Всичко за зодиите !!!

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Go down

Re: Всичко за зодиите !!!

Писане  Wander on Пон Апр 14, 2008 7:35 pm

е да не ги мисля аз тея работи така пише пък незнам колко е вярно Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
avatar
Wander

Брой мнения : 79
Join date : 28.03.2008
Местожителство : Нова Загора

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Всичко за зодиите !!!

Писане  Wander on Пон Апр 14, 2008 7:43 pm

КоЕ ЦвЕтЕ сИ ?

Perunika: 1-10 qnuari
Amarilis: 11-20 qnuari
Gerber: 21-31 qnuari
Gluharche: 1-10 fevruari
Parichka : 11-19 fevruari
Lale: 20-09 fevruari
Mimoza: 1-10 mart
Temenujka: 11-20 mart
Liutiche: 21-31 mart
Hortenziq:1-10 april
Kameliq:21-30 april
Bojur : 1-10 mai
Momina Sylza : 11-20 mai
Roza : 21-31 mai
Azaliq : 1-10 iuni
Liliq :11-20 iuni
Shipka : 21-30 iuni
Jasmin : 1-10 iuli
Margarita : 11-20 iuli
Karanfil : 21-31 iuli
Slyn4ogled : 1-10 avgust
Ciniq : 11-20 avgust
Gardeniq : 21-31 avgust
Zdravec : 11-20 septemvri
Edelvais : 21-31 septemvri
Gergina : 1-10 oktomvri
Ziumbiul : 11-20 oktomvri
Freziq : 21-30 oktomvri
Tuberoza : 1-10 noemvri
Narciz : 11-20 noemvri
Orhideq : 21-30 noemvri
Gladiola : 1-10 dekemvri
Lotos : 11-20 dekemvri
Bql Imel : 21-31 dekemvri
avatar
Wander

Брой мнения : 79
Join date : 28.03.2008
Местожителство : Нова Загора

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Всичко за зодиите !!!

Писане  black_vi on Пон Апр 14, 2008 7:44 pm

az sam bql imell Cool Cool Cool
avatar
black_vi

Брой мнения : 547
Join date : 05.04.2008
Age : 25
Местожителство : kazanlak

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Всичко за зодиите !!!

Писане  Wander on Пон Апр 14, 2008 7:46 pm

аз съм орхидея cheers
avatar
Wander

Брой мнения : 79
Join date : 28.03.2008
Местожителство : Нова Загора

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Всичко за зодиите !!!

Писане  LilSnoOpY on Пон Апр 14, 2008 7:55 pm

ЛИДЕРЪТ В СЕМЕЙСТВОТО

Ако се чудите защо с половинката си невинаги можете да стигнете до консенсус по глобални и най-дребни проблеми, вината си е само ваша: не сте знаели под кой звезден знак е роден(а). Предоставяме ви възможност да поправите грешките си.

ОВЕН: винаги първи!
Роден е да бъде лидер. Не случайно това е първият знак за Зодиака. Един поглед към мъжа Овен е достатъчен да се разбере кой е главният в къщи. Естествено – той! И всички са длъжни да знаят това ида се съобразяват. С едно изключение – жената Овен. В стремежа си към лидерската позиция хич не отстъпва на мъжа. Силата и е в нейната сила. Тя за нищо на света няма да се съгласи да играе второстепенни роли. Нещо повече – ръководи, а понякога направо командва цялото домочадие, в т.ч. и съпруга. За нея не е проблем да управлява и направлява семейния живот: как да се харчат парите, къде да се отиде на почивка, какво да учат децата. Какво остава на “силната” и половинка? Само едно – да се възхищава от нея!

ТЕЛЕЦ: безметежно щастие. Като правило гледа на семейството традиционно Жената Телец добре осъзнава женската си същност. Тя не оспорва водещата роля на мъжа. Харесва го силен, способен да поеме всички житейски несгоди на гърба си. И е готова винаги да му бъде опора, правейки го така, че при всякакви обстоятелства той да се чувства наистина глава на семейството. Мъжът Телец е стопанинът на дома. Той печели парите, знае цента им и умело управлява семейния бюджет. В най-важните дела има решаващата дума: при влагане на средства, покупка на скъпи вещи или имоти. Телците често предпочитат жена им да не работи. Уютен дом, вкусна храна, добре гледани и възпитавани деца – всичко това им е необходимо, за да си отдъхват пълноценно и с още по-голяма енергия да се захванат с професионалните си дела.

БЛИЗНАЦИ: братство и равенство. Лидерството не ги блазни. Не се стремят да бъдат първи нито в семейството, нито в обществото. По-близък им е идеалът за братство и равенство. Но няма да позволят откровеното властване над тях, особено ако някой се опита да ограничава свободата им на общуване и придвижване. Близнаците не признават “признати авторитети” и не понасят нравоучения. На подобни опити отвръщат с убийствена ирония и могат да направят смешен всекиго дори в собствените му очи. На Близнаците, независимо от пола, никога не им идва наум да вземат цялата власт в разпределянето на финансите или в кухнята. Така че мъжът или жената спокойно може да поеме ръководството в която и да било сфера, половинката му (и) няма дори да забележи това.

РАК: живот зад “каменната стена” Жените от тази зодия се смятат за образец на женственост и истинския пазител на домашното огнище. За тях съпругът е глава на семейството и всячески се стараят да му осигурят уютен живот. Жената Рак разчита на мъжа да я защити от всички трудности и неприятности. Но това съвсем не означава, че е слаба – тя ненатрапчиво, почти незабележимо върти къщата и семейния живот като цяло. Мъжът Рак е доста противоречива натура. От една страна, търси силна жена, която да се грижи за него като майка за сина си. Но от друга – иска да бъде центърът, около който се върти целият семеен живот. Поради това често Раците без да демонстрират лидерски наклонности, не допускат да им налагат второстепенна роля. Това особено силно се проявява относно разпределянето на семейния бюджет и възпитанието на децата.

ЛЪВ: царствен ореол.Жената Лъвица здраво държи в ръцете си семейната власт, в т.ч. и финансите. Съпругът и има само един изход – да я признае за царица. За мъжа Лъв въпросът - “Кой е главният в къщи?” въобще не стои на дневен ред. Отвсякъде е видно – той е властелинът и покровителят, обкръжен от боготворящото го домочадие. С представители на тази силна зодия всякаква борба, особено за власт, е абсолютно безсмислена. Но умната жена бързо ще разбере, че това не е и нужно: нейният Лъв се задоволява само с факта на неоспоримото му могъщество. Той не обича да се занимава с дребни битови проблеми. Дори е склонен да отстъпи разпределението на финансите на половинката си, въпреки, че осигуряването им и определянето на “генералната линия” за тяхното използване е негов дълг и право. Затова жените на Лъвовете, които не оспорват лидерството им и ги оставят да се наслаждават на царствения си ореол, на практика получават реална власт в семейството.

ДЕВА: всяко нещо на мястото си. Девата не се бори за водещата роля в къщи, но е строгият “контрольор”, който следи внимателно всички сфери на семейния живот. Представителите на тази зодия винаги са готови сами да участват в решаването на домашните проблеми – от помиряването след караница до извършването на основен ремонт. Същото Девите искат и от своята половинка, тъй като в техните представи семейния живот е постоянен труд и никой няма право да мързелува. Жените Деви са по-оправни и по-добре от мъжете се приспособяват към семейния живот. Те често помагат на съпрузите да напредват в кариерата, поемат изцяло домакинските и битови задължения. Девите са големи пестеливки, но същевременно се отличават и с практичност – стараят се да си осигуряват допълнителни приходи, дори ако съпругът им печели достатъчно.

ВЕЗНИ: вродена дипломатичност. Везните с удоволствие прехвърлят всички значими семейни проблеми върху по-силния партньор. Не обичат да са водещи, тъй като ръководната роля предполага големи отговорности и способност да се взимат решения. А това са най-силните страни на техния характер. Везните предпочитат да стоят настрани от битовите и финансовите проблеми. Поради това с радост се отдават на “публичен живот” – успешно могат да представят семейството си “пред хората”, дори и в обкръжение на по-високопоставени. Другата силна страна им е умението да тушират всякакви конфликти – и в семейството, и в службата. Жените Везни с удоволствие се отдават на естетическо и артистично възпитание на децата, лесно ги научават на добри маниери. Нямат равни в организирането на семейни и приятел

СКОРПИОН: загадъчният мистификатор. Жените Скорпиони са много прикрити и загадъчни. Обикновено никога не афишират открито намеренията си. В семейния живот не се борят явно за лидерство и са склони да преотстъпят на мъжа главната роля. Но това не означава , че се съгласяват да свирят втора цигулка. Техният властен и силен характер неминуемо се проявява, когато искат да настроят семейния оркестър по свой вкус. За тях у важно да имат емоционалната власт. Използвайки своята вродена проницателност и магически способности, могат лесно да разшифроват секретите на вътрешния свят на партньора и неусетно за него да го поставят в подчинено положение. Мъжът Скорпион е силна и властна натура. В семейството непременно държи да е главният. Иска всичко, което го обкръжава, да му принадлежи изцяло. Това се отнася не само до финансовите дела, а и до вътрешно-емоционалния живот на близките му. За него е важно да знае какво мислят те за него. Това му е необходимо, за да може по-лесно да наложи своя стил на управление.

СТРЕЛЕЦ: неизтощим генератор на идеи.За жените Стрелци въпросът за лидерството в семейството не е най-главният. Но те са енергетичният център и неизтощим генератор на идеи за всички “Домашни мероприятия”. С особена сила това се отнася до активното и полезно прекарване на свободното време. Подвижни, енергични, винаги млади подух, те са способни да завъртят целия семеен живот на привичните за тях високи обороти. Тежко се пише на небрежните и мързеливите наоколо. Мъжът Стрелец винаги се превръща в “идеологически център” на семейството. За него е много важно да се ползва с авторитет пред съпругата и децата. В съветите му винаги трябва да се вслушат всички. Тогава няма да е никак равнодушен към възпитанието и образованието на децата. Материалната и битова страна на семейния живот малко го интересува и затова с удоволствие оставя тези проблеми на нежната си половинка.

КОЗИРОГ: непоправим кариерист. Козирозите определено страдат от началническа болест. Програмирани са да постигат успехи в живота. Жените се отличават с голямо честолюбие. За тях е важно всичко в дома и семейството да бъде на ниво: децата да са отличници, а мъжът да се радва на добра служба и кариера. Няма да тръгнат да му оспорват лидерството в семейството, стига да се съобразяват с високите им критерии за ред. Мъжът Козирог е роден да бъде ръководител и в семейството. Макар и да не се престарава в решаването на дребни битови проблеми, държи да се съобразяват с него във всичко, да го уважават, та дори и малко да се боят от него. Той определя стратегическите направления като семеен бюджет, възпитанието и професионалната ориентация на децата.

ВОДОЛЕЙ: приятел и духовен гуру. Водолеите малко ги интересува кой командва в къщи. За тях по-важна е свободата и равноправието. С удоволствие участват в семейния живот, стига да им се даде възможност да разгънат фантазията си. Но за привличането им към решаване на битови проблеми е необходимо необичаен и нетрадиционен подход. Когато е по-консервативно семейството, толкова е по-трудно да се запази интересът на Водолея към него. Той е доста равнодушен към финансовите проблеми – не отдава голямо значение нито на печеленето, нито на харченето на пари. Поради тази се черта на характера Водолеят не смята за водещ този, който получава по-голяма заплата, той признава само духовното лидерство. Бракът за него е приятелство и интересен съвместен живот. Демократ по природа, той ратува за равноправие в отношенията и не позволява нарушаването не само на неговите права, а и на всички у дома – в т.ч. и на бебетата и на рибките в аквариума.

РИБИ: лекомислените грижовници. Не се стремят към лидерство. В семейството търсят преди всичко любов и взаимно разбирателство. Винаги са готови на големи жертви за любимия човек. Не се бъркат в решаването на проблеми, с които се е нагърбил партньорът и правят всичко възможно да не им идват до главата. Рибите не обичат да се сблъскват с грубата действителност и са страшно благодарни на половинката си, когато ги избавят в подобни ситуации. Тъй като практичността им е чужда, не трябва да им се поверява семейния бюджет. Партньорът на Рибата ще бъде съвсем прав, ако по всички финансови въпроси и решения и предостави само правото на съвещателен глас. За сметка на това Рибите са незаменими в уреждането на емоционални проблеми в дома – никой не може като тях да утеши обиденото дете, да прояви съчувствие към неприятностите на половинката си в службата, да дели с нея и радост, и мъка.


Последната промяна е направена от LilSnoOpY - Admin на Пон Апр 14, 2008 7:57 pm; мнението е било променяно общо 1 път

_________________
Fuck you bitch! leave me alone, walk on...get the fuck on...
avatar
LilSnoOpY
Admin

Брой мнения : 386
Join date : 27.03.2008
Age : 27

Вижте профила на потребителя http://lilsnoopy.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Всичко за зодиите !!!

Писане  LilSnoOpY on Пон Апр 14, 2008 7:56 pm

ИНДИАНСКИ ЗОДИАК

21 декември – 20януари
Луна на обновлението на земята

Амулет-минерал: кварц (планински кристал). Родените под този знак притежават външната студенина на кварца, която ги прави резервирани и не много любвеобилни към близките им. Трябва да се опитат да бъдат по-малко непреклонни във взаимоотношенията си.
Амулет-растение: бреза. Индианците използвали кората на брезата, за да записват върху нея посланията, които се предавали от поколение на поколение. Родените под този знак са дълбоко свързани с традициите и семейните обичай.
Амулет-животно: снежна гъска. Както снежните гъски мигрират всяка година, така и родените под този знак чувстват нужда да оставят духа си да лети свободно. Както своя амулет, и те обичат компанията на много хора и им е извънредно трудно да се измъкнат сами от състоянието на дестабилизация. Като родители изискват много от децата си и налагат строга дисциплина. Снежната гъска се разбира добре с бобъра, кафявата мечка, пумата и змията.
21 януари – 20 февруари
Луна на пречистването

Амулет-минерал: сребро. Точно като среброто, и родените под този знак са много скъпи на тези, които ги заобикалят, и са чудесни приятели. Изпитват силни емоции, макар че понякога се затрудняват да изразяват най-дълбоките си чувства. Предпочитат интелектуалното пред сантименталното.
Амулет-растение: трепетлика. Когато духа вятър, листата на трепетликата звънят. Именно тази хармония е дарила родените в тази зодия с гъвкава натура и с дълбока чувствителност в отношенията с другите.
Амулет-животно: видра. Видрата прекарва времето си в ядене, спане, припичане на слънце и игра. Аналогично и родените в тази зодия са весели, обичат да си играят с думите и идеите. Много рядко са отмъстителни. Те са големи мечтатели, любвеобилни и грижливи родители. Видрата се разбира най-добре с елена, гарвана, сокола, лоса и есетрата.
21 февруари – 20 март
Луна на големите ветрове

Амулет-минерал: тюркоаз. Като камъка, който ги характеризира, родените в тази зодия имат нужда от хора, които да ги разбират и следват, за да разкрият истинската си стойност. За това трябва да се срещат с личности, които могат да им повлияят, още повече, че техния характер се поддава на такова влияние.
Амулет-растение: живовляк Корените на живовляка, които отиват дълбоко в земята, трябва да накарат родените в тази зодия да се замислят: нужни са солидни основи, за да можеш да се издигнеш високо в небето.
Амулет-животно: пума. Пумата разрешава да навлизат в територията и само хора, на които има доверие. Родените под този знак имат склонност да премълчават своите дълбоки чувства. Често са артисти с тайнствен и тревожен акцент. Много чувствителни и лесно раними. Пумата се разбира най-добре със зеления кълвач, змията, бобъра, снежната гъска и кафявата мечка.
21 март – 20 април
Луна на напъпилите дървета

Амулет-минерал: опал. Опалът се свързва с топлината и огъня. Родените под този знак обичат положенията, които изискват голяма умствена и физическа енергия. Но като този шуплест камък, който се покрива с петна и лесно се чупи, те рискуват да се сближат с хора, които не се интересуват и не работят за тяхната кауза.
Амулет-растение: ъвски зъб. Индианските лечители го използват за пречистване на организъма. Аналогично на това родените в тази зодия имат чисти сърца, ненавиждат манипулациите и неясните ситуации. Правят всичко възможно, за да очистят и изяснят идеите, които им се предлагат.
Амулет-животно: сокол. Соколът е роден ловец. Точно като своя амулет родените под този знак винаги търсят нови области за проучване. Имат склонност да редуват моменти на бурно веселие с моменти на пълна тишина и спокойствие. Те са ентусиазирани родители, но понякога им липсва търпение. Соколът се разбира най-добре с лоса, есетрата, елена, видрата и гарвана.
21 април – 20 май
Луна на завръщането на жабите

Амулет-минерал: хризокола Този камък е прозрачен като стъкло, въпреки че прилича на земя. Родените под този знак са почтени хора, които предават на околните чувството за чистота като тази на стъклото, и на спокойствие като това на земята.
Амулет-растение: див крем. Той е основната храна за индианците. Родените под този знак са чувствителни към всичко красиво и добро. Имат способност да подкрепят проекти и хора, в които вярват.
Амулет-животно: бобър. Постоянни, методични и изобретателни, бобрите обичат мира, сигурността и се реализират в работата. Малко предпазливи, не обичат да товарят другите със своите проблеми. Смятат брака за много сериозно нещо и очакват избраният партньор да е завинаги. Добри родители са, но жените често правят грешки да се отчуждават от партньора си, като прехвърлят цялата си обич към децата. Бобърът се разбира със снежната гъска, кафявата мечка, пумата, зеления кълвач и змията.
21 май – 20 юни
Луна на засаждането на царевицата

Амулет – минерал: ахат. Като камъка, който ги характеризира, родените под този знак имат естествена дарба на лечители и могат да притежават голям талант в почти всяка област. Обичат да разхубавяват обстановката, която ги заобикаля, и често могат да изработват страхотни неща от най-обикновени материали.
Амулет-растение: равнец. Индианците използват това растение като тонизиращо средство. Родените в тази зодия са силни и умеят да бъдат добри приятели, при условие че не им се досажда много. Твърде са бъбриви и обичат да влизат в контакт с всеки.
Амулет-животно: елен Елените са чувствителни и интуитивни. Винаги са в плен на собствените си чувства и имат нужда да бъдат заобиколени от красота. Не се задоволяват само с една сантиментална връзка и рискуват никога да не се решат да вземат окончателно решение. Еленът се разбира най-много с гарвана, видрата, сокола, есетрата и лоса.
21 юни – 20 юли
Луна на апогея на слънцето

Амулет-минерал: корниол. Този знак се свързва с кръвта и родените в тази зодия отдават значение на всичко, което идва от сърцето. Като своя камък лесно стават плячка на различни идеи и чувства.
Амулет-растение: дива роза (шипка). Шипката чиито цветове изпълват с аромат въздуха напролет, придават на родените в тази зодия необичайно очарование и внушават на тези, които са им близки, чувството за красота и благоразположение на душата.
Амулет-животно: зелен кълвач. Родените под този знак постоянно изпитват нужда да се извиняват и да завоюват нови приятели. Обожават да си правят удобно гнездо, но му се радват само ако го споделят с хората, които обичат. Както зеленият кълвач, родените в тази зодия умеят да бъдат добри родители, но понякога им е трудно да разрешат на децата да напуснат гнездото. Зеленият кълвач се разбира най-добре със снежната гъска, бобъра, пумата и змията.
21 юли – 20 август
Луна на зрелите плодове

Амулет – минерал: гранат . Гранатът символизира сила и силни сърдечни емоции. Родените под този знак са любвеобилни, щедри и великодушни. Голямата им чувствителност ги подтикват да правят и казват неща, които проникват дълбоко в сърцата и на приятели, и на неприятели.
Амулет-растение: малина. На пръв поглед могат да изглеждат агресивни, но бодливата маскировка е само начин, за да запазят нежното си сърце. Други, напротив, предлагат топъл и екстравагантен образ и показват бодлите си само на втори план.
Амулет-животно: есетра. Символ на вътрешна сила, този амулет дарява родените под неговия знак с енергия, жизненост и особено удоволствие да упражняват собственото си влияние върху другите. Понякога се дразнят от границите, които им поставят родителите в каква област да се реализират, особено що се отнася до социалната и професионалната изява. Есетрите се разбират най-добре със сокола, елена, гарвана, видрата и лоса.
21 август – 20 септември
Луна на прибирането на реколтата

Амулет минерал: аметист. Аметистът е с пурпурен или морав цвят и се смята за символ на справедливостта. Като своя амулет, родените в тази зодия притежават способността да преценяват нещата и хората и умението да бъдат приятели и безценни съдружници, тъй като имат властта да се предпазват и да предпазват другите от каквито и да било крайности.
Амулет-растение: виолетка. Като своето цвете родените под този знак създават впечатление за студенина, която всъщност много често крие дълбоки и много нежни чувства. Тяхната изява не е никак експанзивна и твърде рядка, което пък ги прави по-стойностни.
Амулет-животно: кафява мечка. Родените в тази зодия са хора, които се владеят, мъдри са и надарени с организаторско чувство. Нуждаят се от известно време, за да възприемат новото. Кафявата мечка се разбира най-добре с бобъра, снежната гъска, зеления кълвач, змията и пумата.
21 септември – 20 октомври
Луна на полета на патиците

Амулет-минерал: диаспор. Този камък има свойството да поглъща и след това да отразява слънчевата топлина. Придава мил характер с естествена заинтересованост от щастието на другите. Но родените в тази зодия могат да изпаднат в депресия, ако не успеят да намерят смисъла, целта на живота си.
Амулет-растение: тис. Това растение се нарича още “кадифени листа” или “вълнена покривка”. Както своя амулет родените в тази зодия могат днес да бъдат бодливи като естествена вълна, а утре - меки като кадифе.
Амулет-животно: гарван. Гарваните предпочитат да се обединяват на групи, за да имат по-голяма сигурност. Постигат стабилност на чувствата и в професията само когато успеят да направят къща, която да им приляга като ръкавица. Те са обичливи родители. Гарванът се разбира най-добре с видрата, елена, сокола, есетрата и лоса.
21 октомври – 20 ноември
Луна на студа

Амулет-минерал: малахит. Този камък има вид на нещо средно между стъкло и коприна. Подобно на своя амулет, родените под този знак не са гъвкави и са в състояние да направят всичко, за да променят положението, в което искат да ги въвлекат било в положителна, било в отрицателна насока.
Амулет-растение: магарешки трън. Като своя амулет родените под този знак понякога изпускат великолепната възможност само защото вадят жилото си и го забиват във всеки, който ги засегне. По натура са много добри, макар че не всички успяват да се доближат достатъчно до другите, за да могат да ги оценят.
Амулет-животно: змия. Змията е почитана заради способността да си сменя кожата. В живота на родените под този знак често се налагат промени и те трябва да ги направят, като се разделят със старата кожа от идеи и чувства, за да влязат в новата. Много загрижени за личния живот, могат да предадат юздите в ръцете на децата си, преди те да са достигнали възрастта и способностите, за да ги поемат. Змията се разбира най-добре с пумата, зеления кълвач, снежната гъска, кафявата мечка и бобъра.
21 ноември – 20 декември
Луна на вечните снегове

Амулет-минерал: обсидиан. Това е камък, твърд и режещ като бръснач. Родените под този знак могат да бъдат много остри, когато ги обидят. Много е трудно да им се влияе, затова те често сами преследват целите, които смятат, че са им най-полезни.
Амулет-растение: бор. Като дървесината на бора, родените под този знак умеят да бъдат нежни и твърди и едновременно. Тази сила им позволява да водят другите по пътя, който на тях най-много им харесва. Обичат да ръководят, да получават и не се уморяват да се борят срещу това, което им се струва несправедливо.
Амулет-животно: лос. Надарени с проникващ дух, те асимилират с лекота всичко, което четат и слушат. Независимо от това те са много любвеобилни, но проявяват подчертана склонност да бъдат резервирани и мълчаливи по отношение на собствените си дълбоки чувства. Майката-лос умее да отпуска юздите на децата си заедно с тяхното израстване. Лосът се разбира най-добре със сокола, есетрата, видрата, гарвана и елена.

_________________
Fuck you bitch! leave me alone, walk on...get the fuck on...
avatar
LilSnoOpY
Admin

Брой мнения : 386
Join date : 27.03.2008
Age : 27

Вижте профила на потребителя http://lilsnoopy.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Всичко за зодиите !!!

Писане  bIb on Пон Апр 14, 2008 8:02 pm

xaxa right right right !! cheers cheers Very Happy
avatar
bIb

Брой мнения : 221
Join date : 05.04.2008
Age : 28

Вижте профила на потребителя http://www.impulse.bg/bIIb

Върнете се в началото Go down

Re: Всичко за зодиите !!!

Писане  black_vi on Вто Апр 15, 2008 6:38 pm

daa vs e vqrno cheers cheers cheers cheers
avatar
black_vi

Брой мнения : 547
Join date : 05.04.2008
Age : 25
Местожителство : kazanlak

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Всичко за зодиите !!!

Писане  Buffy on Вто Апр 15, 2008 10:22 pm

I pri mene si4ko e vqrno Very Happy cheers cheers
avatar
Buffy

Брой мнения : 43
Join date : 13.04.2008
Местожителство : Nqkade tam,mejdu raq i ada

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Всичко за зодиите !!!

Писане  Wander on Нед Апр 20, 2008 12:33 pm

Oвен
Винаги напред с рогата,тресе земята


Телец
Винаги напред с рогата,справя се с нещата


Близнаци
Дяволи без рогца,които обичат танца ча-ча-ча


Рак
Рачо е юнак с накривен кълпак


Лъв
Понякога измислят страхотиики,а понякога правят на враговете гадориики


Дева
Девите са умни и добринки,ала дадеш ли им мухлясъл хляб ще пострадаш в миг рогат.


Везни
Везни щом са те нервни стават черни дяволи рогати,а щом спокойни са и мили танцуват рокенрол.


Скорпион
Вечно спори все бунтува,а нощем бълнува


Стрелец
Той,ако не уцели разтапя се и забравя всички други цели


Козирог
Все напред с рогати не слушат съветите на юнака


Водолей
На приятелите те са верни ,но на враговете те досаждат и обграждат с черни вести и лъжи.

Риби
Мой мили риби силни здравето обирате и бирата изпивате.
avatar
Wander

Брой мнения : 79
Join date : 28.03.2008
Местожителство : Нова Загора

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Всичко за зодиите !!!

Писане  bIb on Нед Апр 20, 2008 12:59 pm

Телец
Винаги напред с рогата,справя се с нещата


xaxa Tochno taka Wink Wink
avatar
bIb

Брой мнения : 221
Join date : 05.04.2008
Age : 28

Вижте профила на потребителя http://www.impulse.bg/bIIb

Върнете се в началото Go down

Re: Всичко за зодиите !!!

Писане  black_vi on Нед Апр 20, 2008 2:13 pm

Козирог
Все напред с рогати не слушат съветите на юнака

Cool Cool Rolling Eyes
avatar
black_vi

Брой мнения : 547
Join date : 05.04.2008
Age : 25
Местожителство : kazanlak

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Всичко за зодиите !!!

Писане  black_vi on Нед Апр 20, 2008 7:59 pm

Зодии и най подходящ партньор?

--------------------------------------------------------------------------------

ОВЕН
До 29,5 години за Овена най-подходящите партньори се намират сред хората, родени под знака Лъв и Стрелец. Когато Овенът излезе от тази възраст, той започва постепенно да съзрява, става по-улегнал, по-малко стремителен и страстен, по-практичен. В това време Овенът е съвместим със знака на Козирога и Девата. Тези два земни знака притежават голяма практичност – черта, която липсва на Овена, за да успее.
След 29,5 години Овните стават по-малко егоцентрични: те не се концентрират върху любовта и секса и започват да насочват своята енергия към солидни преобразувания и обезпечение.
На възраст до 41,5 години, което е половината от цикъла на Уран, Овенът е длъжен да се контролира. През това време той е съвместим с Везни (чувствителен, умствен знак) и Близнаци (също интелектуален знак).

ТЕЛЕЦ
До 29,5 години най-подходящите им партньори са хората от Знака на Козирог и Дева. Ако избере Девата, Телецът е длъжен да има предвид, че тя е красива, но хладна, а Козирогът е добър партньор и съпруг, но след време той няма да може да я удовлетвори сексуално.
След 29,5 години Телците започват да растат духовно и може да намерят подходящ партньор сред Близнаци и Овен. Близнаците ще увеличат неговия интелект, а Овенът ще му даде огън и енергия. Овенът и Близнаците са интелектуални знаци и не витаят из облаците като Телеца. Това понякога е полезно, за да го свалят на земята, за да може добре да погледне своя живот и впоследствие да промени своето бъдеще.
След 41,5 години Телецът вече е придобил дългоочакваното благополучие, той е готов за по-дълбоки, духовни отношения. Сега той може да е съвместим със Скорпион.

БЛИЗНАЦИ
До 29,5 години Близнаците трябва да се търсят най-добрите си партньори сред Везни и Водолей. Всичките три въздушни знака до 29,5 години действат лекомислено, достатъчно либерални са, непостоянни и повърхностни.
След 29,5 години Близнаците започват да съзряват и до опознават своя истински характер, който става по-уравновесен. Тогава те често намират общи черти с Телец и Овен. Телецът им предлага стабилност и другарски отношения, Овенът - възбуждане и добър модел на “Аз”.
След 41,5 години Близнакът е длъжен да се развие окончателно и да добие най-висш интелект и силен самоконтрол. По това време те могат да са съвместими със Стрелците.

РАК
До 29, 5 години най-добрите им партньори са Скорпион и Риби – между тези три водни знака има страстна, дълбока емоционална връзка.
След 29,5 години Раците съзряват и осъзнават своята истинска личност, стават по-либерални и не толкова тревожно предпазливи. Тогава те често откриват, че са съвместими със знака на Близнаци и Дева.
След 41,5 години Ракът е длъжен да притежава пълен контрол над себе си. Тогава те могат да са заедно с Козирог.

ЛЪВ
До 29,5 години най-добър партньор Лъвът следва да търси сред хората, родени под знака на Овен и Стрелец. Всичките те са огнени знаци. На тази възраст те са много независими и действат обективно и безкористно.
След 29,5 години Лъвовете се стремят към по улегнал живот, по-търпеливи са в отношенията си и стават по-практични. В това време те могат да са съвместими с Козирог, който под маската на крал също може да седне на трона заедно с Лъва, дори ако Козирогът не е толкова начетен, приветлив и отворен. Лъвът може също така да е съвместим с Близнаци след 41,5 години, които га очароват със своя блестящ интелект.
След 41,5 години Лъвът е вече духовно развит, станал е по-малко тщеславен, ексцентричен и е достигнал върха на своето интелектуално развитие. Сега те откриват, че са съвместими с Везни и Скорпион. Съчетанието “Лъв-Везни” е знаменит астрологически дует. Тъй като Везните винаги се стараят да угодят, а Лъвът иска същото, те успешно изграждат отношения на от типа “роб - господар”. Съчетанието “Лъв-Скорпион” е възможно само в средите на високоразвитите типове. Но срещнат ли се – пазете се! Това е истинската власт, интелект, творчески съюз – император и императрица, не просто крал и кралица!

ДЕВА
До 29,5 години Девите си намират най-подходящи партньори сред родените под знака на Телец и Козирог. Всичките те са земни знаци и до 29,5 години се държат пасивно, връзките им са случайни и чувствени, отношенията - стабилни и ограничени. Хората от знака на Телец могат да добавят малко мекота към нервните Деви, а в същото време Козирозите, с високото си чувство на организираност, могат да се обръщат за помощ към практичните Деви.
След 29,5 години Девите започват да разбират цялата глупост на своето отношение към живота и тяхната строгост отслабва, но едва след като са натрупали много знания и професионален опит. Сега те могат да са съвместими със Скорпион и Лъв. Хората от тези знаци високо ценят интелекта на Девата и могат да отделят малко от собствените сили за по-слабия знак на Девата, който заради своята работа позволява на благата на живота да преминат край тях.
След 41,5 години Девите вече са развити духовно. Сега те могат да са съвместими със Стрелците, интелектуален, идеалистичен знак.

ВЕЗНИ
До 29,5 години Везните са най-съвместими сексуално със знака на Близнаци и Водолей. Тези три въздушни знаци до 29,5 години имат непостоянни интелектуални, обществени и сексуални връзки.
След 29,5 години те започват да съзряват и стават по-практични. Вече са се приближили към по-улегнал и по-стобилен начин на живот. Откриват съвместимост със знака на Скорпиони и Овен. Тъй като тези два знака се управляват от Марс, понякога са малко груби и се нуждаят от мекия, уравновесен характер на Везните, който поощрява тяхното спокойно поведение.
След 41,5 години Везните вече са се развили, установили са контрол над своето интелектуално “Аз”. В този период често са съвместими с Риби и Стрелец, благодарение на техния идеализъм и романтизъм.

СКОРПИОН
До 29,5 години най-добрите им партньори са сред Рак и Риби. Всичките те са водни знаци, които в тази възраст са крайно емоционални и действат на психическо-сексуално ниво. Понякога Скорпионите си пасват добре със знака на Козирог и Дева.
След 29,5 години те започват да съзряват и осъзнават своето постоянно “Аз”, като постепенно стават крайно агресивни и властни. Тогава те са съвместими със знака на Телец и Везни, които притежават голямо търпение и способност да понасят властния характер на Скорпиона.
След 41,5 години Скорпионът би трябвало да е напълно развит като личност и да контролира добре своето интелектуално “Аз”. Тогава той често открива съвместимост със Стрелец и Водолей.

СТРЕЛЕЦ
До 29,5 години най-добрите партньори на Стрелците са хората, родени под знака на Лъв и Овен. Тези три знака са огнени и до 29,5 години отношенията им не са толкова близки и зависими, както например отношенията между водните знаци. Ключовата дума в отношенията при тази група е независимост. През юношеството Стрелците могат да открият добри партньори сред Телците и Рибите.
След 29,5 години Стрелците започват да съзряват. Те осъзнават своята истинска личност, която постепенно става крайно неспокойна. Тогава те често са съвместими с Дева и Близнаци. Тези знаци притежават висок интелект и очароват Стрелците.
След 41,5 години Стрелецът вече е развита личност, с добър самоконтрол и е готов да погледне към вътрешния си мир. През този период той става много агресивен, властен и независим. Тогава е съвместим с Телец и Везни. Тези знаци могат да живеят с властни хора.

КОЗИРОГ
До 29,5 години най-подходящите им партньори са хората, родени под знака на Телец и Дева. Тези три знака са земни. Отношенията между тях са приятни и малко пасивни, но обикновено са стабилни.
След 29,5 години най-подходящи партньори Козирозите следва да търсят сред Водолей и Скорпион. Водолеят ги учи да са добри и благородни. Скорпионът е най-добрият им избор, тъй като е умен и хитър и деловите Козирози му се възхищават.
След 41,5 години Козирозите обикновено постигат своите цели. Тогава те често са съвместими с Риби, които носят на Козирога духовност.

ВОДОЛЕЙ
До 29,5 години най-подходящи за тях са Близнаци и Везни. Техните отношения са променливи Близнаците предлагат интелектуален стимул, весело приятелство, а Везните – равновесие и хармония.
След 29,5 години Водолеите се интересуват повече от практичния, земен живот, и тогава често са съвместими със знака на Дева и Овен. Острият ум на Девата и нейната способност непрестанно да се труди може да помогне на Водолея да навлезе в областта на практичността. Овенът предлага амбиция.
След 41,5 години личният живот и работата на Водолея вече са в положително русло и той е готов да влезе във висшето общество. През това време той е съвместим със своя противоположен знак - Лъв, който се развива в същото направление.

РИБИ
До 29,5 години най-подходящи за тях са Рак и Скорпион. При тези знаци отношенията са много близки, емоционални, страстни и често бурни.
След 29,5 години Рибите са съвместими с Везните. Те привличат Рибите със спокойна грациозност и уравновесеност. Зрелите Рибите са привлечени и от Водолеи, които разширяват техния свят с общуване, помагат им да се освободят от своята свръхемоционалност.
След 41,5 години Рибите са постигнали стабилност и са близки душевно с Девите. Те взаимно се допълват и стабилизират.
avatar
black_vi

Брой мнения : 547
Join date : 05.04.2008
Age : 25
Местожителство : kazanlak

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Всичко за зодиите !!!

Писане  bIb on Вто Апр 22, 2008 9:11 am

qko Smile a kakvo e tova 29,5 - dvaiseidevetata godina i polovina li ? Laughing
avatar
bIb

Брой мнения : 221
Join date : 05.04.2008
Age : 28

Вижте профила на потребителя http://www.impulse.bg/bIIb

Върнете се в началото Go down

Re: Всичко за зодиите !!!

Писане  p0pi_kz on Вто Апр 22, 2008 3:58 pm

7. Всичко трябва да се прави с настроение. ei tfa mi e nai-vqrnoto ..... az na xoroskopii ne vqrvam v edin xoroskop pi6e6e 4e sam bila v mn dobro zdravoslovno sastoqnie koeto me izpalva sas energy Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad ,,.... to4no togava bqh superr bolnaa lol! lol!
avatar
p0pi_kz

Брой мнения : 291
Join date : 21.04.2008
Age : 25
Местожителство : КаzanLъk ee

Вижте профила на потребителя http://www.impulse.bg/devilish_inl0ve

Върнете се в началото Go down

Re: Всичко за зодиите !!!

Писане  p0pi_kz on Вто Апр 22, 2008 3:59 pm

До 29,5 години Везните са най-съвместими сексуално със знака на Близнаци и Водолей. .. Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked .... ox kotюю I love you I love you I love you ediin moi frr e voodolei mn qk m/y drr Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
avatar
p0pi_kz

Брой мнения : 291
Join date : 21.04.2008
Age : 25
Местожителство : КаzanLъk ee

Вижте профила на потребителя http://www.impulse.bg/devilish_inl0ve

Върнете се в началото Go down

Re: Всичко за зодиите !!!

Писане  TarLiO on Вто Апр 22, 2008 4:26 pm

tai mi az pyk sym Blzinaci Very Happy Razz affraid sunny king
avatar
TarLiO

Брой мнения : 104
Join date : 07.04.2008
Age : 26
Местожителство : НоВа ЗагОрА

Вижте профила на потребителя http://www.taralqn.aha.bg

Върнете се в началото Go down

Re: Всичко за зодиите !!!

Писане  LilSnoOpY on Вто Апр 22, 2008 5:42 pm

Рибок мммммммммм Razz Razz Razz Razz

_________________
Fuck you bitch! leave me alone, walk on...get the fuck on...
avatar
LilSnoOpY
Admin

Брой мнения : 386
Join date : 27.03.2008
Age : 27

Вижте профила на потребителя http://lilsnoopy.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Всичко за зодиите !!!

Писане  black_vi on Вто Апр 22, 2008 6:00 pm

До 29,5 години най-подходящите им партньори са хората, родени под знака на Телец и Дева. Тези три знака са земни. Отношенията между тях са приятни и малко пасивни, но обикновено са стабилни.

Az sam kozi4ka geek bounce Rolling Eyes
avatar
black_vi

Брой мнения : 547
Join date : 05.04.2008
Age : 25
Местожителство : kazanlak

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Всичко за зодиите !!!

Писане  p0pi_kz on Вто Апр 22, 2008 7:37 pm

az kffo da kaja kato sam kantarr Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes ..... pone si xaresvam zodiqat malko ot malko otgovarq na moqt temperamentt Basketball Basketball ...... ina4e kakto kazah ne vqrvam az na takiaa rabotiii Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
avatar
p0pi_kz

Брой мнения : 291
Join date : 21.04.2008
Age : 25
Местожителство : КаzanLъk ee

Вижте профила на потребителя http://www.impulse.bg/devilish_inl0ve

Върнете се в началото Go down

Re: Всичко за зодиите !!!

Писане  bIb on Сря Апр 23, 2008 11:26 pm

az vs den si 4eta horoskopa, vypreki 4e ne vqrvam mn mn Razz golqma sym manq4ka Laughing
avatar
bIb

Брой мнения : 221
Join date : 05.04.2008
Age : 28

Вижте профила на потребителя http://www.impulse.bg/bIIb

Върнете се в началото Go down

Re: Всичко за зодиите !!!

Писане  ga6toqda on Пет Апр 25, 2008 8:42 pm

bIb написа:az vs den si 4eta horoskopa, vypreki 4e ne vqrvam mn mn Razz golqma sym manq4ka Laughing
И познават ли нещо Laughing
avatar
ga6toqda

Брой мнения : 22
Join date : 27.03.2008

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Всичко за зодиите !!!

Писане  black_vi on Сря Май 21, 2008 8:25 pm

Az sam manqk na tema zodii....Na horoskopi ne vqrvam...no puk vqrvam v savmestimostta m/u razli4nite zodii,kakto i osobenostite v harakterite im. farao
avatar
black_vi

Брой мнения : 547
Join date : 05.04.2008
Age : 25
Местожителство : kazanlak

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Всичко за зодиите !!!

Писане  p0pi_kz on Съб Май 24, 2008 6:37 pm

brehh lol! lol!
avatar
p0pi_kz

Брой мнения : 291
Join date : 21.04.2008
Age : 25
Местожителство : КаzanLъk ee

Вижте профила на потребителя http://www.impulse.bg/devilish_inl0ve

Върнете се в началото Go down

Re: Всичко за зодиите !!!

Писане  black_vi on Съб Юни 21, 2008 12:07 pm

avatar
black_vi

Брой мнения : 547
Join date : 05.04.2008
Age : 25
Местожителство : kazanlak

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Всичко за зодиите !!!

Писане  bIb on Съб Юни 21, 2008 7:13 pm

aaa pfff za edin pr tva e napylno vqrno, no za men - jenite telci - vyob6te(osven tova 4e ostavame drugiq bez dyh) .. Very Happy
avatar
bIb

Брой мнения : 221
Join date : 05.04.2008
Age : 28

Вижте профила на потребителя http://www.impulse.bg/bIIb

Върнете се в началото Go down

Re: Всичко за зодиите !!!

Писане  bIb on Съб Юни 21, 2008 7:13 pm

ga6toqda написа:
bIb написа:az vs den si 4eta horoskopa, vypreki 4e ne vqrvam mn mn Razz golqma sym manq4ka Laughing
И познават ли нещо Laughingami .. xaxa mn rqdko Wink
avatar
bIb

Брой мнения : 221
Join date : 05.04.2008
Age : 28

Вижте профила на потребителя http://www.impulse.bg/bIIb

Върнете се в началото Go down

Re: Всичко за зодиите !!!

Писане  p0pi_kz on Вто Юни 24, 2008 2:28 pm

ха тфа със целуфките наистина е вярно... afro ... винаги се целувам така както се целува момчето... със всеки различно wOw

До 29,5 години Везните са най-съвместими сексуално със знака на Близнаци и Водолей. Тези три въздушни знаци до 29,5 години имат непостоянни интелектуални, обществени и сексуални връзки. <------------- ВЯРНО ЕЕ party party party party party party
avatar
p0pi_kz

Брой мнения : 291
Join date : 21.04.2008
Age : 25
Местожителство : КаzanLъk ee

Вижте профила на потребителя http://www.impulse.bg/devilish_inl0ve

Върнете се в началото Go down

Re: Всичко за зодиите !!!

Писане  Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите