опита да правя секс с теб. Успях само в 36 от тях, което средно е около 1 път секс на всеки 10 дена. Следва списък от причините, поради които коитосът беше провален:

54 пъти чаршафите бяха чисти
17 пъти беше прекалено късно
49 пъти ти беше много уморена
20 пъти беше много горещо
15 пъти се преструваше на заспала
22 пъти те болеше главата
17 пъти се страхуваше да не събудим бебето
16 пъти каза, че ти е много кисело в момента
12 пъти не беше правилният момент в месеца
19 пъти трябваше да ставаш рано
9 пъти каза, че не си в настроение
7 пъти имаше слънчеви изгаряния
6 пъти гледаше късните тъпи шоута
5 пъти не искаше да си разваляш новата прическа
3 пъти каза, че съседите щели да ни чуват
9 пъти каза, че майка ти ще ни чуе

От всичките 36 пъти когато успят, активността не беше много задоволителна, защото:
6 пъти ти просто си лежеше ей така
8 пъти ми напомни, че има пукнатина на тавана
4 пъти ме помоли да побързам и да свървшвам колкото се може по-скоро
7 пъти аз те събуждах да ти кажа, че ти си свършила
1 път се уплаших да не съм те наранил, защото усетих, че започваш да се мърдаш


До скъпия ми приятел,
Мисля, че имаш грешна представа за нещата, такива каквито са.

Ето причините, поради, които не получи повече от това, което имаш в момента:

5 пъти се прибра пиян като прасе и се опита да наебеш котката
36 пъти изобщо не се прибра вкъщи
21 пъти не успя да свършиш
33 пъти свърши докато си го вкараш наполовина
19 пъти ти омекна преди да ми го вкараш
38 пъти работи до късно през нощта
10 пъти ти схванаха пръстите на краката
29 пъти трябваше да ставаш рано, за да играеш голф
2 пъти се беше сбил и те бяха сритали в ташаците
4 пъти си го закопча с ципа на панталона
3 пъти беше болен и носът ти течеше
2 пъти имаше дървено чепче в пръста си
20 пъти загуби желание за секс, след като беше мислил за това цял ден
6 пъти дойде с облечен с пижамата си, докато беше чел порно книжка
98 пъти беше прекалено зает, за да гледаш футбол, бейзбол, волейбол и т.н .по ТВ

От сполучливите пъти, когато ни се получи, аз продължавах да лежа неподвижно, защото ти пропусна дупката ми и чукаше чаршафите

И всъщност не говорех за пукнатината на тавата, а казах: как искаш да застана? На колене или да ми вижда отгоре п****а? А този път, когато съм се размъдрала, беше защото ти пръдна и аз се опитах да си взема последна глътка въздух ...
avatar
Wander

Брой мнения : 79
Join date : 28.03.2008
Местожителство : Нова Загора

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Всичко за любовта !

Писане  Wander on Пон Апр 21, 2008 4:06 pm

Защо те обичам...

Обичам те, защото ти си радостта...
Защото ме караш да се чувствам както никога до сега...
Мога да ти се доверя без да се притеснявам...
Твоята вяра е това което държи пламъка на любовта жив...
Обичам те, защото съм жив от момента, в който се запознахме...
Винаги си до мен когато имам нужда...
Обичам те, защото ме караш да показвам най-доброто от себе си...
Защото си неустоима...
Винаги успяваш да ме накараш да се усмихна...
Обичам те, защото си усмивка, и нежност, и любов...
Когато мисля за теб се изпълвам с прекрасно чувство...


Имаш прекрасно чувство за хумор
Обичам те, защото си различна...
Любовта е, това което значиш за мен - а ти си всичко...
Обичам те - просто така, обичам те, защото те има...
Всеки път когато те погледна, сърцето ми спира за миг...
Показа ми истинското значение на любовта...
Сънищата ми са прекрасни, защото ти си в тях....
Ти си тази, която държи ключа към моето сърце...
Помагаш ми в трудни моменти...
Защото вярваш в мен...
Обичам те, защото си ти...
Показа ми истинското значение на любовта...
Сънищата ми са прекрасни, защото ти си в тях...
Обичам те защото си красива...
И разбира се твоята интелигентност, защото беше достатъчно умна за да се влюбиш в мен ;-)


Обичам те поради милиони други причини!

Обичам те!
avatar
Wander

Брой мнения : 79
Join date : 28.03.2008
Местожителство : Нова Загора

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Всичко за любовта !

Писане  black_vi on Съб Юни 28, 2008 5:05 pm

I Will Always Love You"

If I
Should stay
I would only be in your way
So I'll go
But I know
I'll think of you every step of
the way

And I...
Will always
Love you, oohh
Will always
Love you
You
My darling you
Mmm-mm

Bittersweet
Memories
That is all I'm taking with me
So good-bye
Please don't cry
We both know I'm not what you
You need

And I...
Will always love you
I...
Will always love you
You, ooh


I hope
life treats you kind
And I hope
you have all you've dreamed of
And I wish you joy
and happiness
But above all this
I wish you love

And I...
Will always love you
I...
Will always love you

I, I will always love
You....
You
Darling I love you
I'll always
I'll always
Love
You..
Oooh
Ooohhh


Уитни Хюстън - Винаги ще те обичам

Ако можех да остана...
Ще бъда само пречка в твоя път,
ала тръгвам,
но знам, че ще мисля за теб всяка стъпка от пътя...

И аз...
винаги ще те обичам,
мили мой...

Горчиви и сладки спомени...
Това е всичко, което взимам със себе си.
Тръгвам си, моля те, не плачи...
И двамата знаем, че не съм това, от което се нуждаеш!

И аз...
винаги ще те обичам,
мили мой...

Надявам се, че животът те лекува
и се надявам, че ще имаш всичко,
за което си мечтал...
Пожелавам ти радост
и щастие,
но над всичко - любов.
avatar
black_vi

Брой мнения : 547
Join date : 05.04.2008
Age : 26
Местожителство : kazanlak

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Всичко за любовта !

Писане  p0pi_kz on Съб Юни 28, 2008 11:34 pm

п0здрав с песента I want to spendmy life time lovin' u cryyyyy
avatar
p0pi_kz

Брой мнения : 291
Join date : 21.04.2008
Age : 25
Местожителство : КаzanLъk ee

Вижте профила на потребителя http://www.impulse.bg/devilish_inl0ve

Върнете се в началото Go down

Re: Всичко за любовта !

Писане  Trash - Модератор on Съб Юни 28, 2008 11:42 pm

LilSnoOpY написа:Мноо романтика е Wandare хахахахах !!! Laughing Laughing Laughing Обичам те мила, като слива изгнила !!! - Е ТОВА Е !! ХАХАХАХ What a Face What a Face What a Face Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Embarassed Изчервих се
avatar
Trash - Модератор

Брой мнения : 49
Join date : 12.04.2008
Местожителство : New Zagar city

Вижте профила на потребителя http://kefche.com

Върнете се в началото Go down

Re: Всичко за любовта !

Писане  p0pi_kz on Съб Юни 28, 2008 11:45 pm

лекоо е х0раа lol! lol!
avatar
p0pi_kz

Брой мнения : 291
Join date : 21.04.2008
Age : 25
Местожителство : КаzanLъk ee

Вижте профила на потребителя http://www.impulse.bg/devilish_inl0ve

Върнете се в началото Go down

Re: Всичко за любовта !

Писане  Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите