+ !>!>!> Съновник <!<!<! +

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Go down

+ !>!>!> Съновник <!<!<! +

Писане  LilSnoOpY on Вто Апр 15, 2008 4:22 pm

Анус
Ако видите своя анус в съня си, означава че имате отрицателни емоции, които задържате в себе си и потискате. Това обикновено са чувства на вина, срам и малоценност. Също така анусът се свърза с вашата щедрост или стиснатост.

Бедра
Ако видите вашите бедра в съня си, символизира издръжливост и търпение. Отнася се до вашата възможност да свършвате работата си.

Бели дробове
Ако видите бели дробове в съня си, те символизират проницателност, креативност и вдъхновение. Също така белите дробове могат да означават стрес в дадена ситуация от ежедневието ви, която имате чувството че ви задушава.

Бузи
Ако видите бузите си в съня си символизира обвързване, интимност и близост. Също така разкриват вашия силен характер и принципите ви.

Ако видите розови бузи в съня си, символизира енергия, ентусиазъм и живост.

Ако сънувате че бузите ви са боядисани, представляват куража или пасивността ви по отношение на насилието.

Бъбреци
Ако видите своите собствени бъбреци в съня си, предсказва наближаваща болест или раздяла с любимия.

Ако сънувате че ядете червата си, означава че тайна любовна афера ще бъде разкрита.

Вагина
Ако видите своята вагина в съня си, е свързано с вашата женственост и сексуалните ви нужди и желания.

Вежди
Ако забележите нечии вежди в съня си, може да е свързано с чувства на изненада или съмнение. Също така може да изразяват неодобрение или притеснение.

Вени
Ако видите своите вени в съня си, означава че сте защитени от клевети.

Ако сънувате че вените ви кървят, означава че ще преживеете голяма тъга.

Ако вените ви са подути означава че се страхувате да вярвате на някой.

Врат
Ако видите своя врат в съня си, представлява връзката между вътрешния ви свят на душата и външния на тялото. Знак е за силна воля, самоконтрол и необходимостта ви да контролирате чувствате си.

Ако сънувате че вратът ви е наранен, е знак за разделение между душата и умът ви.

Ако видите дебел врат означава че сте настроени да се карате и сте станали по-нетърпеливи към околните.

Гениталии
Ако сънувате вашите гениталии, представляват вашето отношение към секса и мъжкото и женското начало. Също така са свързани с обвързването и удоволствието.

Глава
Ако видите глава в съня си означава мъдрост, интелект, разбиране и рационалност. Също така може да представлява вашите постижения, имиджа ви и възгледите ви за света.

Глезен
Ако видите вашите глезени в съня си, означава че търсите подкрепа и посока в живота си. Запитайте се на къде искате да се отправите.

Гръб
Ако сънувате вашия гръб, той се свързва с манталитета, силата, тревогите и позициите в живота. Също може да е свързано със стрес и натиск, който някой упражнява върху вас.

Ако видите гол гръб в съня си символизира тайни, които най-вероятно сте пазили от останалите или аспекти от личността ви, които не сте показвали на другите. Съня може да ви казва просто да си "пазите гърба". Традиционно, ако видите гръб в съня си ви предупреждава да не заемате пари на никой, защото в този момент това може да разруши връзката ви.

Ако видите че някой ви обръща гръб, означава че имате свеж прилив на сили и енергия.

Гръден кош
Ако видите гръдния си кош насън, той символизира самочувствие, печалба и стабилност. Също така обаче може да означава че сте опасно заплашени от нещо. Може би разчитате прекалено много на интуицията си и собствените си разсъждения. Трябва да се вслушвате по често в това, което ви казват околните.

Ако сънувате че се биете по гърдите означава че ще постигнете нещо много важно с което ще се гордеете.

Гърди
Ако видите гърди в съня си символизира нужда някой да се грижи за вас. Символът е свързван с майчинството и детската зависимост. Също така обаче гърдите могат да бъдат и сексуален символ, свързван с първичните инстинкти.

Ако видите голи гърди в съня си, подсказва за чувства на страх да бъдете изложени на показ или да ви се наруши интимния свят. За момиче този сън може да представлява страх да се превърна в жена или майка.

Гърло
Ако видите гърлото си насън, символизира възможността ви изразявате себе си и да изказвате собствените си идеи и мисли.

Ако сънувате че имате възпалено гърло, означава че имате проблеми с това да изразите истинското си мнение. Може би се чувствате заплашени ако го направите. Също така обаче, съня може да иска да ви подскаже да преглътнете гордостта си.

Дупе
Ако видите вашето дупе в съня си, символизира вашите инстинкти и първични нужди. Също така може да говори за чувства на несигурност в дадена ситуация.

Ако сънувате че дупето ви е деформирано, предполага за недоразвити или наранени части от психиката ви.

Зъби
Ако сънувате че имате развалени зъби, ви предупреждава че здравето ви или бизнеса ви са в опасност.

Ако сънувате че зъбите ви се клатят или падат, предсказва лоши новини и неуспех.

Ако сънувате че си миете зъбите, означава че ще преминете през голямо препядствие по пътя, който сте избрали.

Език
Ако видите собствения си език в съня си, символизира нещата които казвате и изразявате. Може би говорите прекалено много неща или ги потискате прекалено.

Ако сънувате че вадите езика на някого, означава че сте много наранени от нещо, което този човек е казал, но не сте имали възможност да изразите яда си. Поради тази причина ядът ви се е изразил в този неприятен сън.

Зърна
Ако видите нечии зърна на гърди в съня си, говори за инфантилност и зависимост.

Ако сънувате че смучете нечии зърна, е символ на отрицателните ви чувства към обвързването или сексуална незадоволеност.

Кожа
Ако сънувате своята собствена кожа, означава че пазите ревностно вътрешния си свят от околните. Тя служи като физическата граница между вътрешното ви аз и околния свят, така че показва колко близко до себе си допускате околните. Също така обаче може да означава че сте твърде изкуствени и мислите плитко.

Ако сънувате че кожата ви е обрината или има друга кожна деформация, означава че се страхувате да погледнете реалността в очите. Също така обаче може да иска да ви подскаже че взимате прибързано решение.

Колена
Ако сънувате вашите собствени колена, те символизират количеството подкрепа, която получавате. Също така означава че се чувствате много емоционални. Чувства на неадекватност и желание за мощ също са свързвани с този символ. Може би получавате повече от колкото можете да поемете.

Корем
Ако видите корема си насън, той се отнася до натуралните ви инстинкти и потиснатите емоции. Ако сънувате че имате запек или разстройство, този символ има дълбок психологически смисъл. Може да означава че в живота си имате нещо, от което искате да се отървете защото вече не ви е нужно.

Ако сънувате че корема ви е оголен, е знак за чувства на предоверяване и уязвимост. Може би изпитвате нужда да изразявате първичните си инстинкти и емоции.

Кости
Ако видите кости насън, предполага за някакво разкритие свързано със семейството ви или вас самите. Също така костите символизират вътрешните ви таланти, които не сте успели да осъзнаете и развиете.

Ако видите счупени кости насън, означава че сте осъзнали че в плановете ви и в начина ви на мислене има пропуски и се крие опасност. Сънят може да иска да ви обърне вниманието към някаква ситуация или връзка.

Крака
Ако видите вашите крака в съня си, означава че сте възвърнали самочувствието си и сте успели отново да поемете контрола на живота си. Също така е знак за прогрес и възможността ви да управлявате живота си. Ако краката ви са слаби, може би се чувствате уязвими.

Ако видите нечии чужди крака в съня си, означава че се възхищавате от този човек и искате да придобиете някои от качествата му.

Ако сънувате че краката ви са наранени или осакатени, е знак за липса на баланс, автономност или независимост в живота ви. Може би не можете или не искате да отстоявате правата си. Може би ви липсва кураж и за това отказвате да се борите.

Ако сънувате че единият ви крак е по-къс от другия, означава че има дисбаланс в живота ви. Придавате повече важност само на дадено нещо, като игнорирате други важни неща които също имат нужда от внимание.

Ако сънувате че имате три или повече крака, означава че сте поели повече неща от колкото можете да поемете и те ще се окажат загуба на време.

Кръв
Ако сънувате че кървите или губите кръв, означава че сте преуморени или че се чувствате емоционално изтощени. Също така може да ви предупреждава за сериозни конфликти с приятели. Жените често сънуват кръв точно преди или по време на месечния им цикъл или когато са бременни.

Ако сънувате че пиете кръв, означава че имате прилив на нови сили и жизненост.

Лакът
Ако видите своите лакти в съня си, означава че имате нужда от пространство. Сънят може би изразява колебанието ви да си извоювате повече лично пространство защото ви е страх да не останете сами.

Ако сънувате че лакътя ви е наранен, предполага за невъзможността ви да се справите с дадена ситуация в живота си. Също може да се отнася за някакво безпокойство в секса. Десния лакът е свързан с морала и етиката, а левия се свързва с пасивността и неразкритите ви качества.

Лице
Ако видите своето лице в съня си, представлява истинската персона, която искате да изложите пред света. Представлява и желанието и възможността ви да се справяте с проблемите и да отстоявате позициите си.

Ако сънувате че лицето ви е повредено или пъпчиво, е знак за изгарящи емоции. Може би наскоро егото и репутацията ви са били наранени.

_________________
Fuck you bitch! leave me alone, walk on...get the fuck on...
avatar
LilSnoOpY
Admin

Брой мнения : 386
Join date : 27.03.2008
Age : 27

Вижте профила на потребителя http://lilsnoopy.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: + !>!>!> Съновник <!<!<! +

Писане  LilSnoOpY on Вто Апр 15, 2008 4:23 pm

Мигли
Ако сънувате че миглите ви растат, означава че доброто здраве и късмета ще ви съпътстват.

Мозък
Ако видите мозъка си в съня си, означава че се намирате под силен умствен стрес. Може да означава че ще се наложи да разрешите важен проблем и трябва да вложите целия си потенциал. Също така може да означава че идеите ви не получават достатъчно признание и подкрепа. Притеснявате се, че знанията ви и уменията ви са недооценени.

Мускули
Ако видите мускули в съня си, те са символ на мощта и силата. Трябва да развиете тези си качества и ще станете по-силен и уравновесен човек.

Нокти
Ако видите чисти, добре поддържани нокти, означава че сте интелигентни и имате добър ум.

Ако видите мръсни нокти е знак за някакъв срам в семейството ви.

Ако сънувате че ноктите ви се чупят, означава че се опитвате да се измъкнете от някаква ситуация или отговорност.

Ако сънувате че лакирате ноктите си, означава че мечтаете за светски живот и известност.

Нос
Ако сънувате собствения си нос, означава че се опитвате да успеете във всяко начинание, което захванете. Носът е символ на енергията, интуицията и мъдростта. Също така може и да е знак за любопитство. Сънят може да ви подсказва да разучите дадена ситуация или човек по обстойно.

Ако сънувате че ви растат косми в носа, означава че ви предстои трудно начинание, което ще изисква много силна воля и мъдрост за да го преодолеете.

Ако сънувате кървящ нос, предупреждава за сериозна опасност.

Очи
Ако видите собствените си очи насън, те представляват просветеност, знание, осъзнаване и високо интелектуално ниво. Започвате да осъзнавате някои подсъзнателни мисли. Лявото око символизира луната, а дясното - слънцето. Също така очите може да представляват АЗът или самите вас.

Ако сънувате че очите ви са се обърнали и виждате вътрешната страна на главата си означава че трябва да погледнете по-сериозно на дадена ситуация и трябва да се пазите. Сънят буквално иска да ви каже да погледнете в себе си за отговорите на въпросите си и да вярвате на интуицията си.

Ако сънувате че имате нещо в окото, е знак за препятствия по пътя пред вас. Също така може да означава, обаче, че гледате много критично на света и виждате повече недостатъците му, вместо хубавите неща.

Ако сънувате че имате едно око, означава че не искате да приемете чужда гледна точка и трудно приемате чуждо мнение за вярно.

Ако сънувате че имате трето око, означава че имате вътрешна сила и силни вярвания. Трябва да вярвате повече в себе си.

Ако сънувате че очите ви са затворени или наранени, означава че отказвате да погледнете истината в очите в някаква ситуация или се страхувате от интимност. Може би в момента изпитвате чувства на болка и страх.

Ако сънувате че очите ви са кръстосани, означава че сте си извадили грешни заключения за дадена ситуация или човек.

Пенис
Ако видите пенис в съня си, означава сексуална енергия, сила и оплождане. Ако видите неестествено голям пенис, означава че се съмнявате в своята сексуалност и либидо.

Подмишница
Ако видите или забележите своята или чужда подмишница в съня си, символизира социалното ви положение и връзки, които сте създали.

Ако миришете подмишница в съня си, означава че нагласявате качествата си и възможностите си за да успеете в някакво начинание или връзка. Също така може да означава че искате да бъдете признати.

Прасец
Ако видите вашите прасци в съня си, символизират промяната и умението ви да скачате от една ситуация на друга.

Ако сънувате че се възхищавате на прасците си, предсказва че скоро ще попаднете в любовна афера с някой, който ще е твърде зависим и нуждаещ се от вас.

Пръсти
Ако видите вашите пръсти в съня си, символизира физическо или духовно умение. Те са символ на манипулацията, действието и безмълвната комуникация.

Ако сънувате че пръстите ви са наранени или са били отрязани, означава че се страхувате че няма да успеете да се справите със ситуация от реалния ви живот.

Ако сънувате пръст сочещ към вас, означава че се обвинявате за нещо.

Пръсти на краката
Ако видите собствените си пръсти на краката, представлява начина, по който вървите по пътя на живота. Също така пръстите на краката са символ на дребните детайли и начина, по който ги възприемате и се справяте с тях.

Ако сънувате че ноктите на краката ви растат, означава че придобивате богати знания в дадена област.

Ако сънувате че наранявате пръстите на краката си, или че имате мазол или пришка, означава че се страхувате да продължите с някакво начинание.

Ако сънувате че някой целува пръстите ви, означава че имате одобрението и подкрепата на околните за това, което правите.

Пъп
Ако видите пъпа си насън, представлява вашия живот и самите вас. Съня може да иска да ви каже да намерите своята най-подходяща среда. При мъжете по специално, пъпът е символ на връзката им с майка им.

Рамене
Ако видите раменете си насън, символизира сила, отговорности и тежести. Сънят може да представлява чувството ви че сте поели прекалено много отговорности на раменете си и сте пренатоварени. Също така обаче раменете може да представляват подкрепата, и начина по който помагате на околните.

Ребра
Ребрата в съня символизират бедност и мизерия.

Ръка (от китката на долу)
Ако сънувате ръцете и пръстите си, представлява начина по който общувате и връзките ви с околните. Ръцете са средство за комуникация. Юмрукът е символ на насилието и агресията. Обикновено лявата ръка е символ на женското и пасивното, а дясната ръка се свързва с мъжкото и активността.

Ако сънувате че ръцете ви са наранени, говори за наранено его.

Ако сънувате че ръцете ви са преплетени, означава единство, завършеност, приемане и съгласие.

Ако сънувате че имате необикновено големи ръце, означава че ще имате много късмет при постигане на целите си.

Ако сънувате че ръцете ви са космати, означава че ще бъдете въвлечени в нещо незаконно.

Ако видите кръв по ръцете си, означава че изпитвате чувства на вина.

Ако сънувате че миете ръцете си, означава че има нещо което ви притеснява и трябва да го разрешите.

Ръка (от лакътя до рамото)
Ако ясно видите целите си ръце в съня, те представляват състрадателността ви (или липсата на такава) и колко сте склонни да се грижите за хората. Също така ръцете може да предвещават трудности и предизвикателства. Обърнете внимание на фразата: "Вземи се в ръце", този сън може да ви подтиква да предпазвате себе си и да се контролирате повече.

Ако сънувате че ръцете ви са наранени, е знак за невъзможността ви да се грижите за себе си или да помагате на околните. Може би чувствате че свободата ви и възможностите ви са били ограничени. Дясната ръка представлява екстровертната част от вас и мъжкото начало, а лявата се свързва с женското и грижовността за околните. Ако сънувате че губите една от тях, означава че губите качествата, които са свързани с тях.

Ако сънувате че изкормвате нечия чужда ръка, означава че сте много огорчени от нещо, което този човек е направил, но не сте могли напълно да изразите гнева си. Тъй като сте потиснали това чувство то намира начин да се изрази в чрез съня ви.

Скелет
Ако видите скелет в съня си, представлява нещо, което не е напълно развито. Може би все още планувате някакво начинание или проект. Също така обаче може да означава че трябва да опознаете нещо по-задълбочено.

Ако видите скелетът на някой ваш познат или близък, означава че връзката между вас отдавна е умряла.

Стомах
Ако видите вашия собствен стомах, представлява новото начало на нещо. Сънят може би означава че ви е трудно да приемете тези промени. Също така може да означава, че вече не можете да продължавате да понасяте някакъв човек или положение. Стомахът много често се смята за центъра на емоциите.

Стъпало
Ако видите собствените си стъпала в съня си, е знак за вашата стабилност и мироглед. Означава че имате нужда да сте по-практични и разумни. Също така стъпалото се свързва с движението, независимостта и свободата. Вероятно сте направили крачка към независимостта си. Стъпалото още се свърза със стабилността и подкрепата (стабилност).

Ако сънувате че миете краката си, означава че другите лесно могат да се възползват от вас.

Сърце
Ако видите вашето сърце насън, то символизира истината, любовта, куража и романса. То представлява начина по който се справяте с чувствата си и как ги изразявате в момента. Може и да е свързано със сърцевината на нещо, което може да означава че трябва да разберете повече за даден човек или ситуация.

Таз
Ако видите вашия собствен таз в съня си, е свързан със сексуалността и вашето женско / мъжко себе приемане. Може би имате проблеми с начина по който се изразявате.

Тестиси
Ако видите тестиси насън, те се свързват с енергията, мощта, плодовитостта и сексуалното желание. Съня може да означава че имате сексуални проблеми. Също така може да означава че ще ви отнеме много време и усилия да постигнете нещо.

Тяло
Ако сънувате своето собствено тяло, представлява колкото самочувствие и увереност в себе си притежавате. Много често тези качества са свързани с начина по който изглеждате или как се възприемате. Тялото също представлява здравословното ви състояние.

Уста
Ако видите уста насън, означава че имате нужда да говорите за себе си или за нещо, което ви притеснява. От друга страна обаче, може да означава че сте казали неща повече от необходимото и трябва да си затворите устата.

Устни
Ако видите устни в съня си, те символизират чувственост, секс, любов и романс. Също така се смятат за средство за комуникация.

Уши
Ако видите уши в съня си, означава че трябва повече да се вслушвате в съветите на околните. Може би разчитате твърде много на собствените си разбирания и интуиция. Също така може да означават че сте все още незрели и ви липсва опит.

Ако сънувате че чистите ушна кал от ушите си, означава че не се вслушвате в съветите на околните или просто те ви казват нещо, което не искате да чуете.

Ако сънувате че ушите ви болят, означава че ще получите неприятни или обидни новини.

Чело
Ако сънувате високо и гладко чело, е знак за добронамереността ви и способността ви да раздавате правосъдие. Също така е показно за интелектуалността ви.

Ако сънувате набръчкано чело, е знак за много грижи и притеснения. Потънали сте в мисли за нещо.

Ако сънувате челото на детето си, означава че ще се гордеете с него.

Челюст
Ако сънувате че сте в челюстите на животно, е знак за недоразумения и прибързани заключения, които могат да помрачат щастието ви.

Ако видите собствената си челюст насън, символизира вашата упоритост, сила и надмощие. Може би трябва да проявите повече смелост в дадена ситуация. Ако сънувате че челюстите ви са тесни и не можете да ги отворите, означава че имате неизразена злоба или някакви други силни чувства, които потискате.

Черва
Ако сънувате човешки вътрешности (вашите или нечии други), е знак за отчаяние и неприятни моменти в близко бъдеще.

Ако сънувате вътрешностите на някое диво животно, означава победа над враговете ви.

Ако сънувате че вадите червата на някой, представлява силното ви желание да властвате и да отмъстите на враговете си.

Черен дроб
Ако видите вашия или нечий друг черен дроб, предполага за някакво физическо неразположение. Съня може да предупреждава да намалите алкохола, който поемате. Също така може да означава че някой в живота ви не ви мисли доброто. Може би се чувствате застрашени и ядосани.

Череп
Ако видите череп в съня си, символизира опасност и смърт. Също така се свързва с най-съкровените тайни на подсъзнанието.

_________________
Fuck you bitch! leave me alone, walk on...get the fuck on...
avatar
LilSnoOpY
Admin

Брой мнения : 386
Join date : 27.03.2008
Age : 27

Вижте профила на потребителя http://lilsnoopy.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: + !>!>!> Съновник <!<!<! +

Писане  LilSnoOpY on Вто Апр 15, 2008 4:23 pm

Абажур - неочакван път
Абитуриент- ако ти си абитуриентът - скорошно препятствие, а друг като абитуриент - лоша новина за него.
Автобус- ако само го видиш - скорошно препятствие, ако се возиш в него - забавяне на професионалното издигане.
Автомобил - ако се возиш в него - успех, ако само го видиш - новини, ако сънуваш катастрофирал автомобил - отложи плановете си за деня, а ако в съня си купуваш автомобил - предстои ти важно събитие.
Агне - невиновен ще страдаш, нямай вяра на интимен приятел, а ядеш ли агне насън - ще станеш свидетел на семейна сцена.
Агънце - имаш почтена жена или съпруг.
Ад - предстои опасност.
Ад (П.Р.Славейков) - видиш ли насън ада /чистилището/ смятай, че Бог ти дава сигнал да размислиш за начина си на живот и те приканва към покаяние. Трябва да се молиш за неговата милост. Видиш ли ада и дяволите в него - за здравите означава болест и мъка, а за болните - опасност от нещо.
Адвокат - ако говориш в съня си с него - ще имаш малки неприятности, ако само го видиш - ще те поканят в сдружение, ако чуваш гласа му насън - ще те сполетят грижи, ако сънуваш, че си адвокат - чака те бърз и близък успех.
Адрес - пишеш ли насън адрес - чакай новина в най-скоро време,виждаш ли насън адрес - ще ти дойдат гости, четеш ли адреси - не започвай нова работа, ако даваш на някого своя адрес - новина за самия теб.
Азбука - ако четеш азбуката насън - благополучие.
Акробат - ако сънуваш някого като акробат- ще придобиеш нещо, ако себе си сънуваш като акробат - ше се отървеш от големи неприятности.
Акции - ако ги купуваш - неприятност, ако ги продаваш - надежда в нещо.
Акушерка - /или баба/ - за семеен - радост, за несемеен - обида.
Албум - посещение на неприятни за теб хора, а ако го прелистваш - среща с човек, когото отдавна си искал да видиш.
Алено облекло - "подпалил" си някоя/някого.
Алея - ако е в парк - близък човек ти изневерява, ако е в гробище - съмненията ти са неоправдани.
Антерия - женско постоянство.
Ангел - здраве, сила, победа. Сънуваш ли го на празник - на добро е, ако е делник, за здрав човек означава радост, а за болен-предстоящи беди.
Аптека - болест или неуспехи в работата, ако взимаш в съня си лекарства от аптека - ще изпиташ необоснован страх или несигурност.
Арестант - ненадейна беда.
Артист - предстояща авантюра, свързана с хубави лични преживявания.
Артилерия - голяма новина ще чуеш.
Асо - асо каро означава думи, асо купа - новини, асо пика - неприятности, асо спатия - пари. /Това значение тези карти имат само за сънищата, не и за гледане на карти./
Аромати / благовония (П.Р.Славейков)
- ако сънуваш, че си мажеш главата, косата с аромати или благовонни масла, парфюми и т.н., означава че в скоро време ще се прославиш и хората ще те уважават и почитат.
- ако същият сън е сънуван от жена, означава че тя ще измами съпруга, годеника или приятеля си.
- ако сънуваш, че главата и тялото ти са намазани с аромати или нещо подобно, означава почести от всички.
- ако сънуваш, че тялото ти е намазано с нещо издаващо неприятна миризма, пази се, ще изпаднеш в тежка ситуация и ще бъдеш намразен от приятелите си. Колкото по-лоша и силна е миризмата, толкова омразата им ще бъде по-силна.
- ако насън ти дават някакво масло, розова вода или нещо подобно, е добър знак. Ще получиш благоприятно съобщение или богати дарове, пари. Колкото са по-силни ароматите, толкова по-богати ще са даровете ти. Сънуваш ли, че даваш на приятели или близък човек аромат, парфюм или нещо подобно, в скоро време ще ти засвидетелстват още по-голямо уважение в службата и сред фамилията.

_________________
Fuck you bitch! leave me alone, walk on...get the fuck on...
avatar
LilSnoOpY
Admin

Брой мнения : 386
Join date : 27.03.2008
Age : 27

Вижте профила на потребителя http://lilsnoopy.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: + !>!>!> Съновник <!<!<! +

Писане  LilSnoOpY on Вто Апр 15, 2008 4:24 pm

Баба - клевета. Ако видиш насън стара жена - ще получиш съвет, ако се видиш като стара жена - ще узнаеш някаква тайна, ако сънуваш погребение на стара жена - нов човек вкъщи.
Багаж - да носиш в съня си багаж - знак за благоприятни промени в службата, ако друг мести ваш багаж - ще имаш неприятности. br> Бадем - захаросани бадеми - добри новини, горчиви бадеми - кратък успех, цъфнало бадемово дърво - ще се изпълни нещо отдавна желано, ако дървото не е цъфнало - очакват те неуспехи в любовта.
Бал - неприятна изненада. Ако сънуваш, че си на бал - ще имаш недоразумение от интимен характер, а ако насън танцуваш на бал - ви предстои раздяла с приятел.
Балет - ако гледаш балет - ще имаш неприятности в работата, ако сънуваш, че танцуваш ти балет - чака те повишение, а ако сънуваш само балерина - ще имаш голямо лично разочарование.
Балкон - ако насън седиш на балкон - краткотраен успех, ако гледаш към балкон - неудачи в службата, ако стоиш или се разхождаш по балкона - несигурно материално положение. Ако говориш или викаш от балкон - пази се от врагове.
Балон - ако сънуваш балон да се издига - очаква те някаква загуба, а ако балонът пада надолу - кроиш нереални планове. Ако летиш с балон, ще успееш да убедиш някого да извърши нещо, от което ще имаш материална изгода.
Балсам - неприятности.
Баница- ако правиш баница в скоро време - важно събитие, а ядеш ли баница насън - чака те голяма придобивка. Ако купуваш баница, предстои ти измамно благополучие.
Банка - ако сънуваш,че си в банка или я виждаш отстрани - очаква те благоприятно развитие във финансовите ти проблеми. Ако сънуваш, че излизаш от банка - внимавай, може да изгубиш пари.
Банкет - ако сънуваш, че си на банкет, ще се скараш с приятели, или ще има недоразумение между мъж и жена.
Баня- ще чуеш лоши думи. Ако се къпеш в баня, ще се избавиш от неприятности.
Бар - големи парични разходи или семейни неприятности.
Барака - неизвестност, пази се от неочакван финансов крах.
Басейн - ако гледаш басейн, ще чуеш лоши думи, казани зад гърба ти, а ако плуваш в басейн - грижи и неприятности в семейството.
Бастун - ако сънуваш, че се подпираш на бастун: за млад човек - ще получиш добър съвет, за стар - означава болест, неразположение.
Баща - ако сънуваш умрелия си баща без да говориш с него - предстоящо щастие, материална придобивка или радост. Ако говориш с него - ще имаш неприятности в семейството или няма да успееш да се наложиш в семейството си. Ако сънуваш, че ти самият ставаш баща, ще сключиш щастлив брак. Ако сънуваш баща си /баща/, ще срещнеш близък човек.
Бебе - болест. Ако чуваш, че бебето плаче, болестта ще сполети някой близък.
Бебета - неприятности, мъка, проблеми.
Беден - ако се сънуваш беден, ще получиш пари или ще имаш някакви облаги.
Белег - Ако насън получиш белег, ще се отличиш в нещо.Ако сънуваш човек с белег, ще си намериш добър приятел.
Белосване - белосваш ли къщата си, ще се замогнеш. Белосваш ли се ти - ще преживееш срам.
Бесилка - бързо ще забогатееш или ще намериш нещо ценно.
Бедра - ако видиш насън бедрата си наранени или счупени, ще се разделиш с роднините си или ще се разболееш далеч от тях, на път или в чужбина.
- ако мома /неомъжена жена/ сънува такъв сън означава, че й предстои женитба с чужденец или ще живее далеч от роднините си. Ако това се присъни на омъжена жена, предвещава нещо лошо, загуба на съпруг или дете.
- ако бедрата ти са много по-големи от нормалното, вещае нещо хубаво за теб- повишение в службата или издигане в обществото, както и успех във всички твои начинания. Ако такъв сън види цар или високопоставена личност, означава благоприятни известия за войската и поданиците или подчинените му. Уважение и разбиране от тяхна страна. Ако омъжена жена сънува такъв сън, означава удовлетворение от семейните отношения и дела.
- ако ти се присъни, че си ранен в бедрото не е на добро. Ще имаш несполуки в работата си и роднини ще ти досадят.
- ако бедрата насън са бели и хубави като на жена /ако сънува мъж/, на хубаво е.Ще се радваш на добро здраве и щастие. Ако бедрата са дълги и стройни, очаквате пътешествие с хубави емоции.
Библиотека - ако четеш насън в библиотека, ще бъдеш възнаграден за усърдния си труд.
Библия - ако четеш библията или друга църковна книга, насън очаква те радост и веселие вкъщи, нещо добро. Ако сънуваш, че само разлистваш книгата - ще научиш неприятна истина.
Бик - видиш ли го - пази се от човек, идващ от път. Ако бикът те напада - неприятности и разочарования от близък приятел. Ако мине покрай теб без да те засегне, ще успееш да избегнеш голяма опасност. Ако убиваш или заколваш бик - ще изгубиш приятел. Избягвай да даваш обещания и да носиш отговорност.
БИЛЕТ - бързо завършвай започнатата работа или ще бъдеш принуден да вършиш нещо не по свое желание. Изгубиш ли билет - ще бъдеш принуден да се откажеш от нещо. Търсиш ли билет, - ще си навлечеш неприности.
Билки - ако насън ядеш билки, предвещава облекчение, освобождаване от трудности в работата и сполучлив завършек на започнатото. Ако тези билки са разхлабващи треви още по-лесно ще постигнеш успех и ще се радваш на плодовете на собствения си труд.
Бира - пиеш ли светла бира, означава здраве, а черна - парична или материална придобивка. Изливаш ли бира - чакат те неприятности. Наливаш ли бира - ще те поканят на гости. Сънуваш ли празни халби или бутилки от бира - внимавай и не се доверявай на никого.
Бисер - ако намериш бисер, означава, че приятелите ти те ценят и обичат. Продаваш ли бисер, ще загубиш нещо. Купуваш ли го - ще чуеш лоши думи за себе си.
Бич - повишаване в службата.
Благодарност - ако някой ти благодари, ще се осуетят някои твои планове. Ако ти благодариш на някого - ще се разделиш с приятели.
Благословия - ако те благослови стар или непознат човек - дълголетие и здраве а ако те благослови млада жена - пази се от болест. Благослови ли те Света Богородица или ангел - очаква те голям късмет.
БЛАТО - ще избегнеш голяма неприятност. Ако влизаш в блатото, ти предстоят неприятности в семейството, а ако се давиш в блатото - ще се разболееш.
Близнак - ако видиш насън близнак - пази се от приятел двуличник, а ако говориш с близнак - ще научиш нещо за близък човек. Ако сънуваш, че имаш близнак - в близките дни не предприемай важни решения.
Блокада - заплаха от съд за теб или за някой близък.
Блуза - ако си облечен в блуза с дълги ръкави, ще имаш късмет и успех в службата.
Имаш ли нова блуза насън - внимавай, защото ще имаш неприятности.
Купуваш ли блуза - очакват те гости.
Сънуваш ли нова шарена блуза - очаква те нова любов.
Ако сънуваш мръсна блуза - неприятности в службата. Черна блуза означава скръб, смърт на близък.
Синя или зелена блуза - ще се сбъдне голямо твое желание.
Жълта блуза - пази се, имаш двуличен интимен приятел.
Бяла блуза /не сватбарска/ - годеж за тебе или за близки.
Червена блузка - ще научиш някаква истина, от която ще ти олекне.
Сива блузка - очаква те тежък труд. Ако блузата ти е къса или малка - неуспех в твое начинание.
Бог - ще се изпълни твое дългоочаквано желание. Предвестие за добро.
Богатство - ако се сънуваш по-богат, отколкото си, ще ти се случат неприятности, очакват те и загуби.
Ако получиш наследство,ще имаш щастлив брак.
Ако получиш богатство като подарък - семейството ти ще се увеличи.
Бодил - запознанство с неприятен човек. Ако се убодеш от него - неприятности в службата. Ако го държиш или чупиш - неприятности в къщи.
Божур - имаш или те очаква трайна и пълноценна любов.
Бой - биеш ли жена си насън, ще плачеш.
Биеш ли някого - предстои ти пътуване, а биеш ли се с някого - нещо ще те изненада.
Бой с плесници-добро, щастие, а ако има болест - на оздрявяване е.
Ако ти удряш плесница на някого - изневяра. Ако наблюдаваш бой - ще пътуваш.
Боклук - ще получиш наследство. Ако ровиш в боклук,ще намериш пари. Ако изхвърляш боклук от къщата си - внимавай да не изгубиш пари. Ако сънуваш много боклук/бунище/ - неприятности.
Болен - ти ако си болен насън - гордост. Ако се сънуваш болен на открито,ще оздравееш. Ако изобщо сънуваш боледуване,ще приключиш важна работа.
Болест - ако те мъчи болест насън, ще ти се случи нещо добро.
Болница - близки ще ти помогнат да се отървеш от дългове или ще те измъкнат от трудно положение.
Бонбон - купуваш ли насън бонбони - любов от пръв поглед. Ако ги подаряваш,ще преживееш трудности в любовта. Подаряват ли ти бонбони-приятел ще ти помогне в беда.
Бор - бърз напредък в службата.
Борба - ако ти се бориш с някого,ще получиш малко наследство или нещо за спомен от приятел. Ако наблюдаваш борба,ще ти се наложи да се пребориш с неприятел. Бориш ли се с крадец - означава успех, а с болен - благополучие,с жена - здраве, със зли духове - разкаяние. Ако победиш в борба - на добро е, а ако не победиш - на лошо е.
Бос - ходиш ли бос - недоимък, срам, тормоз.
Босилек - ако късаш насън - погребение на близък. Ако го посаждаш - болест.
Бостан - успех в стопанството, плодородие.
Ботуши- нова работа,нова служба.
Нови ботуши - ще получиш подарък. Стари ботуши - ще победиш в нещо.
Брада - обръсната брада - не е на добро, пази се от неприятности.
Брада( П.Р.Славейков )- ако насън ти оскубят или отрежат брадата, не е на хубаво. Имотът и богатствата ти ще намалеят,както и силите ти. Колкото повече косми отскубнат от брадата ти по-голяма ще е загубата ти. Ако се видиш насън с дълга и хубава брада, означава, че работата която вършиш ще има сполучлив край и пътят, по който си тръгнал е добър за теб.
- ако момиче се види насън с брада, ще се омъжи за този когото желае, но ако вече е омъжено - ще се раздели с мъжа си и ще живее само или мъжа й ще се помине. Ако пък момичето е бременно - ще роди момче.
- ако имаш брада и сънуваш, че си я обръсал или премахнал по някакъв начин, не е на добро. Това предвещава проблеми, загуба на близък човек или поругаване на честта. Ако сънуваш, че брадата ти е пораснала по-голяма отколкото е в действителност, означава, че богатствата ти ще се умножат, предвещава и печалба.
Брадавици - ще преживееш оскърбление и неприятности от незначителни хора.
Брадва - чест.
Бране - ако насън береш плодове от дърво,чака те радост в семейството, ако береш на открито /поле нива/- напразни усилия за нещо. Береш ли ниско от земята, дори и трудно ще натрупаш добро състояние, богатство. Береш ли кайсии - очаква те женитба с богата жена; жена ти ще получи наследство.
Брат - ако сънуваш брат си мъртъв,ще живееш дълго. Ако говориш с него, ще избегнеш голяма беда. Ако ти се роди брат,ще имаш дълъг, радостен живот. Ако се разделяш с него,ще имаш загуби в работата си. Караш ли се на брат си - неприятности и кавги с приятели. Сънуваш ли mогребението на брат си - тежко и мрачно бъдеще.
Брашно - ако го пресяваш - чака те радост. Ако мелиш брашно - ще положиш тежък и безплоден труд. Ако разпилееш или разсипеш брашно, не се доверявай особено пред колеги и не споделяй,за да не се разочароваш.
Б реза - разцъфнала бреза - приятно преживяване.
Суха бреза - болест.
Отсечена бреза - среща, която може да не е добра.
Бременност - ще имаш грижи.
Бродиране - ще изпращаш близък.
Броеница - ще се сдобриш с някого.
Броене- броиш ли насън,неочаквано ще те сполети неприятност.
Бръснене - неприятности от финансов характер или загуба.
Будене - ако будиш някого - внимавай, защото те грози опасност.
Букет - ако получаваш букет - очаква те голяма радост и добри новини. Ако гледаш цветята от букета - кавга с приятел. Ако стъпчеш или загубиш букет - раздяла с интимен приятел. Увехнал букет - надеждите са напразни, твоят любим човек обича друг.
Булка - ако се видиш насън като булка - лоша болест, ако позната жена видиш като булка - болест, смърт, ще чуеш нещо лошо за нея.
Непозната булка - хубаво събитие в семейството, дори сватба.
Ако сънуваш, че умира булка или погребение на булка - ще се жениш два пъти.
Ако булката ти говори ще се сбъдне твое най-съкровено желание.
Ако собствената ти жена е булката в съня ти - измяна.
Буре- ако сънуваш празно буре - очакват те разправии вкъщи.
Пълно буре означава, че упорития труд ще те доведе до добри успехи в работата. Ако бурето е без дъно - трудът ти ще отиде напразно, затова смени работата или тактиката.
Търкаляш ли буре - ще имаш предложение за нова работа илиза друг бизнес.
Пълниш ли буре - очаква те придобивка за семейството, която ще изисква усилия и труд, а може и да струва скъпо.
Буря- сънуваш ли буря, циклон или нещо подобно знай, че ще бъдеш победител в "трудна битка", която си започнал сам.
Бузи - ако се сънуваш с големи, хубави бузи, ще се чувстваш много добре, ще пожънеш успехи в делата си и ще имаш късмет във всичко. Ако пък се видиш с бледи бузи, не е на добре. Пази здравето си и внимавай в ежедневните си работи да не претърпиш провал.
Бълхи- бълхи или въшки означава, че те очакват много пари. Ако ловиш бълхи означава, че ще ти се случи нещо досадно и мъчително.
Бързаш - ако насън бързаш или правиш нещо бързо, очаква те голяма промяна в живота.
Бъчва - ако бъчва с вино изтече - някой от близките ти или жена ти ще забременее или ще роди.
Бял Орел - ще имаш един враг по-малко, защото ще сключиш примирие или ще победиш в нещо.
Бягаш - бягаш ли - означава голяма радост.
Ако се опитваш да бягаш, но не можеш - ще сключиш несполучлив брак или ще имаш неподходяща връзка от интимен характер.
Бягаш ли през нощта - ще загубиш нещо.
Ако ягаш от някое животно - пази се от интриги.
Ако бягаш от някой човек - ще се срещнеш непредвидено с някого, а ако не сте женени, очаква ви предложение за годеж.
Бял- ако в съня ти преобладава белия цвят - очаква те изненада и радост.
Бяло платно ако простираш - очаква те път наскоро. Бял звяр или зверове ако сънуваш - очаква те веселие с приятели.

_________________
Fuck you bitch! leave me alone, walk on...get the fuck on...
avatar
LilSnoOpY
Admin

Брой мнения : 386
Join date : 27.03.2008
Age : 27

Вижте профила на потребителя http://lilsnoopy.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: + !>!>!> Съновник <!<!<! +

Писане  LilSnoOpY on Вто Апр 15, 2008 4:24 pm

Вана - влзаш ли насън в много гореща вана, ще преживееш обида и оскърбления, ще се нервираш. Това от което си изпитвал удоволствие ще ти донесе неудоволетворение и досада. Ако влезеш пък в много студена вана, означава неудоволетворение от себе си и работата, досада и неприятни усещания. Но ако водата е с приятна температура, умерена - на добро е! Ще имаш спокойни, благоприятни и умерени дни.
Варено месо - загуба. Варена риба - неприятности.
Ведро - празно ведро-неуспех, загуба или лъжа. Ако е пълно - голяма печалба и успех.
Вежди - ако те сърбят - срам от нещо.
Вежди (П.Р.Славейков) - сънуваш ли се с изписани вежди по- нагласени и хубави от твоите, не е на хубаво. Пази се от загуба на приятелство, на уважение сред обществото. Но въпреки тези неуспехи ще имаш успех сред жените /мъжете/. Ако нямаш вежди - ще ти се случи точно обратното.
Везни - ако държиш в ръцете си везни - не се колебай, а започни нещо ново и ще спечелиш. Везни изобщо - ще вземеш важно решение.
Венец - носиш ли насън венец - чака те ненестабилно бъдеще.На главата си ако имаш венец - чака те една година нещастна любов.Гледаш или избираш венец - не слушай хорските приказки, а се вслушай в сърцето си. Ако виеш венец - празни обещания.
Верига - носиш ли верига - тежък труд. Вързан ли си с верига - ще се жениш. Дрънкат ли вериги - ще чуеш празни приказки.
Вино - ако пиеш определено количество вино /с определена мярка/- чака те благополучие, материална придобивка. Ако виното е червено - ще узнаеш неприятна истина.Ако е черно - ще те налегне скръб. Ако разлееш вино - ще имаш разходи.
Височина - ако се катериш на високо /нагоре/, качваш - трудно успешно издигане в живота. Ако гледаш от височина - ще се издигнеш в кариерата, ще се сбъдне твоя мечта.
Вишни - ако ядеш вишни - ще имаш доста грижи по нещо. Ако береш вишни или откъсваш вишня - оскърбление от някого.
Влак -ако чакаш влак на гара или го гонишще настъпи объркване, влошаване в личните ти отношения.Ако пътуваш с влак - нещо желано от тебе няма да се сбъдне и някой ще те измами. Ако си изпуснал влак - пълен провал на плановете ти.
Владика- пази се от нечие лукавство.
Вода - чистата вода е щастие, радост и сполука. Мътната вода - неприятности и проблеми. В студена вода ако газиш - проблеми в службата. Ако пиеш топла вода - скръб. Течаща вода - очаква те път.
Вода (П.Р.Славейков)
- тези, които често сънуват вода или неща свързани пряко с водата са склонни към хрема, студенокръвни и доста флегматични.
- ако си болен и сънуваш бистра изворна вода, на добро е. В скоро време ще възстановиш силите и здавето си. Ако пък сънуваш мръсна вода в извор или поточе, пази се, дебне те болест и безсилие.
- ако вадиш чиста и бистра вода от кладенец, а си ерген, това е знак,че скоро ще се ожениш за хубава и имотна жена. Ако извадиш от кладенеца мътна вода, бъди внимателен, не е на добре. Може да се разболееш или да скърбиш за нещо, което е важно за теб.
- ако даваш на някого да пие чиста вода, той ще получи подкрепа от теб.
- видиш ли насън как пресъхва вода,извор, кладенец или нещо подобно, не е на хубаво. Очакват те беднотия и неприятности от всякакво естество.
- ако сънуваш да извира вода оттам където друг път не е имало вода, в скоро време ще се обремениш с нови грижи, проблеми и тъга. Ако си пил или си си налял от тази вода, неприятностите и грижите ти няма да те напуснат скоро, ще попаднеш в труден период от живота си. Но ако този извор пресъхне, мъките и лошотиите ще се премахнат от теб както са дошли.
- пиеш ли насън топла вода, пази се от неприятели и преследване, от оскърбления. Колкото по-топла е водата, толкова неприятностите ти ще са по-големи.
- ако насън се опитваш да пренесеш вода в плат, счупен съд, дреха или нещо, с което всъщност не може да се носи вода или е много трудно, пази се от измяна, заговор срещу теб. Пази се от кражба и подлост.
- ако заравяш някакъв съд с вода в земята, голяма опасност те грози! Пази се от разорение и конфликт с обществото около теб!
- подават ли ти пълен съд, чаша или др.с вода, предстои ти скорощна женитба, годеж или обвързващо интимно приятелство.
- ако в съня си разлееш или залееш къщата си с вода, бъди внимателен и предпа злив, защото това вещае мъка, загуба и неочаквани проблеми. Колкото количеството на водата е по- голямо, толкова по-големи ще са проблемите ти.
Водопад - голяма придобивка, успех.
Воденица - застой в живота, скука и тъга. Не предприемай нищо.
Войник - ще трябва в скоро време да положиш много усилия и труд за нещо.
Войска - внимавай,пази се от огън или пожар.
Вол - ще се наложи да работиш много,но може и да не е за собствено благополучие. Ако сънуваш бели волове - очаква те важно събитие в живота.
Восък - радост. Ако го лееш, претопяваш - ще получиш пари.
Врабче -врабчета изобщо-запознанство,новост. Хванеш ли врабче - ново интимно приятелство. Гониш ли врабче и не можеш да го хванеш - ще преживееш раздяла с приятел. Ако насън чурулика врабче - ще се сбъдне твое отдавнашно желание.
Враг - ако видиш някой твой враг - ще отминеш големи неприятности и кавги. Ако прегръщаш или целуваш врага си насън-на хубаво е,ще се сдобриш с приятел или ще за твърдиш още повече старо приятелство.
Врата - видиш ли врата или ако я отваряш/затваряш/-очаквай гости. Ако вратата е заключена и не може да се отвори-ще имаш неприятности или проблеми в службата. Ако гори вратата на къща - ще има смъртна загуба.
Врана - вещае неприятности, болести, мъка и проблеми, които могат да имат лош край.
Вретено - късмет, голяма любов и чудесни преживявания.
Вулкан - вещае големи промени, които могат да преобърнат изцяло живота на човек, но свързани с много трудности и изненади.
Възкачване - хубави преживявания,свързани с радост и големи постижения в живота. Възкачваш ли се на небето - от хубаво ще ти досади.
Възкресение - ако възкръсваш насън - нови планове, нов път в живота, ведрост и успех.
Вълк - видиш ли вълк - радост за врага ти или ще срещнеш приятел. Ако те гонят вълци - ще имаш неприятности и кавги с непознати или със съседи. Бял вълк - високопоставен приятел ще ти помогне за решението на твой проблем.
Вълна- ще ти се наложи да работиш усилено и ще получиш положителни резултати. Ако влачиш /чепкаш/ вълна - очаква те подарък, придобивка. Ако вълната е черна - ще поемеш тежка отговорност.
Въшки- ще получиш или ще спечелиш пари или ще се избавиш от нещастие и зло. Ако сънуваш, че въшки има някой, друг означава глад, недоимък за теб, а богатство за други.
Върба - добра вест. Държиш ли върбово клонче, ще те обсипят с почести и внимание. Плачеща върба ако видиш или седиш до нея - ще плачеш.
Вятър - ако е силен - разправии, неприятности, но за кратко време. Тих вятър,полъх- ще преживееш нещо приятно, удоволствие.
Влечуги - ако сънуваш змей - предстои ти среща с хора от по-висок ранг, съдия или шеф или скорошно забогатяване, печалба и напредък в делата ти.
- сънуваш ли змия, не е на добро. Ако тя се е свила на кълбо или се гърчи - пази се от преследване, неприятности, болести и нови врагове. Ако просто сънуваш змия - пази се от женски клюки и клевети. Ако пък размажеш или унищожиш змия или гущер - на доро е! Ще тържествуваш, ще победиш враговете си. Можеш смело да вървиш напред и се бори до край!
- ако сънуваш ламя, динозавър, големи гущери или подобни влечуги - бъди нащрек! Обкръжен си от злонамерени хора и лицемерно приятелство.
Врат - вратът е символ на власт, богатства, почести.
- ако висшестоящ човек види в съня си, че врата му е по-дебел, но без да е неприятен и грозен - на хубаво е! Ще чуе много добри известия и ще изпита удоволствие от работата си. Ако този сън се сънува от обикновен човек, означава забогатяване, издигане в обществото с почести и признание.
- ако сънуваш тънък и измършавял врат, не е на добро. Ще паднеш от високо, ще се провалиш в работата и сделките. Ще преживееш неуважение, загуба на имот и приятелство.
- ако някой те души, стиска или е вързал врата ти, внимавай, лошо предвещание. Ще бъдеш принуден да се подчиниш на нещо с грубост и насилие. Враговете ти ще тържествуват над безсилието ти!
- ако видиш, че на врата си имаш повече от една глава - ще се сдобиеш с власт, почести и много сила.
- ако някой ти отсича врата - загуба на човек от семейството и на имтотите.
- ако насън са те осъдили на смърт чрез обезглавяване - не се притеснявай, ще се отървеш от проблемите си. Но ако този сън е видян от търговец, банкер, земевладелец, изобщо от бизнесмен - внимавай, вещае провал и неочаквани трудности в работата!
- ако ти отсекат врата, но въпреки това си останал жив - много е добре! Дерзай, ще успееш в това, което си започнал в работата и в личния живот!

_________________
Fuck you bitch! leave me alone, walk on...get the fuck on...
avatar
LilSnoOpY
Admin

Брой мнения : 386
Join date : 27.03.2008
Age : 27

Вижте профила на потребителя http://lilsnoopy.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: + !>!>!> Съновник <!<!<! +

Писане  LilSnoOpY on Вто Апр 15, 2008 4:25 pm

Гащи - ако шиеш гащи - чакай подарък.
Гайда - чуваш ли гайда или ако свириш на нея - веселие или добри новини.
Гарван - ако грачи-предвещава загуба. Виждаш ли го-пази се от неприятности и от нов неприятел. Лети ли гарван-смърт,опасност сред близки. Ако прехвръкне над теб-грози те опасност. Убиеш ли гарван-ще тържествуваш и ще победиш най-големия си враг.
Глава - ако главата ти е голяма-вещае недоимък и бедност. Глава с много коса /кос- мата/-скръб. Остригана глава или ако я миеш-ще премахнеш грижите от себе си. Сечеш ли глава-ще победиш враговете си. Отсечена глава-ще премахнеш или някой ще премахне твой скрит враг. Глава агнешка- добра вест.
Глава(П.Р.Славейков) - видиш ли главата си много голяма в каквато и да е форма - ще пожънеш успех над враговете си, предстои ти издигане в общественото положение, спечелване на дело, успешен бизнес с почести.
- ако си болен и сънуваш този сън - пази се от внезапно влошаване на състоянието или от треска.
- ако главата ти е по-малка и лека, означава омраза, безсмислици, обиди и безсилие.
- ако се видиш насън с мургава глава, с чалма или нещо екзотично - очакват те пътешествия в далечни страни и успешно приключване на твоите дела /настоящи и предстоящи/.
- ако видиш собствената си глава отсечена - за хора живеещи под властта на другиго, означава свобода; за болните - оздравяване, за задлъжнялите отстраняване на дълговете, за скърбящите - утешение и покой. Изобщо този сън предвещава победа на добрите сили над лошото.
- ако главата ти е отсечена от познат, приятел или роднина - ще си поделите благополучията и радостта.
- ако дете ти отрязва главата - пази се от болест! За бременна жена - ще роди момче,а съпругът й е в смъртна опасност.
- ако гърлото ти е прерязано с нож - скандали и неприятности.
Ако приятел ти прерязва гърлото - измяна от страна на приятел, ако е някой непознат - непочтеност от непознат.
- ако ти режат главата заради вярата ти - на добро е. Ще те уважават с почести и благоденствието ще ти бъде спътник!
- ако се сънуваш въоражен, с доспехи или униформен и ти отсичат главата - ще получиш повишение /назначение/ с голяма изгода за теб. - сънуваш ли, че ти отрязваш нечия глава - ще победиш враговете си и ще заздравиш служебното си положение. - видиш ли се с глава на животно /лъв, вълк, котка .../ - предвещава добро! Ще пожънеш добри успехи във всички желания, ще победиш враговете си и ще се радваш на голяма любов в семейството.
- ако главата ти е отрязана и я държиш в ръцете си - загуба на член от семейството.
Ако си ерген - на добро е! - украсяваш ли си главата с нещо - успех във всичко! - сънуваш ли се с наклонена глава /на една страна/ - ще преживееш унижение, провал или голям срам.
Главня - ако носиш запалена главня - благополучие.
Глад - ако ти е гладно насън-очаквай гост.
Глас - чуваш ли глас-слушай напътствията и съветите на близки и приятели.
Много гласове-вещае добро разположение и самочувствие. Приятен мъжки глас- придобивка и хубава новина.
Силен мъжки глас-материално благополучие. Женски глас- клюки, на които не трябва да обръщате внимание.
Женски напевни гласове-дошло е време за отмора и почивка, но не се увличай. Глас приятен и сладък - добра вест.
Глезени - ако сънуваш глезените си красиви - радост, сполука или успешно пътуване. - ако глезените ти са подути, подпухнали, болни или отрязани - не е на добро! Загуба, провал, болест на добър приятел.
Глина - копаеш ли глина - ще получиш пари. Месиш ли я-неуспех в нещо или ще се разболееш в скоро време.
Глисти- бъди предпазлив и внимавай при обществени изяви и дейност.
Глобус - очаква те далечно пътешествие.
Глух- ако си глух или недочуваш и нещо подобно - пази се от болест.
Гнездо - веселба вкъщи, а ако не си женен - женитба или годеж.
Ако в гнездото има нещо- новост и по-добра работа.
Празно или запушено с тяло гнездо - пази се от загуба.
Гнездо пълно с яйца или птиченца - добро запознанство, нов приятел или ще създадеш семейство.
Намериш ли гнездо-радост и благополучие.
Гнездо с птици-сполука и добро за семейството ти.
Гной - изобилие.
Говор - ако е ясен-ще имаш нова придобивка.
Гол - ти ако си гол-пази се да не те опозорят.
Гол мъж-жена му е в смъртна опасност.
Гол мъж свенец на главата-той ще е добър домакин.
Гола жена-успех.
Голота /гол/(П.Р.Славейков) - сънуваш ли гол човек, означава, че имаш страх от нещо. - гола жена, хубава, с бяла кожа - добро. Радост и почести.
Ако голата жена е стара, недъгава, рошава, мръсна или черна - не е на добро! Ще преживееш срам, провал и ще се разкайваш за нещо.
Ако видиш всичко това на снимка или нарисувано то неприятностите ти ще са по-малко и по-леки.
- ако сънуваш статуя на гола жена от какъвто и да е материал или картина с такова изображение, означава нещо добро.
Успх в професията. - ако сънуваш съпруга си гол - здраве и късмет за него.
- ако сънуваш любовницата си гола - очакват те неприятности и измама от нея.
- приятел/ка/ ако видиш гол/а/ - скандали, неприятности.
- голи мъже и жени, голи силуети и нещо подобно - немотия, болест, подлости и лъжи.
- видиш ли насън гол мургав мъж /циганин, негър .../ - проблеми, мъка и неуспех.
- ако жена сънува, че е гола в легло с мъжа си - неприятни новини и мъка.
Ако пък мъж е легнал гол с жена - радост, придобивка и другарство.
- ако жена сънува, че спи с грозен, мургав или омразен мъж - проблеми и ядове от неизвестен източник и болест.
Ако мъж сънува това - майка му или жена му ще се поболеят.
- ако мъж сънува, че спи с мъж или някаква непозната жена - провал, проблеми и тъга.
- ако си гол и говориш насън с майка си, баща си, жена си, брат си или с най- близък роднина /дори и вече мъртви/ - трудолюбието и старанията в работата, ще доведат до успешен завършек.
Гора - виждаш ли гора - ще имаш трудности при взимане на служебно решение.
Ходиш ли в гора - ще се колебае при взимане на важно решение.
Луташ ли се из гората - трудности.
Горещо - ядеш ли горещо или се опариш - ще те озлоби и наскърби нещо.
Горчивина - горчиви плодове ако ядеш - очаква те неуговорена среща.
Готвене - готвиш ли - ще преодолееш грижите си бързо и лесно.
Горя - ако сънуваш, че дрехите ти горят, не е на добро, означава, че ще се ядосваш, ще имаш проблеми в отношенията си с приятели, които ще прераснат в конфликт. - ако видиш насън, че някой от пръстите ти гори или е изгорен /червен, подут от изгаряне/ - ще бъдеш обект на силна завист. - ако сънуваш свещ или огън бързо да изгарят, означава, че децата ти ще се радват на щастие и ще са грижовни към своите родители. Ако бременна жена сънува този сън, означава, че раждането й ще е леко и бебето й ще е здраво. - ако сънуваш, че горят житни класове - не е на добро, предвещава, бедност, глад и беди. Ако все пак при пожара житните класове останат незасегнати от огъня - ще имаш добра реколта, успех в работата.
Гости - имаш ли или ти идват гости - чака те път.
Град - ако сънуваш някой град или го виждаш на карта,от високо или нещо подобно- имаш неосъществени блянове и трябва да промениш нещо в живота си.
Градина - радост.
Грах - ядеш ли грах - обида от някого. Растението грах - ще си свидетел на кавга.
Гребло - чака те тежък труд.
Гребен - ще имаш успех при осъществяване на важна цел в живота.
Гривна - пази се да не преживееш неудобство или срам.
Гроб - отворен гроб-ще те поканят на някакво събитие. Засипваш ли нечий гроб-очаква те болест. Лежиш ли в гроб-ще се сбъдне твое желание.
Гроб /гробище, гробница/(П.Р.Славейков) - ако някой сънува, че копае гроб или прави надгробен паметник, гробница, означава, скорошна женитба или раждане на нов член на фамилията. Ако гробът се разпадне /развали/ - не е на добро, предвестник е на болести и мъки за някого от семейството. - ако се видиш насън погребан или да лежиш в гроб, означава, че ще имаш неочакван късмет и ще получиш много богатства. Ако гробът ти е покрит с пръст, то колкото е повече пръстта, толкова ще са по-големи богатствата, които ще получиш. - ако си жив в гроба - не е добър знак, означава, че животът ти няма да е лек и често ще имаш трудности и проблеми. - ако сънуваш погребение или, че стоиш пред гроба на някого /приятел, роднина/ - добре е за този, който е сънувал този сън. Богатства и успехи.

Гробище - ще получиш писмо отдалеко.
Грозде - ако ядеш бяло грозде-ще си имаш де те. Черно грозде-ще имаш грижи. Червено грозде-ще чуеш истина.Много гроздове или лозя с бяло грозде-радост. Береш ли грозде ще се разделиш с някой.Купуваш ли грозде-приятно ново запознанство.
Гръм - гръм със светкавици - предизвестие или неприятна изненада .
Гъби - плодородие, успех.
Гръб - ако гледаш гърба си насън - пази се от тежки и трудни старини. - ако гърбът ти е с рана или пречупен - не е никак добре! Враговете ти ще тържествуват над теб. Ще ти се подиграят лошо.
Гъба - отровна или дървесна гъба - внимавай със здравето си.
Гъдел - ако те е гъдел или те гъделичка някой - ще плачеш.
Гълъб - лети ли гълъб-радост в семейството. Хванеш ли гълъб-очаква те женитба или загуба. Галиш ли гълъб-годеж. Кацне ли на рамото ти-среща с добър приятел. Умрял гълъб-ще загубиш приятел. Имаш ли гълъб или гълъбарник-ще имаш гости.
Гърди - женски гърди - щастие и любов. Космати гърди - вещаят здраве и дълъг живот. Дете, което суче от майчина гръд - щастие в брака. Ранен в гърдите човек - приятелство. Голи гърди - неуспех, бедност. Ако гърдите ти са по-малки - ще загубиш имота си.
Гърди(П.Р.Славейков) - ако сънуваш,че си със здрави и снажни гърди - ще се радваш на добро здраве. Ако са космати - за мъж, означава печалба; за жена - загуба на любимия. - ако мъж се види със женски гърди - не е на хубаво! Ще има притеснения, ще е безсилен да противостои на трудностите, страхливост или болест на децата му. - ако жена се сънува с пресъхнали и меки гърди - дълголетие за децата й. Ако е бездетна - тежък живот до края на дните й. - сънуваш ли, че те нараняват в гърдите - предвещава лошо! Ако дете или младеж сънува същя сън - очаква го приятелство. - гърди, разкъсани и окървавени - смъртен край за близък човек. - гърди, изпъкнали, по големи и мускулести - успех.
Гърне - злополука или нещо ще се повреди.
Гъски - ще ти бъдат оказани почести.

_________________
Fuck you bitch! leave me alone, walk on...get the fuck on...
avatar
LilSnoOpY
Admin

Брой мнения : 386
Join date : 27.03.2008
Age : 27

Вижте профила на потребителя http://lilsnoopy.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: + !>!>!> Съновник <!<!<! +

Писане  LilSnoOpY on Вто Апр 15, 2008 4:25 pm

Даваш - даваш ли някому нещо, пази се, може да загубиш нещо.
Давиш се - означава, че усилен труд и препятствия ще имаш по пътя си. Ако се давиш в мътна вода - ще те налегнат грижи или ще се разболееш.
Дата - ако насън видиш определена дата,означава, че нещо много важно ще се случи в живота ти.
Данък - ако плащаш данък или ти вземат някакъв дълг - очаква те голяма разправия.
Две - цифрата две /2/ ако видиш насън- не си доволен от живота си и трудно ще го промениш. Две глави- себе си ако сънуваш с две глави- ще имаш успех в живота.
Двор - ако е подреден и чист-ще имаш успехи в работата си. Ако го чистиш насън-ще имаш разправии със съседите си. Ако дворът е разхвърлян - неприятности в работата.
Дворец - ако го виждаш или си в него - някой ще ти помогне в твое начинание с пари и съвети. Ако се руши дворец - ядове те чакат на старини.
Девет - /9/цифрата девет носи печалба, но и тъга, копнеж по близки деца и родители.
Девойка - ако е хубава-чакат те големи разноски по нещо. Ако я целуваш-приятно ще те изненада нещо. Плачеща девойка-неприятности. Танцуваща девойка-предстои ти среща или любовно изживяване.
Делба - ако делиш насън с човек нещо-непознати хора ще ти помогнат да се сдобиеш с нещо ново. Делиш ли с роднини-ще имаш загуба на имущество или пари.
Делфин - добър приятел ще ти помогне. Ако плуваш с делфин-това е знак, че пътят,по който си тръгнал,е правилен.
Дете - грижи и неприятности. Много деца-болест и неприятни грижи за семейството. Ако са големи деца /юноши/ и са здрави- в скоро време ще имаш приятно запознанство, а ако са болни - неприятности.
Детелина - разцъфнала детелина е предсказание за щастливо бъдеще. Поле покрито с детелини-ще се избавиш от материални затруднения. Ако видиш само детелина/не разцъфнала и с 4 листа/-щастие. Подавали ти някой детелина-можеш да използваш момента и да започнеш нова работа
Джамия - очаква те пътешествие, но пази здравето си.
Джоб- очаквай много пари от най-неочаквано място.Ако сънуваш празен джоб- джобът ти наистина ще се изпразни, ще имаш много разходи около недвижими имоти. Бъркат ли ти в джоба насън-бъди предпазлив и внимавай да не те измами близък човек или любим/а/.
Джудже - ще получиш помощ и подкрепа, на която си разчитал, ако джуджетата тичат или играят в къщата ти-някой ще търси твоята помощ.
Джунгла - неочаквани парични затруднения. Не прави ненужни разходи, за да не влошиш материалното си положение.
Диамант - признания и успехи в работата. Намериш ли или ти подарят диамант-очакват те почести и признание. Ако загубиш диамант или друг скъпоценен камък-ще имаш неприятности.
Дивеч - стреляш ли по дивеч - очаква те богатство. Видиш ли мъртъв дивеч - ще имаш печалба. Уловил ли си дивеч - успех и бърз напредък в работата, която си започнал.
Дим - неуспех, скръбна вест или вест от човек,когото не си чувал отдавна. Ако димът се вие високо-щастлив семеен живот и ако има прблеми,бързо ще ги разрешиш.Ако димът отива надясно-ще се справиш с трудности от личен характер. Ако димът отива наляво,няма да се справиш с трудностите. Ако е светъл/бял/-проблемите ти не са истински,заблуждаваш се. Ако димът е черен- налегнали са те грижи. Къщата ти ако е пълна с дим-пази се от врагове.
Диня - ядеш ли диня, означава,че правиш напразни усилия в работата си и в каквото и да било. Купуваш ли диня - ще направиш добро за приятел, който не заслужава това. Динята ако има много семки-нечестен приятел злослови по твой адрес
Директор - ако се сънуваш като директор или началник-ще се изпълнят някои от силно желаните ти мечти.
Диригент - внимавай, допускаш чужди хора да се месят в личния ти живот. Ако ти си диригент - ще успееш да вземеш връх в семейството си.
Длето - трябва да положиш много усилия, за да се реализират плановете и намеренията ти.
Документ - ако разглеждаш документи-не се занимавай с дела, свързани с недвижимо имущество. Ако ти дават документ-ще получиш облаги, пари, които няма да използваш ползотворно.
Долина- ако долината е зелена-очаква те щастие и положително разрешение на проблемите. Ако долината е покрита със сняг- предстои ти период на неприятности.
Домати - ако ядеш червени домати - ще узнаеш много истини, които са били скрити от тебе.
Дрехи - обличаш ли дрехи: от сърма/ламе-ще се отнесат с неблагодарност към тебе;червена дреха-любов; черна дреха - ще имаш пречки в живота; бяла-мъка, скръб; синя- спокойствие и надежди за скорошен успех; зелена-очаква те повишение и известност; стари дрехи-пази се от болест; парцаливи дрехи-ще те измамят. Нова дреха-за имотния-благополучие,за неимотния-безчестие. Памучна дреха показва ненаситността и алчността ти.
Другар - /приятел/ - ако е убит - очаква те раздяла.
Дрян - държиш ли дрян-добро здраве и сили. Ако в двора или имота ти цъфти дрян - болен от семейството скоро ще оздравее.
Дума - ако чуеш думи насън - ще се караш с някого или ще участваш в кавга.
Дупка - падаш ли насън в дълбока дупка-пази се от болест. Копаеш ли дупка-занимаваш се безсмислено с някаква работа и не чакай резултати от това. Погледнеш ли в дупка-пази се, защото някой ще се опита да ти навреди. Дупки в дрехите си ако имаш-има лъжа около тебе.
Дух - дух/духове/ ако видиш насън - бъди внимателен и не предизвиквай съдбата.
Дъб - ще имаш нови приятели. Зелен /разлистен/дъб - това е знак за дълъг и щастлив живот.
Дъвка- дъвка ако дъвчеш или купуваш - има лъжа до тебе.
Дъга- успех, голям напредък в службата. Минаваш ли под дъга,очаква те голяма материална придобивка. Дъга при изгряващо слънце-ще получиш пари. Дъга при залез слънце-ще загубиш пари,няма да ти върви, а ако чакаш да ти върнат пари, които ти дължат, не ги очаквай.
Дъжд - студен дъжд ако те навали - ще имаш неприятности в работата. Топъл дъжд - ще намериш добър съдружник в професията си. Мътен дъжд,порой - неудачи от финансов и служебен характер. Силен летен дъжд - успех и шанс, можеш да рискуваш в някое ново начинание.
Дълг - ако взимаш на заем или имаш дълг- пази се от човек,на когото имаш доверие. Ако връщаш дълга си някому - ще се чувстваш нестабилен, с лошо разположение на духа.
Дърво - палиш ли дърва-мъка, тъга. Сечеш ли дърва-ще постигнеш отдавана желана цел. Подреждаш ли събрани дърва-нещастие в интимните отношения. Плодно дърво/овошка/- благополучие, щастие за семейството. Дърво с плодове по него-благополучие, късмет. Изсъхнало дърво-измама. Ако счупиш дърво-ще премахнеш пречка от пътя си. Коледно дърво-венчавка, годеж. Дърво без корени-нещастие и загуба. Ако сечеш дърво-веселие и радост. Катериш ли се по дърво-ще ти забранят или ще те лишат от нещо. Посаждаш ли дърво ще спечелиш уважение и доверие у някого. Засаждаш ли дърво-фурма-ще станеш притежател на земя или на някакъв имот. Изкореняваш ли дърво-близък човек може да почине.
Дънер - ако гори - вещае смърт на някого.
Дюла - щастлив брачен живот. Береш ли дюлите от дърво-благоденствие. Ядеш ли дюли- някой ти завижда. Изобщо дюли /сладко или компот/ - здраве.
Дюшек - нов дюшек - сполука в материалното ти положение. Стар и мръсен дюшек - очакват те материални несгоди.
Дявол - ако е черен-пази се близък човек да не те измами. Ако е червен-неочаквано ще спечелиш пари. Дяволи много /повече от един/внимавай, пази се от голяма измама.
ЛАК - това е символ на приятелско общуване, радост и приятни усещания. Ако сънуваш, че далакът ти е здрав - очакват те пиршество, гощавка, веселие или приятни преживявания с компания на път или нещо свързано с положителни емоции
- ако далакът ти е натежал, подут или болен - очакват те неприятности и оскърбления
Дърво - буково или дъбово дърво - дълголетие, богатства и успех
- маслиново дърво окичено с плодове,предвещава мир и спокойствие, хармония в отношенията с околните и късмет. Ако маслините са изпопадали под дървото и ги събираш - очакват те много работа и мъки
- дафиново /лаврово/ дърво - победа и удоволствие. Ао си семеен, този сън е знак, че ще се сдобиеш с наследство не по пряка линия
- кипарис - тъга препятствия в делата ти, проблеми
- мушмула - означава, че си пасивен и ленив и неспособен на нищо
- ябълково дърво с плодове или ако ядеш от тях е хубав знак. Ябълката ако е сладка - радост и щастие, а ако е горчива, кисела - раздори и нприятности /за всеки, който яде от плодовете/
- орех или лешник - ако ядеш от плодовете им те очаква нестабилност в делата ти и пречки
- смокиня - ако ядеш от плода през се зона му - усех и щастие, ако ядеш през зимата - неприятности и ядове
- праскова, кайсия и нещо подобно - признания, добро здраве. Ако ядеш плодовете в сезона им - тъкмо обратното
- круша с узрели плодове - радот, ако плодовете са кисели и твърди - тъга и не приятности
- портокалово дърво - ядове, болести
- черница или бадем - ако ядеш от плодовете им - знак за изобилие и плодотворен труд
- орехово дърво окичено с много орехи или, ако намериш заровени орехи или нещо подобно - ще откриеш няакво имане или нещо ценно
- ако видиш разцъфнали дървета - добър знак за радост. Ако са изсъхнали, изгорели или прекършени от буря - не е на добро. Очаква те неприятно премеждие, ще се страхуваш и притесняваш, ще се бориш напразно
- ако береш нарове то дървото - щастието ти ще дойде от богат човек. Ако на ровете са неузрели - враговете ти ще тържествуват. Ако са изгнили - смъртна опасност за някой от семейството ти
- ако си се покачил на някое дърво - добър знак за успех в работата, повишение или сделка. Паднеш ли и от дърво - лош знак. Ще загубиш работата си или ще имаш финансови проблеми.

_________________
Fuck you bitch! leave me alone, walk on...get the fuck on...
avatar
LilSnoOpY
Admin

Брой мнения : 386
Join date : 27.03.2008
Age : 27

Вижте профила на потребителя http://lilsnoopy.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: + !>!>!> Съновник <!<!<! +

Писане  LilSnoOpY on Вто Апр 15, 2008 4:25 pm

Евреин - ще се запознаеш с лош, лукав човек.
Евтиния - ако сънуваш, че имаш или намираш евтини неща - ще имаш напредък.
Еделвайс - трудно ще си върнеш приятелството, което си загубил.
Единайсет -/11/ числото единайсет е добър знак. Можеш да се заловиш за нещо, дори и да не си успявал преди, сега то ще ти се удаде. Всичко ще зависи само от тебе.
Единица - /1/числото едно означава, че си верен приятел на някого и той разчита на тебе.
Езда - яздеш ли или сънуваш езда - очаква те голям успех.
Език - ако си сънувал езика си или изобщо език - не се захващай с важни дела и сделки, ще загубиш. Изплезен език - ще чуеш клюки по твой адрес. Ако езикът ти е надебелял - пази се от неприятности.
Езеро - спокойно и тихо езеро - ще имаш щастлива интимна връзка, а ако е бурно и мътно - пази се от разочарование и разногласие в работата или любовта.
Екзекуция - ако насън те поведат на екзекуция - ще доживееш дълбоки старини,бедата ще те отминава. Ако ти си екзекутор или участник в екзекуцията - в къщата ти и семейството ще има веселие.
Експедиция - участваш ли или се подготвяш за експедиция - наближил е много важен етап в живота ти. Бъди мъдър и предпазлив.
Експлозия - трябва да си внимателен при взимане на решения, важни за живота ти, за да не се излъжеш.
Елен - очаква те бърз успех и материално благополучие. Еленови рога-някой ти изневерява. Може да не ти е верен твой приятел.
Елха- ако въпреки трудностите се задържиш на положение в работата, очаква те голям успех, издигане в кариерата.
Еполети - носиш ли насън еполети, очаква те чест и почит.Ако пришиваш към дрехата си еполети - внимавай, в скоро време може да останеш без работа. Ако имаш еполети върху цивилни дрехи - пази се от съд или затвор.
Ерген - сънуваш ли мъж, който наистина е ерген - внимавай, някой твой план или проект може да се провали.
Есен - неспокойни мисли, тъга по близки хора.
Ехо - чуеш ли ехо насън, ще чуеш вести за приятели. Ако ти "говориш" с ехо, трябва да изпратиш писмо или телеграма, която си забравил или забавил.
Ечемик - като растение, ще чуеш лоши думи за себе си. Ако го посаждаш - очаквай радост в къщи. Ако жънеш ечемик - радостна вест.

_________________
Fuck you bitch! leave me alone, walk on...get the fuck on...
avatar
LilSnoOpY
Admin

Брой мнения : 386
Join date : 27.03.2008
Age : 27

Вижте профила на потребителя http://lilsnoopy.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: + !>!>!> Съновник <!<!<! +

Писане  LilSnoOpY on Вто Апр 15, 2008 4:26 pm

Жаба - сънуваш ли жаба, бъди предпазлив, очакват те лоши думи, които ще те огорчат. Много жаби-оскърбление и нещастие. Ако имаш или гониш жаби из къщата си, означава че си слаб пред нещо.
Жажда - ще преуспееш в нещо. Ако имаш жажда и не можеш да пиеш-нещо ще има лош край за тебе /в работата или в някое начина ние/. Ако успееш да пиеш при жажда-чака те успех и напредък.
Жарава /Жар/ - ако бъркаш в жарта-ще получиш пари или нова придобивка.
Жена - чужда жена,непозната - означава, че някой ще се опита да те излъже. Жената ако е в бяло - смърт на познат човек. Жена разрошена - напаст. Жена със скръстени ръце - ще почине мъж. Жена,която е позната и наконтена, означава че някоя друга жена /близка/ ще забременее. Ако ти дойде на гости жена чужденка - пази се от болест. Разгневена жена - подарък те очаква, забрадена жена - ще имаш грижи, жена с брада - очаквай изненада, много жени - жена ти или любимата ти ще ти изневери. Женска дреха ако си облякъл насън ще преживееш срам или загуба.
Женитба - означава загуба или отстъпване от позициите.
Жениш се -ако ти се жениш насън,чака те щастие и добро разбирателство в семейството.
Желязо - студено ако е - неуспех. Ако е наже жено /разкалено/-някаква твоя работа или бизнес е подготвена, готова е да стане.
Жетварки - пази се от болест.
Жетвари/мъже/ - очаква те успех.
Жерави- ще ти се случи нещо добро.
Жив човек - ако се караш с него или само го виждаш, внимавай - очаква те измама и лъжа. Жив човек ако умре в съня ти - ще подновиш свой дълг.
Жито - ако чистиш жито - ще получиш незаслужен укор. Ако го сееш - имаш неизпълнен дълг към някого. Ако жънеш жито - чака те богатство и сполука.
Жълтеница- ако насън чуваш звън на жълтици /монети/ - чака те в скоро време богатство. Ако плащаш с жълтици/златни монети/ -чакат те дълбоки старини. Ако ти дават жълтици или нещо от злато - очаквай в скоро време подарък. Ако загубиш жълтици или монета/и/- ще си изпуснеш късмета.

_________________
Fuck you bitch! leave me alone, walk on...get the fuck on...
avatar
LilSnoOpY
Admin

Брой мнения : 386
Join date : 27.03.2008
Age : 27

Вижте профила на потребителя http://lilsnoopy.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: + !>!>!> Съновник <!<!<! +

Писане  LilSnoOpY on Вто Апр 15, 2008 4:26 pm

Завещание - правиш ли завещание - голяма неприятност.
Завист - завижда ли ти някой или ти крои нещо лошо - ще получиш неочаквани пари. Ако ти завиждаш на някого - ще подобриш отношенията си с приятел.
Завой - завой или много завои ако имаш по пътя си - бъди внимателен, ще ти се наложи да взимаш важни решения.
Закон - пази се, ще те обвинят в нещо без да имаш отношение към него.
Закусвам - закусваш ли - знак за добро и успех в някое начинание.
Залез - внимавай, очакват те неприятности, неочакван провал.
Заря - радост и веселие.
Зарзават - ако е зелен - ядове, ако е червен - ще чуеш новина, която те засяга.
Зарзали /кайсии/ - ако са зелени - измама, ако са узрели - смелост и сила.
Затвор - изобщо затвор,килия,участък и т.н.- болест, мъки. Ако си в затвор - ще се задомиш /жениш/,а ако си женен ще трябва да увеличиш семейството като вземеш при себе си някой роднина или близък да живее при тебе.
Захар - благополучие. Захарни изделия - пази се от лоши думи.
Заяк - бяга ли - вещае имотност, забогатяване. Хванеш ли го - женитба с голям късмет и пари Ако го гониш - нещастие. Храниш ли го - благополучие, успех.
Звезда - звезди, звездно небе - щастие в личния живот и успех в службата.Падаща звезда - загуба на близък човек.
Звънци - звънене на звънец/и/ - ще научиш нещо много важно за тебе.
Звяр - някакъв звяр - ще имаш конфликт,труден спор. Див звяр - среща с приятели.
Зеле - прясно зеле - неудачи, болест. Кисело зеле - ще чуеш клюка или някой ще разпространи клюки за тебе.
Зелен - зелен цвят или зелена светлина - сбъдване на мечтите.
Зелена трева- печалба, успешна работа.
Земетресение - ако усетиш трус - новини отдалече или смърт на велик човек. Ако го виждаш- ще имаш неприятности, бъркотии в личния си живот, които скоро ще се поправят.
Земя - ако ореш земя - благородство и добро. Ако чупиш гола земя - празна радост.
Зима - вещае бедност, недоимък.
Злато - ако намериш нещо златно - ще научиш някаква тайна. Ако правиш нещо от злато, ако почистваш злато- неприятна изненада. Ако продаваш златно изделие или нещо подобно - в очакване си на нещо, което може да не се сбъдне. Ако изгубиш нещо златно - радост.
Змия - ако те гони змия - много враговеимаш. Ако те полази - вещае болест и ядове. Ако я убиеш - ще победиш твой враг.
Знаме - ще направиш сделка или ще се сдобриш с някой.
Зъби - ако имаш бели и чисти зъби - успех. Чужди зъби че имаш - нова жена ще имаш. Восъчни зъби - вещаят смърт. Черни зъби, вонящи и гнили - успех. Здрав зъб ако ти падне - смърт на близък човек. Зъб ако ти се клати - болест.
Зърна - успех в работата, стопанството.

_________________
Fuck you bitch! leave me alone, walk on...get the fuck on...
avatar
LilSnoOpY
Admin

Брой мнения : 386
Join date : 27.03.2008
Age : 27

Вижте профила на потребителя http://lilsnoopy.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: + !>!>!> Съновник <!<!<! +

Писане  LilSnoOpY on Вто Апр 15, 2008 4:27 pm

Игри - ако сънуваш, че играеш табла или дама с някого, предвещава кавги и скарване с твой приятел. Ако спечелиш насън играта - в действителност ще претърпиш поражение. Ако вземеш много пулове - ще надвиеш много врагове.
- ако насън ти се счупи или изгуби зар или ти го откраднат - лош знак. Означава загуба, болест и глад. Ако сънуващият е военен и участва във военни действия - загуба, поражение.
- играта на рулетка и на карти са знак за измама, загуба.Опасност от обедняване, загуба на имот поради заговор и измама.
- играта на шах, означава, изнурителен, изпълнен с лишения труд. Ако играеш сам шах - мъка, трудности при придобиване и запазване на имота. Възможно е сам да си създаваш трудности и проблеми.
- ако си спечелил на табла - след смъртта на някой близък или приятел ще получиш наследство, ако играеш със зарове направени от кост, означава смърт.
- ако насън играеш на някаква забавна игра по време на тържество - радост, приятни преживявания, добро здраве и срещи с приятели.

_________________
Fuck you bitch! leave me alone, walk on...get the fuck on...
avatar
LilSnoOpY
Admin

Брой мнения : 386
Join date : 27.03.2008
Age : 27

Вижте профила на потребителя http://lilsnoopy.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: + !>!>!> Съновник <!<!<! +

Писане  LilSnoOpY on Вто Апр 15, 2008 4:27 pm

Кавал - свириш ли на кавал - очаква те голям успех, късмет.
Кадиш - кадиш ли насън особено в църква - добро и щастие.
Кал - вещае нещо лошо. Пътуваш ли по кален път - болести. Ако минаваш през кал, кална локва - клюки, лоши думи за тебе. Ако се изцапаш много с кал или си намазан с кал - пази се от болести.
Календар - ако видиш календар - ще чуеш неприятни думи за интимния си партньор.
Калинка - ако си ерген-в скоро време ще срещнеш партньора в живота.
Калугер /ка/ - някой твой познат или приятел ще овдовее.
Кама - успех. Ако е ръждива, стара - пречки, препятствия. Кървава кама - неприятни новини.
Камбана - чуеш ли насън да звъни - ще чуеш добра новина. Ако камбаните се люлеят, без да чуваш звъна им - някой ще скрие нещо важно от тебе. Ако чуеш църковни камбани - добро и успех.
Камила - видиш ли - грижи и болести. Натоварена камила - ще получиш богатство.Яздиш ли камила - неприятности. Ако камилата е слаба, мършава - пази се от финансови неприятности. Камила, керван - път.
Камък - скъпоценен камък ако загубиш - загуба. Купуваш ли скъпоценен камък - почести и чест. Спънеш ли се в камък или ако го носиш - работиш напразно. Ако някой хвърля камък по тебе или ти го хвърляш по някой - ще се разделиш с близък приятел.
Камион - ще имаш успех в работата.
Камина- камина без огън - в семейния ти живот няма много сговор. Ако е с огън-щастие и радост цари около тебе. Ако камина пуши-някой ще напусне дома си завинаги.
Камшик - ще придобиеш самостоятелност в работата си.
Кантар - теглиш ли нещо - печалба и късмет. Ако само го видиш - ще чуеш съвети.
Карти - ако играеш безразборно или се шегуваш-смъртна опасност. Ако ти гадаят на карти-не бъди толкова доверчив и не поверявай съдбата си в чужди ръце. Ако загубиш на карти-играй на лотария, тото. Ако раздаваш карти-смяна на службата.
Картина - няма да се сбъднат желанията ти за път.
Картофи - ядеш ли картофи или ги вадиш - добра реколта, печалба.
Каруца - возиш ли се - чака те голям успех.
Касапница - ще се отвратиш и разочароваш от нещо.
Катинар - лицемерен приятел ще ти предложи неочаквана сделка. Ако отключваш катинар ще научиш важни новини.
Кафе - пиеш ли кафе - пази се от клюки и злословия по твой адрес. Мелиш ли кафе - разправии с близки. Гледаш ли на кафе - внимавай в службата, някой ще те изпревари в областта, която ти си разработил.
Кашкавал - ядеш ли кашкавал-внимавай със сметките, ще настъпят гладни дни за тебе.
Кашлица - кашляш ли насън-пази се да не се на пиеш пред висшестоящи лица.
Каца - някой ще клюкарства по твой адрес, но неуспешно.
Керемиди - късмет, отваряй си очите може да на мериш нещо ценно. Редиш ли керемиди - нова къща ще строиш или ще се нанесеш в нов дом. Броиш ли керемиди - вещае сполука, щастие.
Кесия - страх от нещо или неоснователна уплаха. Намериш ли кесия - ще имаш ядове. Ако я загубиш - напразно ще се притесняваш. Празна кесия - в скоро време ще получиш или ще намериш нещо. Ако е смачкана - пази се от финансови несполуки.
Килим- постилаш ли килим - ще се увериш в нечия вярност. Изтупваш ли го - семейни раздори.
Кино - гледаш ли кино - някой приятел се опитва да те излъже за нещо. Ако искаш да ходиш на кино или си купуваш билет или нещо подобно бъди внимателен, лесно ще те излъжат за нещо. Не се доверявай на никой. Сънуваш ли самия киноапарат или камера - пази се да не постъпиш глупаво, да не се изложиш там където не трябва.
Кит - ще се сбъднат твоите желания. Яздиш ли кит-успех в работата. Убиваш ли кит - провал в службата.
Кладенец- копаеш ли кладенец-неприятности, загуба. Кладенец в двора-щастие, радост.
Клетка - ако видиш клетка с животно или животни - ще победиш враговете си. Ако животните бягат от клетката - пази се от опасност. Ако ти си в клетка-внимавай със закона. Ако влизаш в клетка с животни-ще се споразумееш или ще се помириш с твои врагове. Ако влизаш в празна клетка-грози те измама.
Клозет - пази се от лоши думи, които искат да те очернят.
Ключ- обикновен ключ с дупка-някоя жена ти е много вярна. Ключ/ове/-щастие в личния живот. Ако намериш ключ-знай, че любовта е близо до тебе. Изгубиш ли ключ или ако го изпуснеш-неочаквани неприятно сти в любовта. Правиш ли нов ключ-внимавай в любовта, може би имаш неизвестен, но реален съперник в интимния си живот.
Книга- четеш ли книга-ще спечелиш нещо. Печатат ли книга-на добро е, добра вест. Книгата ако е червена-ще чуеш истина, ако е синя-ще има веселба. Ако книгата е затворена - внимавай, заплашва те опасност. Ако книгата е скъсана, парцалива или мръсна-пази се от загуба на нещо важно или материално. Книга с илюстрации - радост и щастие
Кобила - ще се успокоиш за нещо.
Ковач - новости в работата.
Ковчег - правиш ли ковчег - ще победиш враговете си, щастие в живота.
Кожух - носиш ли кожух - ще ти се струпат много грижи изведнъж.
Коза - бяла коза - радост, веселие; жълта-ще изпиташ омраза към някой.
Кол - забиваш ли кол - годеж за тебе или за близък човек.
Кола - ако впрягаш -пази се от разправии.
Колан - новости в интимния живот.
Колело - возиш ли се на колело - щастие и напредък в службата. Паднеш ли от колело - внимавай,някой ще те конкурира в работата и ще иска да те засенчи. Подаряват ли ти колело - очакват те нови перспективи в службата. Откраднеш ли колело - внимавай ще изпуснеш добър шанс в живота.
Колиба - ако живееш в колиба - в скоро време ще имаш нов дом или попълнение на недвижимите имоти.
Количка - детска количка с /без/дете - ще те налегнат грижи.
Колосвам - колосваш ли - ще ти се случи нещо приятно, добро.
Коля - заколваш ли животно /птица, заек и др./-очаква те материална придобивка.
Комар - бръмчи ли комар - дребни неприятности. Убиваш ли комар /и/ - ще се отървеш от грижи и неприятности.
Комин- виждаш ли комин - очаква те среща с роднини. Излиза ли от комина черен пушек - неприятности, конфликти в семейството. Ако виждаш счупен стар комин - ще имаш изключително важни, решаващи промени в семейството. Внимавай,нещата могат да имат недобър край. Катериш ли се по комин - с трудности ще изградиш добро семейство. Ако гледаш от комин - към семейството ти ще се добави друго, очаква те женитба, венчавка. Висок комин - ще създадеш или ще влезеш в многолюдно семейство.
Коминочистач - щастие и късмет в любовта.
Кон- волно тичащи коне - вещаят добър завършек на труда ти. Купуваш ли кон или го държиш за юздите - ще имаш късмет в бизнеса, плановете ти ще успеят. Ако конят е натоварен - ще положиш тежък труд, изпълен с неприятности. Умрял кон - вещае труден живот. Бял кон - предвестник на супер успех от финансов и служебен характер. Едър кон - успех.
Конник - очаквай гости отдалече. Ако ти си конник - на добро е. Ако конниците те обкръжават - пази се от неприятности с колеги и спънки в службата.
Копито - очаква те далечно и щастливо пътешествие. Подковаваш ли копито на кон - няма да се осъществи планирано от теб пътуване, но това ще е на добро.
Конска подкова - бъди нащрек, за да не подминеш късмета си.
Конско цвилене - вещае плач.
Конюшня - ще присъстваш на голям прием с много гости.
Коняр - внимавай,пази се от нови приятели, не ти мислят доброто.
Конец - очакват те грижи. Бял конец - пази се, някой ще се опита да те компроментира. Вдяваш ли конец в игла - внимавай,ще се забъркаш в страшни интриги. Мъчиш ли се да разплетеш конци - ще имаш дълги и тягостни разправии.
Копие - подобни остри предмети вещаят конфликти, неприятности с неискрени приятели. Счупено или наведено надолу копие - ще подобриш отношенията си с неприятел. Ако жена сънува копие - ще се появи нов мъж в живота и.
Копче - скъсаш ли копче - ще се разделиш с приятел. Изгубиш ли копче - ще се скараш с много близък човек. Шиеш ли копче-придобивка. Обличаш ли дрехи без копчета - конфликти в семейството.
Кораб - пътуваш ли с кораб - очаква те нещо много добро. Ако корабът пътува в буря - неприятности. А ако корабът пътува в тихо море и хубаво време - късмет.
Корабокрушение- вещае лоши неща. Ако водата е мътна очакват неприятности и то много. Ако корабокрушението има щастлив край или не е станало - ще избегнеш опасност, конфликти.
КОРИДОР - ако коридорът е дълъг и тесен и не се вижда неговия край-незабавно престани да полагаш усилия в областта, проекта по който работиш, защото няма да успееш. Ако коридорът е с много завои - работата ти не е обезпечена, трябва да смениш тактиката, за да завърши добре.
Корито - проблеми и грижи. Пукнато корито - усърдия, грижи.
Корсет - носиш ли корсет - ще живееш охолно. Равърже ли ти се корсета - ще чуеш неприятна истина.
Коса - видиш ли хубава и гъста коса - богатство и чест. Лоша, рядка и мръсна коса - неуспех и понижен физически тонус. Дълга коса - много грижи и ядове. Решиш ли коса - очаква те нещо хубаво. Подстригват ли те или ти пада косата - ще се лишиш от сила, пази се от болести. Подстригваш ли се сам - ще се оттърсиш от грижи и неприятности. Побеляла ли ти е косата-очакват те успехи и израстване в работата. Ако косата ти е черна-завоевания в любовта. Руса ли ти е косата-имаш неверен приятел. Ако боядисваш косата си-ще се опиташ да заблудиш, излъжеш някой, но внимавай да не те разобличат. Ако някой друг ти боядисва косите-опитват се близки хора да те излъжат, затова се пази от обещания и сделки. Ако сплиташ косата на някой - ще се струпат много задължения на главата ти. Ако сплиташ косата си - вещае облекчение на проблемите. Мокра коса-ненавист. Ако косата ти стане остра /на клечки/- ще събереш смелост за нещо.
Коситба - вещае успех, победа.
Костенурка - означава несподелена любов или напразни чувства. Убиеш ли костенурка - ще пренебрегнеш полезен съвет, за което после ще съжаляваш. Видиш ли празна черупка на костенурка-изгубил си много ценно нещо в личния си живот.
Котва - вещае добро, символ е на силна и постоянна любов.
Котка - означава нелоялно приятелство, лице мерие. Черна котка-провал на твоя голяма мечта. Шарена котка-бърз, но нетраен успех. Видиш ли умряла котка-на добро е, ще се избавиш от неверни приятели.
Кошара - пълна кошара-означава благоденствие и сполука за семейството ти. Празна кошара - неуспех в материално отношение и трудности в дома.
Кошер - видиш ли много пчели в кошера или ято пчели-вещае богатство. Празен кошер- големи финансови затруднения. Мъртви пчели-работиш напразно. Няма да получиш това, за което си се спазарил.
Крава - крави, хубави, охранени или едри - вещае добра реколта, плодовитост на стопанството. Слаби и болни-внимавай,трудът ти ще е безплоден с лоша реколта. Доиш ли крава - богатство,успех. Купуваш ли крава - вещае успех във всяко твое бизнес начинание. Пасеш ли крава-ще изпиташ удовлетворение и радост. Умряла крава - няма да получиш от труда си това, което предварително си очаквал, неуспех.
Кратуни - нови запознанства, нови приятели.
Крепост - ако насън гледаш крепост или крепостни стени-няма да осъществиш свои планове, които са важни за теб. Катериш ли се по стена на крепост-ще се наложи да отстояваш свои позиции с много труд. Ако се намираш на крепост или успееш да влезеш в нея - вещае постигане на бленувана цел,но не бързай да се успокояваш-трябва да укрепиш, да затвърдиш постигнатото.
Крило - вещае нещо хубаво. Поникнат ли ти криле-на хубаво е, сега е моментът да се захванеш за добра работа,защото късметът е на твоя страна. Летиш ли с крила-вещае добро, силен успех в кариерата. Ако си с много голями крила - по-голями и от теб- вещае далечно пътуване. Ако ти се счупи крило/крилата/ или си го наранил - внимавай, някой близък ще ти се изпречи на пътя, ще ти навреди.
Кръв - предвещава узнаването на някаква истина. Видиш ли собствената си кръв без да си наранен - ще се сбъдне твое отдавнашно желание. Черна кръв - вещае лоши новини. Потече ли ти кръв - пази се,очаква те загуба на пари. Раниш ли някого и му потече кръв- означава скорошна женитба /за теб или за много близък/. Ако ръцете ти са в кръв - внимавай, прекалено много се намесваш в нечии работи и ще възникнат конфликти. Ако кървави стъпки водят към дома ти - материални блага ще се влеят в къщата ти. Ако кървавите следи излизат от дома ти - на лошо е, очакват те сиромашки, трудни дни. Ако някой те изцапа с кръв и не знаеш кой е - бъди нащрек - очакват те непредвидени неприятности в службата,ще се опитат да те натоварят с чужда отговорност.
Кръпка - кърпиш ли свои неща - животът ти ще се подобри,ще уредиш някой проблеми. Кърпиш ли носна кърпа - на лошо е. Ще преживееш края на някое приятелство или в брака ти нещо ще се случи. Кърпиш ли чужди неща - внимавай скоро те очакват неприятности от материално естество.
Кръст - явяването на множество кръстове в съня е хубав признак. За известен период ще си починеш от проблеми и ще се чувстваш добре. Два кръста - означават, че си подминал някаква опасност и ще имаш успех. Видиш ли кръст на необичайно място- предвестник е на нещо лошо, което може да се случи в семейството ти и болест на близък човек. Ако кръстът е на църква или на друго място, където би трябвало да има такъв - ще имаш грижи, но трябва да се въоръжиш с търпение и успешно да се избавиш от тях. Златен кръст ако видиш - радост,сполука.
Кръчма - влизаш ли в кръчма - неприятности, кавги. Седиш ли в кръчма - ще се скараш с някой съсед, ядове.
Кукувица - предвестник е на нещо лошо- болест, смърт, празна къща, нещастие.
Кукуригане - ще научиш добра вест.
Куршум - улучи ли те куршум - предвещава женитба, годеж или нов избраник за семейството ти. Държиш ли куршум в ръката си - ще завладееш сърцето на някой, но за кратко време.
Кутия - видиш ли затворена кутия - някой ще ти довери голяма тайна.Отворена, разчупена кутия или с дупки - означава неверни приятели, за които сам не подозираш.
Куче - символ на вярност. Бясно куче - ще узнаеш думи, истини говорени зад гърба ти. Говориш ли с куче - ще имаш надмощие над врага си. Играеш ли с куче - ще имаш разговор с някой твой враг. Куче /кучета изобщо/- означават, че нещата ще се обърнат в твоя полза за сметка на врага ти.
Късаш - късаш ли неузрели плодове от дърво означава, че ще търсиш помощ, съвет от лоши хора, затова се пази.
Къпеш- къпеш ли се в трап или канал - ще ти досади много /от някой или от нещо/.
Кърпа- нова кърпа - успех, бързо разрешение на проблемите ти. Ако кърпата е скъсана или мръсна - финансовите ти проблеми скоро няма да се оправят.
Къща - ако си в нова къща не е на хубаво. Пази се от болест. Разрушена къща - материални несгоди. Къщата ти, ако гори-скандали в къщи или нов голям проблем. Купуваш ли къща-материална придобивка. Чистиш ли къща вещае радост и добро. Съборена къща или виждаш,че се руши-скръб и мъка.

_________________
Fuck you bitch! leave me alone, walk on...get the fuck on...
avatar
LilSnoOpY
Admin

Брой мнения : 386
Join date : 27.03.2008
Age : 27

Вижте профила на потребителя http://lilsnoopy.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: + !>!>!> Съновник <!<!<! +

Писане  LilSnoOpY on Вто Апр 15, 2008 4:28 pm

Лабиринт - луташ ли се в лабиринт-означава, че за нещо си объркан и скоро няма да наме- риш разрешение на проблемите. Ако намериш изхода от лабиринта, проблемите ти ще имат добър завършек.
Лак - чрез работата си ще се срещнеш с големци или ще се разчуе твоята дейност по върховете.
Лале - береш ли лалета - щастливи мигове в любовта. Закичиш ли се с лале или вземеш ли го като подарък ще се ядосваш и ще плачеш.
Лампа - светеща лампа - добро, радост. Ако видиш загасена лампа - вещае болест на член от семейството.
Лебед - вещае добро здравословно състояние. Ако лебедът издава звуци - ще узнаеш ло- ши новини. Ако плува във вода - на добро е, означава имотност. Ако ходи по сушата- загуба на част от имуществото. Ако говори - чака те неприятност, нечия присъда. Ако видиш мъртъв лебед или убиваш лебед- очаквай разкриване на твоя тайна.
Лед - признак на пустота, самота, болест, душевно неспокойствие. Ходиш ли бос по леда,ще осиротееш. Сънуваш ли големи късове лед - айсберги - ще имаш големи препятствия и изпитания в работата си, но ако си упорит,ще се пребориш с тях.
Лекар - ако ти дава съвети или те лекува - ще узнаеш добри новини, не се страхувай за здравето си.
Лекарство - даваш ли на някого лекарство ще се срещнеш с приятна компания и ще преживееш приятни мигове. Ако ти пиеш лекарство внимавай, пази се от неприятности,от лоши новини и думи. Купуваш ли лекарства ще се забъркаш в големи служебни интриги.
Летиш - признак на добро и успех в живота, но понякога означава и разкаяние. Летиш ли ниско над земята, в скоро време те очаква пътешествие. Колкото по-високо летиш толкова по-големи и стабилни успехи ще пожънеш. Ако се опитваш и не можеш да летиш - бъди упорит - ще трябва още много да се трудиш за сбъдване на мечтите си. Ако паднеш по време на летенене е на добро, ще имаш неприятности и бъркотии в живота.
Ливада - ако видиш или ходиш по неокосена ливада - радост и веселие. Ако ливадата е с буйна трева и заравнена - успех в интимния живот. Ако ливадата е пожълтяла, повяхнала или окосена - ще имаш неприятности, породени от хората, с които работиш, но които са некомпетентни в твоята работа и ще имаш конфликти поради дребнавостта им.
Лилия - береш ли лилии, внимавай да не се разделиш с любим човек в пряк и преносен смисъл. Подаряват ли ти лилия - не е на хубаво. Вещае пустота в живота, а миришиш ли лилия - пази се от болести.
Липа - липов цвят, ако вариш или пиеш - благополучие. Ако видиш разцъфнала липа - щастие, благополучие в семейния живот. Пиеш ли сок от липа или усетиш ли ухание на липов цвят - означава здраве за теб.
Лимон - видиш ли лимон /плод или дърво/- на хубаво е, вещае радост. Ядеш ли лимон - ще се избавиш от беда благодарение на собствените си дарби.Подаряват ли ти лимон - хубави мигове и материални придобивки, пари.
Лисица - видиш ли лисица - внимавай, пази се от неверни, двулични приятели, с които си обкръжен. Гониш ли лисица и ако не я достигнеш - внимавай много - няма да можеш да победиш някой свой приятел, които крои нещо срещу теб. Убиеш ли лисица - победа над неприятел. Лисича опашка или лисица без опашка - победа над конкурент в интимния живот. Умилква ли се лисица покрай теб или я виждаш като опитомена - внимавай, интимният ти партньор ти изневерява.
Лице - собственото си лице, ако видиш/не в огледало/ - пази се от болест. Ако видиш лицето си отразено във вода и пиеш от нея - очакват те дълги дни. Ако видиш нечие красиво лице - очаква те в близко време радостна вест. Крие ли някой лицето си - лоши новини за теб или приятелите ти. Сънуваш ли много хора без да различиш лицата им или, ако всички са с еднакви лица - внимавай, хората около теб са обезличени - рискуваш като общуваш с тях. Видиш ли познат човек на когото не можеш да видиш лицето, а си го познал по гласа или нещо друго - ще узнаеш нещо лошо за него или той тежко ще се разболее. Миеш ли си лицето във вода /езеро, река, вада/ - пази се, очакват те тежки грижи. Видиш ли лицето си в огледало - предвещава годеж, ново чедо. Ако лицето ти е грозно, не такова каквото е - пази се да не изпаднеш в срамно положение.
Лице(П.Р.Славейков)
- ако видиш насън жена с хубаво лице, означава,радост, добро здраве и благополучие.
- ако видиш насън мъж с черно лице, предвещава успех в делата ти, уважение и радост. Ако лицето е на жена - пази се от заболяване.
- ако сънуваш жена с хубаво лице и с дълга коса, означава, че ще си обграден от добри приятели, ще се радваш на благополучие и радост.
- ако сънуваш лице жизнерадостно и весело, означава, добро приятелство и спокоен живот. Но ако лицето е застинало или е като маска - не е на хубаво, означава, че ще имаш ядове, много разходи и материални проблеми.
Лов - внимавай, намираш се в опасност. Връщаш ли се от лов с празни ръце - трудът ти отива на вятър. Върнеш ли се от лов с плячка - вещае добро. Ако си ловец - любовни авантюри или някой тайно страда от теб. Видиш ли ловджийски нож - пази се, дебнат те врагове. Чуеш ли да свири ловджийски рог-ще получиш любовно послание.
Лоза - изсъхнала лоза-болест,немощ. Зелена лоза - ще ти се случи нещо хубаво. Видиш ли изсъхнало лозе-не е на добро, означава тежка болест.
Локва - означава грижи и ядове.Кална локваядове, породени от клюки, от които лесно няма да се отървеш.
Луд- очакват те необичайни и неочаквани случки, които ще завършат добре.
Лудост(П.Р.Славейков) - ако сънуваш, че си полудял - е добър знак за дълголетие и късмет.
- ако омъжена жена сънува, че върши глупости, безумия и неморални неща на публично място, означава, че скоро ще има мъжка рожба и детето й ще стане известен, велик човек.
- ако такъв сън види неомъжена жена, означава, че й предстои да се омъжи или сгоди за много добър мъж.
Лудница - намираш ли се в лудница - въоръжи се със смелост и защитавай дори и най - необичайните си решения в службата. И всичко ще бъде наред. Гледаш ли лудница или ти говорят за нея - бъди по-голям философ, за да не се поболееш от клюки и интриги.
Луна(П.Р.Славейков) - ако сънуваш луната как свети и небе то е ясно - добър знак е. Ще се радваш на обичта на жена си и тя ще е в добро здраве. Освен това сънят предвещава благополучие във финансово отношение,защото луната е символ на среброто и човешкия мозък.
- ако сънуваш затъмнена от черни облаци луна - не е на добро. Внимавай, някоя от жените в семейството ти /жена, дете, сестра/ ще се разболее, ще загубиш пари, сделка или нещо в материалната сфера. Не предприемай пътувания за известно време /особено по вода/, защото ще имаш неприятности. Този сън може да означава също така заболяване на очите и главата.
- ако сънуваш луната от начало тъмна, а после по-ясна и светла, на добро е. Успех, печалба и радост в семейството ти. Ако сънуваш отначало луната светла, а после тъмна - ще имаш неприятности, загуба и тревоги.
- ако някой сънува луната като човешко лице, пълно и бяло - означава за неомъжена жена - скорошна женитба, за омъжена - женска рожба, а ако женен мъж сънува същия сън - жена му ще има хубава мъжка рожба. Този сън е много добър знак за хора, които се занимават със златарство, търговия и финанси.
- ако здрава жена сънува пълнолуние - на добро е. Ще има късмет и приятни и щастливи дни. А ако жената е болна - предвещава опасности и тревоги.
Лъв- подгони ли те лъв-ще изгубиш благосклоността на някой висшестоящ или част от имуществото си. Убиеш ли лъв, наметниш ли се с лъвска кожа или ако носиш палто от лъв - очакват те победи над врагове и трудности. Ако си сред лъвове или в клетка с тях - ще имаш тежки дни в службата, породени от амбициозни колеги и връзкари.
Лъжица - държиш ли лъжица или ядеш ли с нея - радост и щастие. Ако лъскаш, чистиш или миеш лъжица - приятни преживявания с любим човек.
Лък - държиш ли го насън - предстоят ти конфликти и неприятности. Целиш ли се със стрела - ще пожънеш голям успех. Улучиш ли - успехът ти е сигурен. Ако не улучиш или се откажеш да стреляш с лък - не се колебай - събери кураж и действувай.
Любене - любиш ли се с любимия човек /с жена си или и мъжа си/ - приятелството или брака ти са щастливи и трайни. Любиш ли се с непознат - внимавай - очакват те скандали и разпри в семейството или с любимия човек. Любиш ли се с човек от същия пол - раздяла.
Любовна игра - ще узнаеш или ще разкриеш голяма тайна.
Люлка - люлееш ли се на люлка - ще се радваш, но за кратко време. Видиш ли детска люлка - означава болест, проблем.

_________________
Fuck you bitch! leave me alone, walk on...get the fuck on...
avatar
LilSnoOpY
Admin

Брой мнения : 386
Join date : 27.03.2008
Age : 27

Вижте профила на потребителя http://lilsnoopy.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: + !>!>!> Съновник <!<!<! +

Писане  LilSnoOpY on Вто Апр 15, 2008 4:28 pm

Mагаре- работата, която вършиш или започнеш ще има добър край, но ще положиш доста усилия и време. Ако видиш натоварено магаре-щастливец си,имаш до себе си добър и верен приятел. Черно магаре-радост. Бяло магаре-успех, благополучие.
Магия- правиш ли магия-пази се. Очакват те нестабилни времена. Прави ли ти някой магия- очакват те непредвидени промени в семейството ти.
Мазол - имаш ли мазол-бъди педпазлив. Някой твой враг ще иска да те победи. Ако мазолът ти изчезне-не се плаши,конфликтите ще завършат в твоя полза.
Майка - видиш ли майка си-предвестник на добро и благополучие. Видиш ли починалата си майка ще имаш дълъг живот. Ако разговаряш с нея и тя те покани при себе си или ти каже, че е дошла за някого-вещае смърт в семейството. Ако майка ти умира- това е лош знак, за теб започва труден период в живота ти.
Маймуна- видиш ли маймуна-внимавай! Имаш двуличен приятел. Играеш ли с маймуна-внимавай, ще те налегнат изведнъж много грижи. Много маймуни-имаш злонамерени приятели.
Малина- ядеш ли или береш малини-знак е на добро здраве или че имаш голям късмет в любовта.
Малко - ако нещо,което видиш насън е по-малко от обикновеното, то наяве то ще е толкова по-голямо.
Манастир- видиш ли манастир-означава, че имаш стабилни и предани приятели и те очаква благополучие. Манастири ако видиш-не се съмнявай в стабилността на приятелите си. Разчитай на тях.
Мартеница - закичиш ли се с мартеница, но не през март-пази се, имаш лабилно здраве, взимай мерки.
Маса- седиш ли на празна маса - надеждите ти за материално благополучие няма да се осъществят. Ако масата е отрупана с какво ли не - ще имаш късмет да подобриш финансовото си положение.
Маска- видиш ли маска - ще разкриеш някаква истина,до която дълго си се домогвал. Ако ти си с маска - пази се.Някаква твоя тайна от интимния ти живот ще се разбере от други. Попаднеш ли на бал с маски - внимавай, заобиколен си с лицемерни прияли.
Маслина Маслинено дърво-предвестник на благополучие и щастлив живот на семейството ти. Маслини-плодове-жалост. Ако са черни и ги ядеш-внимавай, ще си довлечеш неприятности от необмислените ти думи.
Масло - каквото и да е масло, означава плодородие и успех.
Мастило - нацапаш ли се с мастило - очаква те дълго пътуване,но неорганизирано от теб.
Мащеха - сънуваш ли мъртва мащеха /та си/-ще изпаднеш в смут и необичайно състояние.
Мад- лош знак - вещае болест и неприятности. Мед /метал/ - внимавай, пази се от пожар.
Медал - окачват ли ти медал - разчиташ само на собствените си сили, но не бъди толкова самоуверен.
Медуза - предвещава опасност от лоша болест.
Мелница - символ е на безсмислени и лоши думи. Мелничка за кафе или пипер-внимавай, ти си предмет на зли клюки.
Месечина- ще имаш успех, може да спечелиш богатство. Ако видиш пълнолуние - това,което си започнал ще завърши добре, но ако ти предстои сватба или нещо свързано със семейството, по-добре го отложи за по- късно време. Ако месечината е в началото си - ще имаш неприятности с любимия си човек. Ако е като полумесец - ще имаш краткотрайна любов.
Месо - ядеш ли овче месо-ще тържествуваш, ще имаш пълна победа над нещо. Ако ядеш краве месо-пази се,ще преживееш нещо лошо. Мечешко месо /дивеч/, ако ядеш-ще се сблъскаш с нечия враждебност. Ако ядеш ястие с месо - ще те укоряват близки за нещо.
Метла- за несемейните-метеш ли с метла,съвсем скоро им предстои сватба или годеж. Изхвърлиш ли стара метла на боклука-пази се,изхвърляш си късмета. Купуваш ли нова метла-пази се,около теб има лоши хора.
Метър - видиш ли метър - бъди внимателен , някой ще се опита да те изпревари в работата.
Мечка- преследва ли те мечка - внимавай,някой враг ти мисли зло. Хванеш ли мечка - бъди уверен в себе си, ще победиш враговете си. Видиш ли мечка да танцува - радвай се, ще се отървеш от дългове.Мечка, мечета изобщо - означава победа, успех над съперника.
Миеш - ако се миеш с вода-очаква те здраве и благополучие. Миеш ли част от тялото си-очаква те радост.
Милостиня - ако даваш милостиня - пази се - някой ще оспорва плодовете на твоята дейност, служебни конфликти.
Миришеш - миришеш ли нещо насън-очаква те нова придобивка, имането ти ще се увеличи.
Мишка - вещае материални загуби, несполука. Ако видиш мишка в капан-скоро в службата ти ще има смяна на колегите ти. Ако мишката е бяла-очаква те щастие, успех във всички начинания.
Мляко - пиеш ли мляко - радост и благополучие. Ако жена сънува, че има мляко в гърдите си - означава вероятност за бременност или силно желание да има дете. Изобщо мляко - символ на нещо добро.
Много - колкото е по-много това, което сънуваш - наяве ще бъде толкова по-малко.
Мозък - означава нещо ново, придобивка.
Мозък(П.Р.Славейков) - Мозъкът е най-висшия човешки орган, затова и главата е духовен център на човешкото тяло. Ако сънуваш,че мозъкът или главата са ти здрави, бодри и работоспособни - добър знак е. Означава, че ще заемаш високи постове, ще ръководиш благодарение на своята мъдрост и интелигентност.
- ако видиш насън, че главата /мозъкът/ ти са наранени или ти правят операция /лечение/ или че имаш някакъв проблем с главата - не е на добро. Трудът ти няма да е лодотворен, всичко ще постигаш с много трудности и условия.
Молитва -молиш ли се насън-на добро е.Всичко което правиш ще е от полза. Молиш ли се в църква, олтар и др.-на хубаво е,защото ще се разрешат твоите проблеми, особено тези,които си смятал за безнадеждни. Ако се молиш на някого-ще получиш подкрепа и помощ от приятел.
Момък - неомъжена жена ако види млад мъж или момък - скоро ще се омъжи или сгоди. Ако мъж сънува момък - на добро е - очакват го успехи и радост в живота.
Монета - монети, ако имаш или ако ги видиш - означава,че ще имаш дребни грижи и неприятности.
Мома- радост. Много моми - много щастие, радост и веселие.
Море - тихо море-радост. Бурно море-неспокойствие,неприятности. Обширно море с хоризонт-вещае пътуване в далечни страни.
Мореплаване (П.Р.Славейков)- ако сънуваш, че пътуваш с кораб и пътуването ти е приятно и комфортно - ще имаш щастливи дни, всичките ти начинания ще бъдат успешни. Но ако морето /океанът/ е бурно и ти е лошо, страдаш от морска болест,а корабът е стар, нестабилен - не е на добро. Предвещава неприятности, трудни дни и неуспехи. Ако корабът, на който пътуваш е застрашен от корабокрушение - ще имаш премеждия.
- ако сънуваш, че си на мореплаване и достигаш пристанището, към което си пътувал и пускаш котва - добър знак е. Ще ти се сбъднат надеждите, щастлива звезда ще бди над теб.
- ако насън опъваш корабни въжета или нещо подобно - ще чуеш добра новина.
- ако по време на плаване морето е спокойно /леко развълнувано/ водата -прозрачна и синя - успех в работата, радости и спокойствие.
- ако морето е тихо,като езеро - предвещава веселие и приятни емоции. А ако е мътно, тъмно и с водорасли - ще имаш ядове, проблеми и мъка.
- ако сънуваш, че падаш в морето от кораб или от скала - не е на добро. Ако се стреснеш по време на съня си - ще имаш авантюра с омъжена жена /мъж/. Това може да замъгли ума ти и да ти донесе за губа на имущество, пари и чест.
Морга - лежиш ли в морга - здравето ти е желязно и те чака дълъг живот. Видиш ли непознат човек в морга - внимавай, ще загубиш приятелство. Ако само виждаш морга или влизаш в нея - бъди предпазлив - може да настъпи края на голямата ти любов.
Моряк- видиш ли моряк - съдбата ще ти преподнесе любовна авантюра.
Мост - минеш ли под мост - ще се отървеш от големи грижи. Изграждаш ли мост - на добро е - ще получиш признание в работата си. Ако разрушаваш мост - бъди предпазлив, защото сам можеш да развалиш всич-о, което си постигнал.
Мравка - лазят ли те мравки или те хапят - не е на хубаво - пази се от големи конфликти в семейството. Ако видиш мравуняк или в къщата ти има мравуняк - знай, че материалното благополучие е на твоя страна. Смачкаш ли мравка - обърни внимание на човека, който се грижи за всичко в семейството ти, защото в противен случай ще го загубиш.
Мрак - вещае болести и проблеми, ядове. Ако обаче излизаш от нещо тъмно, мрачно- в скоро време ще имаш приятни преживявания.
Музика - чуеш ли музика,която те дразни и не харесваш-внимавай ще се скараш с някой. Ако музиката, мелодията ти е позната ще научиш новина. Ако чуеш много силна музика-бъди предпазлив-не взимай за известно време важни решения.
Музикант - означава, че ще имаш ненужни и големи разходи.
Муха - рояк мухи-пази се! Дебнат те неприятности. Убиваш ли муха или, ако успешно я изгониш-на добро е-ще се отървеш от нещо лошо. Видиш ли в храната си или на масата, където ядеш муха-бъди внимателен- съществува опасност за семейството ти. Мъртви мухи-означава тъга-неприятни чувства.
Мускули (П.Р.Славейков)- ако сънуваш, че мускулите ти са по-големи и яки, означава,сполука и радост, които ще имаш благодарение на човек от твоето семейство. Ако омъжена жена види такъв сън - съпругът й ще се издигне и ще забогатее.
- ако сънуваш мускулите си здрави и се чувстваш силен и бодър, ще се освободиш от проблем, болест и тъга.
- ако мускулите ти са наранени или отслабнали, безсилни - не е на добро.В скоро време ще имаш проблеми в работата, ядове и мъка.
- ако сънуваш, че мускулите, под мишниците ти са много окосмени - предстои ти печалба и богатства.
Мъгла- колкото е по-гъста мъглата, толкова перспективите на живота ти са неясни.Ако често сънуваш гъста мъгла / един и същ ден/-душевното ти състояние е разрушено- обърни се за съвет към психиатър. Ако мъглата не е гъста или се вдига-очаква те добро. Ако мъглата не е бяла-имаш голям враг.
Мъртвец - видиш ли мъртвец-ще срещнеш човек, който отдавна не си виждал. Ако мъртвецът те дърпа или те покани с него-не е на добро-вещае лошо събитие. Закопаваш ли мъртвец,замисли се-вършиш нечисти работи. Ако видиш мъртвец да възкръсва,на добро е-очаква те благополучие. Мъртви хора-избавление

_________________
Fuck you bitch! leave me alone, walk on...get the fuck on...
avatar
LilSnoOpY
Admin

Брой мнения : 386
Join date : 27.03.2008
Age : 27

Вижте профила на потребителя http://lilsnoopy.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: + !>!>!> Съновник <!<!<! +

Писане  LilSnoOpY on Вто Апр 15, 2008 4:28 pm

Наводнение - ако при наводнението водата е мът- на-означава, че ще чуеш лоши думи, сплет ни за семейството си. Ако обаче водата при наводнението е чиста - на добро е, семейството ти ще има успех и късмет.
Нагоре - ако в съня си се изкачваш нагоре или се катериш нагоре-означава напредък, щастливи дни.
Награда - награждават ли те-ще ти се окажат почести,работата ти ще бъде оценена по достойнство и ще имаш материална изгода. Ако ти раздаваш награди-бъди внимателен. Имаш приятел, който иска да използува положението ти за нечисти цели.
Надолу - спускаш ли се,тичаш или слизаш надолу-не е на добро,предвещава големи проблеми в службата, дори понижение или трудности във финансовата сфера, не сключвай сделки и други подобни. Ако обаче слизаш надолу с много товар на плещите-означава, че ще се отърсиш от нещо, което ти пречи и тежи.
Назад - ако се движиш назад-внимавай! Някое твое предприемачество или идея ще се объркат и ще имат лош край. Ако видиш обаче превозно средство да се движи назад-хубаво е, защото си избегнал нечия измама и опасност.
Накит- на хубаво е-денят ти ще бъде щастлив или ще получиш подарък.Ако търсиш накит-бъди внимателен. Занимаваш се с нещо незаконно,пази се от санкции. Купуваш ли накит ще направиш разходи, които ще те вкарат в дългове. Ако получиш като подарък накит-пази се,ще те изкушават да участвуваш в незаконна сделка. Сложиш ли накит насън, закичиш ли се с накит-не се надявай за бързото оправяне на финансовото ти положение. Изгубиш ли накит-ще преживееш материална загуба.
Наковалня- видиш ли наковалня-означава здраве и богатство за теб.
Намираш - намериш ли нещо-символ на надежда.
Напикавам - напикаеш ли се насън или нещо подобно-материалното положение скоро ще се подобри.
Насип- ако ходиш или седиш върху насип-приятна изненада в службата.
Насекоми (П.Р.Славейков)
- ако видиш насън много пчели, означава, за селскостопанските работници - добра реколта и успех, а за имотните - загуба на имущество и пари.
- ако видиш насън, че пчелите събират мед в определено място от дома ти, добър знак за успех в работата, спечелване на дела и блестяща кариера.
- ако в съня те ужили пчела или оса, не е на добро! Пази се от враговете си, които ти кроят провал!
Начало - видиш ли начало на нещо или ако поставиш начало-истинският ти успех зависи само от теб.
Небе - ако е чисто, безоблачно и синъо небето-работите ще вървят на добре и ще завършат успешно. Ако небето е тъмно и облачно-много грижи ще имаш, от които дълго няма да се отърсиш. Ако небето нощем е без звезди-пази се, дебне те тежка болест. Ако небето нощем е звездно-късметът ще ти донесе много пари. Ако небето е спокойно, ясно-ще имаш придобивки. Ако небето е червено-вещае кавги.
Небе (П.Р.Славейков)- ако сънуваш, че гледаш синьо и чисто небе - добър знак за популярност сред обществото, доверие и авторитет сред хората.
- ако често виждаш насън небето абсолютно ясно, безоблачно, означава, че в скоро време ще тържествуваш над неприятеля си, ще печелиш дела, ще откриеш нещо забравено и загубено,ще се радваш на уважение и ако предприемеш пътуване, то ще е с добър край.
- ако видиш насън небето тъмно и с облаци - очакват те неприятности, мъка, трудности в работата и влошаване на здравето.
- ако небето е ведро и въздухът е свеж - мечтите ти ще се сбъднат, животът ти ще бъде лек и радостен.
- ако от небето заръми ситен дъждец, това е знак за богата реколта и успех за селяните, а за артистите и търговците - неуспех, провал и немотия.
- ако сънуваш поройни дъждове, виелици, бури, урагани, тайфуни и др. - не е на добро! Предвестник е на мъка, немотия и катаклизми.
- ако насън попаднеш под градушка, означава,че душата ти е разколебана и объркана. Внимавай! Някоя твоя тайна ще бъде разкрита.
- ако видиш как до тебе пада светкавица без гръм, означава, че ще се разделиш с роднината си. Ако светкавицата падне над главата ти или над дома ти - животът и имуществото ти са под заплаха.
Небесен огън (П.Р.Славейков)
- ако видиш насън огън на небето, означава, че някой от управляващите ще излее своя гняв над хората.
- ако сънуваш, че виждаш голям огън на небето - знак за недоимък, глад и мъки, за стълкновения и нападения, а ако огънят пада от всякъде - още по-големи конфликти и размирици.
- ако от небето падат запалени свещи, главни, дървета или клони, означава, че предстоят стълкновения, слаба реколта и враждебност.Внимавай да не си удариш главата, пази се от неприятни изненади!
Небесна дъга (П.Р.Славейков)
- ако сънуваш, че виждаш небесна дъга от изток - предвещава хубави неща.За болните - изцеление, за неимотните - богатства.
- ако небесната дъга се появи от запад, предвещава за богатите добри дни и щастие, а за бедните - неуспех и мъка.
- ако видиш небесната дъга над себе си или съвсем близо до теб, не е добър знак. Внимавай, застрашен си от фалит,разорение, загуба и лоши дни за семейството.
Невидим- станеш ли невидим-имаш празни надежди за нещо. Ако общуваш с невидим човек- пази се-някой ще се опита да ти навреди.
Негър - ще се сдобриш с човек, който те е отбягвал поради предубеждение към теб.
Нежност - нежен ли е някой с теб - внимавай, очакват те конфликти и неприятности.
Некролог - ако некрологът е на чужд човек-ще се срещнеш с отдавна забравен неприятел. Видиш ли собствения си некролог - не се безпокой, здравето ти е отллично. Ще имаш дълъг живот. Ако некрологът е на близък или познат човек - в близките дни ще имаш работа с този човек.
Неприятел - целуваш ли неприятел - ще подобриш отношенията си с хора, с които отдавна си скаран. Ако вървиш заедно с неприятеля си - смятай, че си избегнал големи неприятности.
Несвяст - изпаднеш ли в несвяст - бъди внимателен, ще те конкурират и изпреварят в работата.
Нива - обработваш ли нива - благополучие и радост в дома. Ако гледаш как други я обработват - ще чуеш лоши думи по твой адрес.Ако нивата е зелена и ходиш по нея вещае щастие. Запустяла нива - внимавай! Ще те изпреварят в работата. Ако нивата ти е засята ще имаш добра реколта.
Нимфа- предвещава нещастна любов. Ако нимфата пее и танцува-конфликти поради дребнавости в личния живот.
Нисък - ако ти си по-нисък от заобикалящите те-пази се да не загубиш авторитета си, поради нестабилния си характер.
Нова година - ако празнуваш нова година - в скоро време семейството ти ще чествува някакъв празник. Това означава също, че успехът на семейството зависи единствено от теб.
Нож- намериш ли нож-прекалено си доверчив-бъди внимателен,имаш скрити врагове. Купуваш ли нож-финансови злополуки. Пипаш ли, разглеждаш ли нож-ще узнаеш, че някой злослови за теб. Точиш ли нож-очаква те голям служебен скандал. Даваш или взимаш нож-голяма вражда. Порязваш ли се с нож-смъртна загуба. Ако ти подари нож познат човек-означава,че той ти е неприятел. Ако ти го подарява непознат - сред колегите си имаш двуличници.
Нож(П.Р.Славейков)
- ако висшестоящ човек сънува, че е нападнат с нож или с друго подобно оръжие от нисшестоящ - има опасност от заговор срещу него и е възможен смъртен край.
- ако жена сънува, че е ранена с нож или, че е наранила друг, предвещава слава или мъжка рожба.
- ако младеж сънува, че приятел го ранява с нож - ще има ново приятелство.
- ако възрастен мъж сънува същия сън, не е на добро.
- ако сънуваш, че те нараняват с нож, сабя и познаваш извършителя - ще си признателен на този човек за нещо.
- ако човекът,който те наранява с нож е непознат - в скоро време ще се сближиш с враговете си,но ще имаш полза от това.
- ако сънуваш, че си ранен с нож и раната ти заздравява или е незначителна драскотина - ще станеш известен и ще получиш одобрение за решителността си.
Нозе - ако миеш нозете си-означава някакво обновление. Сънуваш ли нозете си-чест.
Ножица - режеш ли с ножица-ще чуеш и добър съвет.
Нокти - режиш ли си ноктите - ще си изгубиш късмета. Ако ноктите ти са големи - ще имаш голям късмет и печалба. Ако ноктите ти са лакирани - срам, ще изпаднеш в неудобна ситуация. Реже ли ти някой ноктите - досада.
Нокти (П.Р.Славейков)
- ако насън ноктите ти са много дълги - предстоят ти успехи и печалба.А ако са къси или изгризани - ядове, щети и несполуки.
- ако насън ти режат края на пръстите или ноктите - конфликти във фамилията, ядове и провали.
- ако ноктите ти са чисти и изрязани - не е на добро, очакват те беди, мъка и има опасност да бъдеш фатално ранен.
Нос - бършеш ли си носа - ще се отървеш от нещо досадно. Ако носът ти е много голям - радост. Бъркаш ли си в носа - ще се отървеш от неприятности.
Нос (П.Р.Славейков)
- ако в съня си видиш носа си по-голям отколкото е, предвещава, богатство, сила, мъдрост и популярност сред висшите среди.Но ако носът ти е съвсем малък или си без нос, вещае беди, загуби, провал.
- ако се видиш насън с повече от един нос - конфликти и ежби.
- ако се видиш насън с голям и грозен нос, означава - благополучие, съпътствано от завист.
- ако висшестоящ човек сънува, че носът му е запушен и няма обоняние - предвещава заговор от най-близък приятел.
- ако този сън е видян от обикновен човек - очаква го измама, изневяра от жена му, поради връзка с негов приятел.
- ако жена сънува, че няма обоняние или има хрема - мъжът й ще й изневери.
Носна кърпа- внимавай, ще се разделиш с любим човек.
Нося - каквото и да носиш, означава настъпване на тежки времена и колкото е по-голям товара, толкова по-трудно ще ти бъде.
Ноти - видиш ли ноти или нотни листове - желанията ти ще се сбъднат.
Нощ - видиш ли светла нощ /бяла нощ/-очаква те дълголетие. Ако нощта е тъмна, черна-внимавай, може да се стигне до развод във фамилията или до голям конфликт във връзка с наследено имущество. Ако през нощта луната и звездите от време на време се показват и скриват-животът ти е с неясно бъдеще. Бурна нощ-загуба на материални ценности. Ако нощем се луташ-няма да се отървеш от трудностите си в скоро време. Сънуваш ли често нощ-взимай мерки,здравето ти е под заплаха. Лекувай нервите си.
Нощница - обличаш ли нощница-пази се от голям провал или гаф. Ако събличаш нощница-успех,благополучие. Ако нощницата ти е скъсана-внимавай, кроят се лоши планове срещу теб.
Нула - колкото нули видиш-толкова измамни надежди ще имаш. Ако пишеш нула-неуспех, не предприемай нищо ново. Ако изтриеш,заличиш или унищожиш нула-нещастията ще те подминат.
Ням - онемееш ли насън - хубаво е. Ще дочакаш похвали, награди и почести.

_________________
Fuck you bitch! leave me alone, walk on...get the fuck on...
avatar
LilSnoOpY
Admin

Брой мнения : 386
Join date : 27.03.2008
Age : 27

Вижте профила на потребителя http://lilsnoopy.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: + !>!>!> Съновник <!<!<! +

Писане  LilSnoOpY on Вто Апр 15, 2008 4:29 pm

Оазис - видиш ли оазис-неочакван успех в област, която никога не си се чувствувал в свои води.
Обесен - видиш ли обесен-предстоят ти грижи и проблеми.
Обесване (П.Р.Славейков) - ако сънуваш, че си осъден на обесване и ще видиш изпълнение на присъдата - знак за повишение е. Колкото по-високо е бесилката или дървото, толкова по-висок чин ще получиш.
- ако сънуваш,че ти си осъден на обесване, означава, че ще се ядосваш за кратко време на приятеля си, после ще му простиш, но той ще злоупотреби с добрината ти.
- ако сънуваш, че ядеш месо от някой обесен - ще забогатееш по нечестен път, с помощта на високопоставени хора.
Според персийските и египетските сънотълкуватели, ако сънуваш, че си обесен, инквизиран, бит, изгорен, означава, че ще забогатееш и ще се прославиш. Но ако са те изгорили или обесили без съд и присъда - не е на добро, застрашен си от същото в действителност.
Обещаваш - даваш ли обещания за нещо-всичко е напразно - всъщност няма да можеш да ги изпълниш. Дава ли ти обещание някой за нещо - пази се,опитват се да те измамят.
Обикалям - обикаляш ли около нещо-напразни усилия.
Обица - изгубиш ли обици - раздяла с приятеля, поради ревност. Видиш ли обици - внимавай,личната ти тайна ще бъде разкрита. Видиш ли мъж с обици - ще платиш скъпо за самолюбието си.
Облак - животът ти протича в заблуди. Ако облакът е над теб - чест и успех. Ако си в облак или седиш върху него - добра новина - ако облаците са бели, пухкави - мъдрост - сбъдване на съкровена мечта. Ако облаците са тъмни и се сблъскват и има светкавици - някой ще се опита да ти заповяда да извършиш нещо. Ако са червени - бременност.
Обличаш - обличаш ли други дрехи - чест и повишение.
Облекло и аксесоари (П.Р.Славейков)
- ако сънуваш, че си купуваш нови дрехи, шапка, обувки и ти харесват много - радост, успех в делата ти и богатство.
- ако момиче види насън, че носи воалетка /воал/ на главата си - не е на добро - проблеми, измама и неприятности.
- ако омъжена жена се види насън с воал или е облечена като жена от по-висшето общество - признание и уважение за семейството й сред по-изискани среди.
- ако се видиш насън изпокъсан, дрипав, не е на добро, очакват те мъка,проблеми и страдания.
- ако жена се сънува като булка - влошаване на здравето и много скръб.
- ако сънуваш как някаква грозна жена ти е сложила нещо на главата за да ти се подиграе, предвещава мъки и неочаквани проблеми за теб. Но ако жената е красива, вещае сбъдване на мечтите.
- носиш ли ръкавици - очакват те уважение,признание и светски живот,които ще ти създадат противоречия и разпри сред обществото. Внимавай, да не бъдеш изолиран.
- видиш ли се облечен в светли дрехи-ще се радваш на уважение и признание.
- ако сънуваш, че си закичен със златен венец, предвещава приятелство с много влиятелни и властващи хора, богатства и популярност.
- ако си целия обсипан с цветя, предвещава малка радост и краткотрайно щастие.
- ако носиш хубави и нови обувки /ботуши, боти/, предстои ти финансов успех и възхвала от подчинените. Но, ако сънуваш, че си обул стари и скъсани обувки - не е на хубаво, ще бъдеш ощетен духовно и материално.
- ако се видиш насън със скъсани и раздърпани дрехи - пази се от влошаване на здравето!
- видиш ли се в червени дрехи - повишение в работата или придобиване на власт.
Обор - пълен с животни - благополучие в работата - празен обор - нещастие.
Обръч - видиш ли обръч внимавай, пази се от лицемерни приятели. Играеш ли с обръч - близък човек ще се опита да те измами.
Обувки - чисти, нови обувки-радостни новини, щастие. Стари, мръсни обувки-семейни неприятности или раздяла. Ако си с една обувка-ще овдовееш или ще си намериш нов спътник в живота. Купуваш ли нови обувки или, ако ти ги подаряват-благополучие, късмет
Овен - победа над враговете. Купуваш ли овен-къщата ти ще забогатее. Продаваш ли овен-ше пропуснеш шанс в живота си.Убиеш ли овен-неприятности.Видиш ли черен овен голямо благополучие в семейството ти.
Овца - намериш ли изгубена овца-голям шанс ще те споходи, ще намериш добър партнъор в живота. Овца и агне-благополучие на децата ти. Овце-богатство и щастие.
Овчар - видиш ли овчар или ти си овчар-ще посрещаш гости.
Овошки - ядеш ли сладки овошки - плодородие, богатство. Ако ядеш кисели овошки - недоимък.
Огледало - гледаш ли се в огледало - ще се сгодяваш, жениш или късмет за нещо. Ако счупиш огледало или държиш част от него/парче/ - внимавай, проблеми и неприятности очакват семейството ти.
Огнище - готвиш ли на огнище - ще имаш нов дом. Раздухваш ли огнище - ще посрещаш сватове. Ако сънуваш,че палиш огнище или заливаш въглени с вода - някой страстно те обича.
Ограда- прескочиш ли ограда - ще преодолееш пречка, препятствие. Спреш ли се пред ограда - внимавай, изправил си се пред неразрешим проблем.
Огън - палиш ли огън - промяна в семейството ти. Малък огън или пламък - щастие, благополучие за семейството ти.
Огън (П.Р.Славейков)
- ако сънуваш, че се опитваш безуспешно да запалиш огън - не е на добро. Ще си прицел на клюки и обиди.
- ако насън се опариш или подпалиш от огън и чувстваш болка, предвещава, че в близките дни ще се разгневиш от нещо, ще имаш ядове поради зависта на някой близък.
- ако сънуваш как огънят пада от небето - пази се от нещастие или големи трудности в живота.
- ако сънуваш буен огън или големи пламъци на небето - конфликти и ядове с по-висшестоящи.
- ако често сънуваш огън, пламъци, означава, че си много амбициозен, раздразнителен и нахален.
- ако гориш на огън/клада/ - предсказва, големи разочарования и болест.
- ако насън стоиш пред огнище /камина/ с тих огън, без пушек и искри и усещаш приятна топлина - ще се радваш на добро здраве, ще си удовлетворен от своя труд, очаква те веселие и богатство.
- ако огънят много пуши, хвърчат искри и главните се разпадат - не е добър знак, ще се ядосваш и караш с близки хора, ще получиш неприятни съобщения.
- ако огънят е изгаснал, едва тлее, или е останало старо огнище със следи от огън - не е хубаво, предвещава бедност, финансов банкрут и нещастие.
Окови - не си самостоятелен, някой те опекунства. Или очаква те сватба.
Олово - ако лееш олово-голям късмет, благополучие, което не си очаквал. Видиш ли оловен предмет или, ако усетиш тежестта му-пази се-някой иска да те уплаши. Ако мачкаш олово, нещо моделираш-промяна.
Оран - ореш ли, чака те успех, ако видиш, че друг оре /ореш/ някой в службата ще те изпревари, неприятности. Разораваш ли път в нивата или земята-блогополучие, ще имаш нов имот или нова къща. Ако ореш с други орачи-ще има плодородие.
Оранжерия - ще придобиеш имот, имущество.
Оргия - ако участвуваш в оргия-грижите и неприятностите ти няма да свършат скоро.
Орден - получиш ли орден-признание, оценяване на труда ти, който някой се е опитвал да го омаловажи.
Орел - грачи ли орел-ще получиш милост от по-големи хора. Орел,ако е кацнал на главата ти-благополучие, избавление от голяма опасност.Излита ли орел-ще преодолееш опасности. Ако виждаш как високо лети орел-ще се сбъдне съкровено желание. Опиташ ли се да хванеш орел и не успееш-пази се от материална загуба. Орел в клетка-неприятности,конфликти в семейството. Видиш ли орел с плячка - пази се. Врагът ти ще се опита да ти отнеме нещо. Долети ли орелът с плячка при теб - ще получиш неочаквано материални облаги. Ако орелът се спуска стремително надолу - бъди внимателен да не допуснеш фатална грешка. Някой иска да сбъркаш. Бял орел е предвестник на богатство и наследство. Черен орел - загуба на приятел, когото цениш. Ако видиш да се бият орли - ще имаш проблеми, големи конфликти за наследство или пари.
Орехи - береш ли орехи-щастие. Чупиш ли орехи-охолство. Видиш ли орех /и - пази се, намираш се в опасност. Сънуваш ли орехово дърво-благополучие или сватба.Орехово дърво без листа-пази се очакват те несгоди. Чистиш ли орехи-ще се сбъдне твое желание. Ядеш ли орехи-очаква те подарък. Береш ли орехи-щастие в личния живот.
Ориз - видиш ли или чистиш ли ориз-ще ти се струпат дребни проблеми на главата. Ядеш ли ориз-ще участвуваш в тържество, събиране с хора и оказване на почести.
Оркестър - свири ли оркестър - в скоро време ще преодолееш проблемите си.
Оръдие - яви ли ти се оръдие или стреляш - ще имаш успехи в службата, за които скоро ще чуят колегите ти.
Оръжие - притежаваш ли оръжие - ще узнаеш някаква вест.
Оса - вещае лошо, ще ти върви на зле.
Остров- видиш ли далечен остров - намерил си своето призвание - устроил си живота си добре. Ако си попаднал на остров-очакват те приятни преживявания.
Отвращение - изпитваш ли отвращение - внимавай - ще се скараш с някой или с този, когото си сънувал.
Отключвам - отключваш ли - вещае добро,новост или нов дом.
Отвор - отваря ли се нещо като отвор - неочаквано ще имаш възможност да увеличиш материалното си състояние - възползувай се от шанса си.
Офицер - ще ти се окажат почести, според достойнствата ти.
Отрова- вземеш ли отрова - пази се - няма да оценят труда ти - ще се сблъскаш с неблагодарници. Даваш ли отрова на някой - ще ти дадат за нещо добър съвет, възползувай се от него. Сънуваш ли се отровен- ще подрониш доброто име сред приятелите си. Приготвяш ли отрова - намеренията ти да навредиш на някой няма да се сбъднат. Ако събираш отровни гъби - внимавай, имаш неверни приятели.
Очи - сини очи - страстна любов. Черни очи - предателство на приятел. Пъстри очи - приятни мигове. Видиш ли кривогледи очи - неуспехи в службата. Големи, красиви очи, без определен цвят, които те гледат - благополучие. Ако намигаш с очи или ти намигат - щастие. Ако очите ти са замъглени или невиждаш - внимавай, ще преживееш загуба.
Очи(П.Р.Славейков)
- Очите, според повечето сънотълкуватели, са символ на волята, предаността и интелигентността на човека, те са огледалото на човешката душа.
- Сънуваш ли, че си ослепял, не е добро, ще преживееш провал, няма да удържиш на дадената от теб дума, някой от семейството ти или ти самият можеш да се разболееш, може да се разделиш с приятел.
- Ако се видиш насън с полузатворени очи, не е хубаво, ще съжаляваш и ще се разкайваш горчиво за извършена от теб злина. Пази се от финансови и имуществени загуби !
- Ако сънуваш, че си с много остро и добро зрение, означава положителен завършек на делата ти, успешни сделки и инвестиции. Но, ако недовиждаш или си късоглед и имаш нужда от очила,бинокъл и др. не е на добро,не предприемай важни дела, защото те очакват финансови несполуки и липса на пари.
Очила- носиш ли очила-дълбока и мъдра старост. Купуваш ли си или търсиш очила, защото са ти необходими-пази се, нещо остава незабелязано за теб,което ще ти навреди. Отваряй си очите! Счупиш ли очилата си-внимавай, поради недоглеждане от твоя страна-ще имаш материална загуба.
Олтар - сънуваш ли олтар - символ е на добро, на чести благополучия.
Одър - постлан одър - предвещава хубави неща, щастие или женитба.

_________________
Fuck you bitch! leave me alone, walk on...get the fuck on...
avatar
LilSnoOpY
Admin

Брой мнения : 386
Join date : 27.03.2008
Age : 27

Вижте профила на потребителя http://lilsnoopy.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: + !>!>!> Съновник <!<!<! +

Писане  LilSnoOpY on Вто Апр 15, 2008 4:29 pm

Пазар - видиш ли пазар отдалече-пази се ще се забъркаш в интриги. Разхождаш ли се из пазар-ще откриеш нови приятели и съдружници в работата. Купуваш или продаваш на пазара-бъди предпазлив-преценявай думите си, особено пред непознати хора.
Падаш - паднеш ли в море-значи, че ще заповядваш на някого. Паднеш ли насън-пази се ще претърпиш загуба.
Падам (П.Р.Славейков) - ако насън паднеш в ров или дупка, трябва да бъдеш предпазлив, очаква те напрегнато преживяване, възможно е накърняване на достойнството ти. Пази имота си от пожар!
Палма - неприятно пътуване. Палмови листа- внимавай някой от приятелите ти са използвачи.
Палто - купуваш или носиш ново палто - ще се сблъскаш с дребнавости от финансов характер.
Паметник - гледаш ли паметник или седиш до него - не бъди лекомислен спрямо промените в живота си. Видиш ли собствения си паметник - внимавай, това се дължи на само любието ти. То е погубило не малко хора.
Памук- добър символ за живота.
Панталон - купуваш или шиеш панталон-ще се ядосваш за дребни и несъществени разходи.
Парашут - видиш ли парашут как се спуска към земята или как се събира /сгъва/-ще узнаеш неприятни новини, които ще те разстроят. Ако ти си парашутист - ще ти се наложи да посетиш абсолютно непознати хора от чужда среда.
Пари - дават ли ти пари - пази се ще имаш материални загуби. Ако видиш фалшиви пари-внимавай, бъди предпазлив. Очаква те предателство от приятел.Намериш ли пари- опитай късмета си в някоя игра или тото. Броиш ли пари-очаква те материална придобивка. Изгубиш ли пари-внимавай, ще се провали някой твой замисъл.Даваш ли пари на някого-ще получиш пари или ще ти върнат стар дълг. Взимаш ли пари назаем - няколко дни не предприемай нищо ново, защото няма да ти върви. Златни пари - злословия и неприятности по твоя адрес. Сребърни пари са символ на успех в търговията и лоялни съдружници. Медни пари - вещаят скръб.
Парк - разхождаш ли се из парка - предстоят ти радостни и спокойни дни.
Паспорт - изваждаш ли паспорт - предстои ти пътуване с дълго гостуване в чужбина. Загубиш ли си паспорта - грижи, неприятности.
Паса(П.Р.Славейков) - ако заможен човек насън пасе сред зелени ливади - на добро е, ще се увеличат богатствата му и ще има късмет.
Паун - умрял, ако е, внимавай вещае загуба на нещо. Жив паун - на хубаво е.
Паяжина - нещо ще те смути и ще те тревожи.
Паяк - пази се от предателство. Ако убиеш паяк - ще имаш късмет и ще надминеш съперниците си.Ако сънуваш паяжина с паяк- пази се от нечестни сделки. Ако чистиш паяжини - ще успееш да се освободиш от лоши хора.
Пееш - пееш ли насън фалшиво или с тъжен глас - неприятности,проблеми и недоимък.
Пелин - ядеш ли или пиеш пелин - пази се от болест.
Пеперуда - видиш ли или хванеш пеперуда -предстоят ти хубави мигове и краткотрайно щастие.
Перде - окачваш ли пердета в къщата си - на хубаво е - ще обзаведеш добре собствения си дом.
Перо - видиш ли или държиш перо или имаш перо като украса по себе си/върху шапка, дреха/ - внимавай ще си навлечеш неприятности и грижи от самохвалството си.
Песни - чуеш ли мъжки песни или мъже да пеят - ще изпиташ щастие. Чуеш ли женски песни - ще имаш неприятности.
Пет /5/ - числото пет означава, че имаш добри и стабилни приятели, на хубаво е.
Петел - видиш ли петел - ще научиш новини. Гониш ли петел - някой мъж от семейството ти ще се поболее. Ядеш ли петел - внимавай ще се скараш с някой.
Печат - или ако печаташ - благополучие.
Пещера - намираш ли се в пещера - ще изпитваш нужда да отбягваш хората, поради някакъв твой провал. Видиш ли животно да излиза от пещера - на добро е - не се страхувай довърши започнатото дело.
Пиано - стабилен и щастлив брак.
Пикая- пикаеш ли - ще се отървеш и облекчиш от грижите и неприятностите, които си имал.
Пикая (П.Р.Славейков)- ако сънуваш, че пикаеш или извършваш други физиологични нужди сред природата - веселие и печалба.
Пипер- внимавай, да не попаднеш в конфликтна ситуация, враждебност.
Пирон - държиш или забиваш пирон-бъди предпазлив и мъдър,ще трябва да взимаш съдбоносни решения, от които зависи по-нататъшния ти успех.
Писмо - получиш ли писмо - очаква те голям успех, печалба. Четеш ли писмо - имаш доверие на близките си. Изгубиш ли писмо- пази се от лоши новини или от лоша изненада. Гориш ли писмо - опитът ти да скриеш чужда тайна ще бъде неуспешен. Залепваш ли писмо внимавай да не разкрият тайните ти.
Писмо(П.Р.Славейков) - ако насън пишеш писмо на приятел или получаваш писмо от някого, означава, че ще чуеш радостна и приятна вест.
Пистолет - символ на победа, надмощие.
Пита - ядеш ли пита - благополучие, успех.
Пиша - вещае добри вести.
Пия - пие ли ти се - пази се от неприятности. Пиеш ли от хубава чаша или красив съд - радост и щастие. Пиеш ли настървено - означава, че никой не се съобразява с теб. Пиеш ли мътна течност или тъмна - пази се от заболяване. Ако течността е бистра - съдбата ще е благосклонна към теб.
Пиян - на хубаво е. Съдбата ще е твоя закрилница.
Пиянство (П.Р.Славейков) - ако някой сънува, че се е напил, означава, че в действителност ще има чудесно здраве и имуществото му ще стане по-голямо. Но ако е пиян без да пие алкохол, това не е на добро, може да бъде санкциониран и да има проблеми със закона. - ако си се напил от сладко вино или пелин, предвещава, че в скоро време ще се радваш на доброжелателството на влиятелна личност, чрез която ще се замогнеш и ще преживееш щастливи дни. - ако си пил вода насън и си се напил - лъжливи хвалби, лицемерие. - ако си пиян насън и повръщаш, не е на добро, внимавай да не загубиш имота си, а ако си комарджия - загуба на придобитите от игра пари! - ако те боли коремът или сърцето след като си се напил - ще бъдеш измамен от подчинените си /слуги, помощници/.
Плаж - приятни преживявания - щастливо пътуване и добри новини.
Планина - луташ ли се из планината - пази се от неприятности и проблеми. Слизаш ли от планината - проявяваш малодушие и безволие.Сънуваш ли връх - добре е - предстои ти успех. Катериш ли се по планина - ще постигнеш отдавна желана цел,ще спечелиш уважение на околните.
Платно - вещае добро, благополучие, наследство, сродяване с богат род.
Плач - плачиш ли-очаква те късмет. Видиш ли друг да плаче-внимавай някой от твоите близки ще страда.
Плета - плетеш ли или някой друг,ако плете- неприятности, разправии, заради чути лоши думи.
Плешив - оплешивееш ли-пази се , предвестник е на лоша болест или смърт.
Плик - бял плик-хубави новини.Цветен плик- нещо ще остане скрито за теб.
Плувам - символ на нещо добро, преодоляване на препятствия и проблеми.
Плъх - символ на неприятности, ядове и недоимък.
Плюя - плюеш ли или някой те плюе - успехът е на твоя страна.
Победа - постигнал ли си победа - означава, че радостта ти от нещо ще бъде краткотрайна.
Погребение - присъствуваш ли на погребение и си тъжен-ще се радваш на нещо. Оплакваш ли някой, дълго няма да се разделиш с него. Собственото си погребение, ако видиш-ще имаш дълъг и благочестив живот. Весел ли си на погребение-очакват те лоши вести за болест или смърт.
Погребение (П.Р.Славейков) - ако сънуваш, че си на погребение на свой приятел, роднина или влиятелен човек, добър знак е - ще придобиеш състояние от роднини или, ако си ерген ще се ожениш за богата и хубава жена.
Подкова - символ е на щастие и късмет.
Подутина(П.Р.Славейков) - ако насън раната ти е подута - ще имаш нещо ново и ще се замогнеш.
Полови органи(П.Р.Славейков) - ако човек сънува половия си орган здрав, предвещава благоденствие и материално благополучие за роднините и приятелите му, а за сънувалия - увеличаване на богатствата и авторитета. Но, ако органът му не е здрав - предвещанието е точно обратното. - ако видиш половия си орган по-голям, вещае слава, почести и мъжки рожби. Ако жена види такъв сън - добро име в обществото и женски рожби. - ако жена сънува, че има мъжки полов орган, в скоро време ще роди син, който ще издига в култ семейството. - ако насън мъж види, че е лишен от половия си орган, предвещава, тежка болест за него или за сина му или обедняване на семейството му. - ако някой сънува, че е открил органа си на показ, предвещава, че в действителност ще бъде презрян, прогонен, и наказан за престъпленията си. - ако видиш, че органът ти е повреден или наранен - неприятелите ти ще тържествуват над теб и децата ти ще са застрашени от болести.
Пожар - голям пожар, ако видиш-ще се заплетеш в интриги, но ще се отървеш и всичко ще завърши в твоя полза. Пожар в къщата ти /за несемейни/- веселие, женитба или годеж,/за семейни/- семейни конфликти дори разпадане на семейството.
Пола - подарят ли ти пола - загуба. Купуваш ли си пола - недоимък. Носиш ли черна пола - погребение.
Поле - празно поле - символ на немотия и глад. Ако полето е разработено и в него има много хора - очаква те нова служба и добро възнаграждение.
Птици - благополучие и добри надежди.
Птици (П.Р.Славейков)- ако сънуваш врана, означава, добри постижения в работата.
- ако сънуваш, че си кацнал като птица на високо място - благоприятно време за големи начинания в работата, особено за военните.
- ако сънуваш, че си нападнат от орел - пази се от тежка болест. Ако си се качил на орела и летиш с него, означава неприятности и болест.
- ако жена сънува, че е родила орел, знак е, че ще роди момче. То ще стане известен и велик мъж.
- ако насън видиш умрял орел, за богатите - предвещава щети и обедняване, а ако е беден придобиване на пари.
- ако сънуваш лешояди: за богатите - големи успехи и нови богатства, а за сиромасите обратното.
- ако сънуваш гарван, не е хубав знак за мъжете - ще имат конфликти със съпругата си. А ако жена сънува този сън, означава същото или ще бъде напусната от мъжа си заради друга.
- ако сънувш дрозд - радостно съобщение. - ако видиш гълъб е на добро. Успех в делата и благополучие на семейството.
- ако сънуваш жерави и щъркели да летят на ято, предсказва, набези на разбойници и врагове. Ако видиш такъв сън през зимата - времето ще е много студено и лошо.
- ако сънуваш два жерава заедно - сватба и раждане на деца, които ще са домошари и ще уважават родителите си.
- ако видиш лебед - радост, открития, намиране на откраднати неща и добро здравословно състояние. А, ако лебедът пее - трудни дни.
- ако сънуваш лястовица - благополучие за този дом, в който лястовицата е свила гнездо.
- ако видиш насън славей или чуваш как пее - на хубаво е. Очакват те щастие и благоденствие.
Портрет - видиш ли портрет или портрета си - очаква те добро бъдеще - нов член в семейството. Гледаш ли портрет под увеличително стъкло - ще чуеш новини, които са важни.
Проказа (П.Р.Славейков)- ако сънуваш, че си се разболял от проказа или едра шарка, предвещава забогатяване по нечестен път и измама. Ако мома види такъв сън - в скоро време ще посреща сватове от известен род.
Пъпеш - нов приятел.
Път (П.Р.Славейков)- ако в съня си се намериш на равен и добре поддържан път - благоприятно време за нови и трудни начинания, чакат те успех и щастие. Ако пътят, по който ходиш или стоиш е неравен и преминаването е трудно, означава, трудности и несполуки в делата ти, ядове. - ако сънуваш, че през нощта си тръгнал по пътека /път/ или вървиш през гъста гора и е тъмно, предвещава,трудности, грижи и тъга
Пъпки/пришки/(П.Р.Славейков) - ако се видиш насън с пъпки или цирей - добър знак за богата реколта, плодородие или спечелване на пари /лихви, тото .../.
Пъп (П.Р.Славейков)- ако насън усещаш как те боли пъпът, предвестник за лоши новини, свързани с твоите родители. Ако болките са нетърпими - болест за някой от родителите ти. Ако си без родители или вече не са живи - загуба на имота или отечеството.

_________________
Fuck you bitch! leave me alone, walk on...get the fuck on...
avatar
LilSnoOpY
Admin

Брой мнения : 386
Join date : 27.03.2008
Age : 27

Вижте профила на потребителя http://lilsnoopy.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: + !>!>!> Съновник <!<!<! +

Писане  LilSnoOpY on Вто Апр 15, 2008 4:29 pm

Работа - предвещава добро и успех във всички начинания.
Радио - чуваш ли радио или изобщо нещо свързано с радиоапарат и подобни - ще имаш материална придобивка или ще узнаеш, че ти предстои да забогатееш.
Радостен - не е хубаво, бъди на щтрек, защото лошото те дебне. Ако ти е приятно и леко на душата - ще проумееш нещо в работата си.
Разбойник - ако ти си разбойник - изпуснал си добър случай да се замогнеш.
Раждане - сънуваш ли раждането си или че се раждаш отново или изобщо раждане - означава че ще разрешиш скоро някой стар проблем и грижа. Ако омъжена жена сънува раждане - успех в брачните й отношения и изглаждане на всички конфликти. Ако несемейната жена сънува раждане - сигнал да се погрижи за здравето си.
Раждане(П.Р.Славейков)
- ако някоя жена, без да е бременна, види насън как ражда момченце - добър резултат в работата й, ако е мома, очакват я веселие, сватба, пиршества, но и малко скръб и тъга.
- ако мъж се види като бременна жена - очакват го финансови успехи и благополучие.
- ако мъж сънува как някоя жена ражда - добър знак е за късмет и щастливи дни.
- ако мъж сънува жена си бременна и след ден-два узнае, че жена му наистина е забременяла - предвестник е за мъжка рожба, която ще му одере кожата.
- ако някой сънува как се ражда /излиза от утробата на майка си/, предвестник е за прогонване на нещастието и освобождаване от проблемите, възможно е повишение в службата.
- ако си на далечен път или в чужбина и сънувш, че влизаш в майчината си утроба - преждевременно завръщане в родината.
- ако видиш насън, че се раждат близнаци - благополучие в службата. Ако децата не са нормални /имат дефект при раждане или се раждат вместо деца животни/, не е на добро, предсказва нещастие! Ако този сън е видян от жена - благополучие, успех и радостни дни.
- ако сънуваш няколко деца да тичат из дома ти, но не са твои - трудности в професията и семейството, ако жената сънуваща този сън е бременна - трудно раждане.
- ако сънуваш пеленаче да суче от майка си, предвещава болест. Ако същият сън види бременна жена - заплаха за детето, което ще се роди. Може тежко да се разболее или да не оживее.
Развързваш - нещо ако развързваш или размотаваш насън - бъди сигурен, ще намериш нещо което смяташ за отдавана изгубено.
Разорение - ако се разориш или обеднееш насън - това е предвестие за големи печалби и благополучие.
Развод - очаква те стабилен брак и разбирателство в семейството.
Рана - ако ти си наранил някой с нож - на хубаво е, ще има щастлив поврат в делата ти и особено в областта на търговията. Рани от побой ако имаш или някой има - ще преживееш /ее/ срам, сконфузено положение.
Рана(П.Р.Славейков)
- ако имаш рана на стомаха, гърдите или изобщо в предната част на тялото и от раната тече кръв - ще получиш богатство,възнаграждение от този, който те е ранил. Но, ако раната ти е безкръвна и не знаеш, кой е виновен за това - успехът и печалбата ти ще са маловажни.
Ранен - ранен човек - ще имаш успех в рабо тата си.Ако ранения е дошъл при тебеили го срещнеш - очаква те повишение, титла.
Различни човешки дейности /постъпки/ (П.Р.Славейков)
- ако сънуваш, че си иманяр /събираш злато, съкровища/ - ще имаш проблеми, загуби и се пази от измама.
- ако търгуваш насън, продаваш чужда вълна - очаква те печалба. Ако продаваш желязо /железарии/ - лоши дни, провал и премеждия. Ако търгуваш с копринени изделия - щастие и богатство.
- ако приготвяш сладкиши, баница и др. - добър знак, успех и пари.
- ако насън си шивач или бродираш, боядисваш дрехи - радостни дни и укрепване на материалното положение.
- ако имотен човек сънува, че е обущар - очаква го недоимък, обедняване. Ако сънувалият е човек на изкуството - богатство, разкош.
- ако си бръснар и постригваш някого насън, за теб нещастие, а за този когото постригваш - радост и печалби.
- ако селянин сънува как работи на полето /оре, сее и т.н./ - плодородие и печалба. Но ако сънувалият не е селски стопанин - тъга и сиви дни.
- ако яздиш сам или с други ездачи, предвещава успешни дела, сделки и добър шанс във всичко. Но ако яздиш, а хората около теб не са на коне - лош знак за лъжа и заговор срещу тебе.
- ако си ловец или стреляш с оръжие /на стрелбище или другаде/ - ще имаш добри постижения в работата. Ако сънуваш пистолет или друго оръжие, но не стреляш с него - печалба, мошеничество и ядове.
- ако насън четеш книга /художествена литература/ - радост и спокойствие. Но ако книгите са научни и специализирани - съзрял си за решаване на трудни житейски проблеми.
- ако строиш къща или постройка - ще имаш неприятности, загуба и здравословното ти състояние ще се влоши.
Рамене(П.Р.Славейков)
- ако се видиш насън с широки рамене, предвещава благоприятни дни, жизненост и успехи. Ако сънуващият е лишен от свобода - наказание, мъка и неприятности.
- ако видиш насън белег, рана, или че си ранен в рамото, не е на добро,ще имаш конфликти и проблеми с накой роднина.
Рай - символ е на щастие и благополучие.
Раци - вещае пътуване,което може да се окаже много плодотворно и да ти донесе материални облаги. Ущипе ли те рак - скръб.
Ребра - ядеш ли ребра - очакват те добри известия.
Ребро (П.Р.Славейков)
- реброто е символ на жената. Горните ребра - съпругата, а долните са жените от рода, фамилията.
- ако сънуваш, че горните ти ребра са счупени, ранени или имаш болка - ще имаш кавга с жена си.
- ако си наранил долните си ребра - роднините ти ще те изгонят и ще имаш проблеми в дома си.
- ако сънуваш ребрата си по-здрави, а гръдния си кош по-голям отколкото е в действителност, предвещава радости в семейството, пиршества, добро материално положение и нови богатства.
Ревност - по принцип е сигнал, че ще извършиш нещо глупаво и колкото ревността е по-силна толкова глупостта, която ще направиш ще е по-голяма.
Револвер - най-после ще те забележят, а работата ти ще бъде оценена.
Режеш - режеш ли нешо - не е на хубаво, щастието те напуска.
Река - ако реката е бистра - хубаво е, ще ти се сбъднат мечтите.
Религиозни/небесни/дела (П.Р.Славейков)
- ако насън си отишъл на църква и искрено се молиш на Бога - ще имаш спокойни дни и щастие. Ако палиш свещ или правиш дарение - ще се радваш на любов и благополучие.
- ако видиш Господ насън и той протегне ръка към тебе - благодат, благополучие по Божие благоволение и плодотворна работа.
- ако сънуваш ангел или светец - покай се от грешките си, бъди добър към ближните си. Ще получиш добри новини и повишение.
- ако сънуваш, че говориш в църква и имаш лоши мисли - имаш грях, съвестта ти не е чиста, ще имаш ядове.
- ако насън видиш призрак, дух с бели дрехи и видиш лицето му - предвещава спокойствие и радост. Ако призракът е грозен, с тъмни дрехи, вещае зло и лъжа.
- ако някой сънува бял гълъб /символ на Господ/ или Светия Дух - предвещава благополучие в работата и спокоен живот.
- ако видиш ангел над себе си или над дома си - добри вести и щастие.
- ако някой сънува, че разговаря с Дева Мария /Богородица/ - оздравяване, спокойствие и благ живот.
Решетка - ако имаш на прозорците си решетка - не е на добро, не си спокоен нещо вътрешно те мъчи или се самоосъждаш за нещо.
Риба - голяма риба ако плува - пази се от лоши думи по твой адрес. Ловиш ли риба - измама. Много риби, че ловиш - много клюки и злословие зад гърба ти. Ако имаш много риби/в аквариум или нещо подобно/ - богатство, щастие. Ако видиш много риби натрупани на едно място / на пасажи или нещо подобно/ - ще получиш заслужени по- чести и благодарности от тези, на които си бил благодетел. Малки рибки - дребни ядове. Видиш ли друг да лови риба - загуба на положението, което имаш в службата или малки материални загуби. Умрели риби - лоши думи. Ядеш ли риба - радост. Варена риба - загуба. Храниш ли риба - отдалечаваш враговете си.
Риба/и/ (П.Р.Славейков)
- ако сънуваш, че ловиш риба и си хванал големи видове и ги гледаш - очаква те голяма сполука /според големината на улова/, а ако рибите са малки - мъка и тегота.
- ако рибите са пъстри, в най-различни цветове, означава, за болните здраве, а за здравите - припирни, разправии и ядове.
- ако насън ядеш едри риби - ще те налегне тъга и може да се почувстваш безсилен.
- ако видиш или намериш умрели риби - надеждите и мечтите ти ще са безсмислени или неосъществими.
- ако някоя бременна жена види насън да ражда риба, предвещава болест за бебето й, възможно е то да се роди нямо или да не преживее дълго.
Рибар- вещае радост и щастие.
Риза - ако си в бяла риза - добра надежда. Обличаш ли риза - на добро е.
Рисуваш - сигнал е, че си обкръжен от верни приятели и покровители, на които можеш да разчиташ.
Роб - ако ти си роб или ако работиш кото роб - предстои ти в скоро време тежък и дълъг труд. Ако видиш друг да е роб /или роби/ - очаква те охолство и богатство.
Ров - ще имаш успех в някое начинание.
Рога - видиш ли се с рога - клюки по твой адрес и неприятни, трудни задачи, които трябва да решиш сам. Това също може да означава, че си рогоносец. Видиш ли друг с рога - предстои ти изненада.
Рога(П.Р.Славейков)
- ако някой сънува, че има рога, предвещава, слава, високи постове и власт.
- ако се видиш с волски рога или на друго рогато животно, предвещава гняв, наглост, наказание за лоши дела.
- ако видиш друг човек с рога, означава, че ще има материални загуби.
Родители - видиш ли родителите си - щастие и добро. Видиш ли си родителите мъртви - някой твой приятел ще ти помогне в трудна минута. Видиш ли родителите си или някой от тях да е болен внимавай, очакват те неприятности. Видиш ли чужди хора като свои родители - бъди внимателен, някой ще се опита да те изпревари по нечестен път.
Роднина - видиш ли болен, жаден, гладен, умрял свой роднина - това е предсказание за голямото и жестоко отношение спрямо близките ти. Ако само го видиш в съня си - внимавай, бизнесът и печалбата ти са под заплаха от провал.
Роза - добра новина. Червена роза - бъди сигурен някой искрено те обича. Бяла роза - очаква те подарък от любим човек. Убодеш ли се с роза - предвещава неприятности в личния живот дори раздяла. Роза пъпка - щастие или нова любов. Мирис на роза или розова вода, есенция - радостни вести от интимен характер.
Ром - пиеш ли ром - предстои ти голямо или дълго веселие.
Роса - видиш ли паднала роса или ако ходиш по нея - късметът е на твоя страна, участвай във финансови сделки и операции.
Русокос /а/ - ако се видиш рус/а/ - вещае успех - важни личности ще те удостоят с благово- лението си.
Рушиш- ако видиш, че нещо се руши или ти ако рушиш - внимавай, бъдещето ти е нестабилно.
Ръж - поле от ръж или семена от ръж - добро и богато бъдеще. Сееш ли ръж - неочаквано ще получиш богатство или победа. Жънеш ли ръж - трудът ти ще се увенчае с богати резултати. Държиш ли в ръцете си ръж - внимавай ще имаш неприятности и скръб.
Ръжен - скандал, конфликт.
Ръка - видиш ли отсечена или исъхнала ръка или човек без една ръка - внимавай, ще имаш много неприятности от всякакво естество.
Ръце - ако видиш ръцете си или изобщо ръце и ако са по-големи - това е добър знак - ще получиш награда,придобивка или изобщо ще забогатееш. Видиш ли много ръце, или себе си с много ръце - не е на добре, ще имаш неприятности, нещо досадно ще преживееш или грижи ще те налегнат.
Ръце (П.Р.Славейков)
- ръцете са символ на разума и човешката вяра.
- ако сънуваш, че ръцете ти са по-красиви и здрави от обикновено, означава, че ще се заемеш с големи дела, които ще имат благоприятен завършек. Ще се радваш на уважение и вярност от подчинените.
- ако насън ти отсекат ръката или е изгоряла, изсъхнала или наранена - ще загубиш верен приятел, помощник и ще имаш материални затруднения.
- ако жена сънува, че няма ръка или е силно наранена - големи премеждия и немотия.
- ако сънуваш, че ръцете и пръстите са ти се смалили, означава, че близък човек те мами и предава.
- ако насън правиш нещо с дясната си ръка, означава, скорошно благополучие за семейството. Ако пък вършиш нещо с лявата си ръка - нещастие.
- ако сънуваш, че са ти отсечени пръстите на ръката, предвещава, че скоро ще се разделиш с приятел или близък помощник.
- ако насън видиш, че си с повече от пет пръста - ще се радваш на ново приятелство, благоденствие, наследство или печалба.
- ако видиш ръката си окосмена - неприятности и законодателно наказание.
- ако си млад и ръцете те болят като при ревматизъм, означава, неприятни случки, недоимък.
- ако сънуваш, че имаш повече от две ръце - прилив на сили, плодородие и богатство. За мошениците и крадците - предвещание за провал и наказание.
- ако видиш как държиш и изгасваш с ръце огън и не усетиш болка, предвещава, че ще си невредим и ще имаш придобивката, която си очаквал.
- ако удряш насън някой с ръка - разбирателство и любов с човека, когото обичаш. Ако нямаш приятел/ка/ - ще се влюбиш и ще обикнеш силно и ще надвиеш враговете си.
- ако някоя жена насън бие съпруга си - изпитва страх от него, въпреки любовта му. Ако пък бие любовника си - любовните й отношения ще бъдат в криза.
- ако държиш сабя и нанасяш удари с нея - ще тържествуваш над неприятелите си, успех в делата ти, здраве. Ако държиш в ръката си тояга - ще властваш и ще печелиш материални блага.
Ръкавица - изгубиш ли ръкавица - внимавай, някаква твоя грешка ще ти струва скъпо. Ръкавица/и/ изобщо - бъди внимателен да не сгрешиш в нещо важно за теб.

_________________
Fuck you bitch! leave me alone, walk on...get the fuck on...
avatar
LilSnoOpY
Admin

Брой мнения : 386
Join date : 27.03.2008
Age : 27

Вижте профила на потребителя http://lilsnoopy.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: + !>!>!> Съновник <!<!<! +

Писане  LilSnoOpY on Вто Апр 15, 2008 4:30 pm

Сабя - видиш ли сабя - знак за достойнство и уважение. Препасал ли си - ще достигнеш високо положение в обществото. Остра сабя - успех. Остриш ли сабя - може и с усилия, но ще се сдобиеш със заслужен успех. Счупена сабя, тъпа или ръждясала - неуспех или провал. Биеш ли се със сабя- веселие. Размахваш ли сабя във въздуха - мъчат те напразно някакви страхове.Ранен ли си със сабя -ще те налегнат проблеми.
Садя - садиш ли нещо - вещае добро, бракът е сполучлив /ще бъде сполучлив /. Някой ако сади нещо - ще си намериш верни и добри приятели.
Сал - това,което си започнал,ще има добър и сполучлив завършек.
Салам - ядеш ли салам - веселба и здраве в дома ти. Купуваш ли салам - ще имаш много гости.
Салата - ядеш ли салата - пази се от болест.
Сандали - купи ли ти някой сандали - внимавай, заплашва те раздяла с любим човек.
Сапун - символ на здраве. Купуваш ли сапун- приятни мигове със семейството. Сапунисваш ли се - пази се от болест и от лоши думи.
Сват - видиш ли сватовете си или изобщо сватове - сватба в семейството или фамилията. Ако ти си сват - очакват те грижи и много работа.
Сватба -за несемейни - предстояща сватба или годеж.За семейни - големи материални разходи. Веселиш ли се или танцуваш на сватба - пази се да не загубиш нещо или ще преживееш скръб. Ако сватбата е голяма много хора - неприятности, проблем.
Светлина - символ е на доброто и носи щастие. Угасне ли светлината - внимавай, не е на добро, вещае нещастие и даже смърт.
Светкавица - вещае хубави преживявания, веселба.
Светулка - знак за нещо добро, вещае разрешаване на проблемите и добър изход от всички затруднения.
Свещ - носталгия, любов по родните места. Палиш ли свещ - решаващи промени в семейството.
Свещ(П.Р.Славейков)
- ако видиш в съня си угаснала свещ, борина или светило - пази се от мъка, лошо здраве и недоимък.
- ако сънуваш запалени свещи, борина, горящи клонки, които падат от небето - разпри, бедност.
Свиря - ако си свириш с уста - очакват те лоши новини.
Седем /7/ - символ е на добро и вещае щастие и успех.
Седиш - ако седиш - на хубаво е.
Село - видиш ли село - хубаво е,животът ти ще е богат и сит. Ако видиш пусто или разрушено село - не е на хубаво, вещае бедност и труден живот.
Семена /боб, леща, ориз и др./ (П.Р.Славейков)
- ако ядеш черен боб или бакла - скандали и неприятности.
- ако сънуваш леща - пази се от скандал.
- ако сънуваш ориз - ще си задоволен материало.
- ако сънуваш просо,ечемик - нещастие и немотия.
- ако видиш или ядеш синап - лоши дни, за медицинските работници - успех и печалба.
Сено - видиш ли сено - щастие.
Селянин - видиш ли селянин/ка/,на добро е, ще имаш успех. Ако селянинът оре - бъди внимателен, някой може да използва труда ти за своя облага. Ако селянинът коси - ще имаш успех. Ако говориш с него - късмет и добре свършена работа.
Сергии - видиш ли сергии, нещо като панаир или пазар - очаква те веселие или ще ходиш на сватба, годеж.
Сестра - видиш ли сестра си-ще получиш помощ в труден за теб момент. Ако я видиш болна-ще имаш добро здраве. Сънуваш ли, че ти се ражда сестра /ако нямаш/- има хора около теб, които са готови всеки момент да ти помогнат.
Сечеш - ще имаш нов член на семейството. Ако нямаш деца - в скоро време ще имаш.
Сея - сееш ли - голям успех в службата и плодородие.
Сеяч -видиш ли сеяч/и/-приятелите ти ще ти помогнат да свършиш нещо важно за теб.
Син - жениш ли сина си - пази се от болест. Видиш ли го мъртъв - веселие в къщата ти.
Сирене - режеш ли сирене - внимавай да не се разболееш. Ядеш ли прясно сирене - ще имаш придобивка. Солено сирене - измама.
Синджир - означава благополучие и почести.
Сиромах - ако се моли - радост, успех.
Сито - внимавай, положеният труд ще бъде безполезен, а усилията ти - напразни.
Скала - това е предупреждение за неприятен случай, злополука,която заплашва член от семейството. Катериш ли се по скала - ще положиш много усилия и труд и ще имаш успех в живота.
Скачам - пази се от разболяване.
Скелет- не е на хубаво, предвещава болести.
Слабееш - видиш ли се отслабнал или ако слабееш - пази се от неприятности и загуби.
Славей- пее ли славей или сладкопойна птичка-на хубаво е, ще чуеш радостни новини. Хванеш ли славей или ако е в дома ти-щастие и радост за семейството ти.
Сладолед - внимавай, имаш двулични приятели.
Сланина -ядеш ли сланина - пази се от болест. Ако само я режеш - не се бой,болестта ще те отмине.
Слепец - видиш ли се като слепец,вещае смърт на близък човек. Друг ако е сляп - използват добрината ти. Говориш ли със слепец - загуба на добър приятел.
Сливи - ядеш ли сливи /джанки/ - няма да можеш да организираш работата си, неприятности в службата или ще се поболееш.
Слизаш - слизаш ли - загуба.
Слон - победа над неприятели.Слон накичен, цирков слон - успех в любовта.
Слънце - ярко и силно слънце - успех и благополучие. Слабо или закрито с облаци слънце - спънки в работата или провал на плановете ти.
Слънце(П.Р.Славейков)
- слънцето е символ на истината, единението, светлината, плодородието, царствеността и богатствата.
- ако видиш насън как слънцето изгрява откъм морето - добри новини и успешни дела. Ако залязва над морето - неуспех, неприятни преживявания и известия.
- ако жена сънува изгрева на слънцето - в скоро време ще роди син.
- ако сънуваш, че е слънчево и безоблачно - благополучен завършек на служебните дела и узнаване на тайни. Ако сънуващият е болен - скорощно оздравяване. Ако не е на свобода - освобождение.
- ако слънцето е огненочервено - спънки, влошаване на здравето на децата му, катаклизми или заболяване на очите.
- ако сънуваш слънчево затъмнение - големи беди, лош инцидент, който може да влоши зрението ти.
- ако слънцето свети над главата ти - опрощение на грешките за разкаяните, за останалите - възхвала и признание.
Смееш - смееш ли се - не е не хубаво, внимавай, ще плачеш.
Смокиня - успехи в личния живот.
Смърт - видиш ли умрял - предстои ти дълъг живот и щастие. Осъдят ли те на смърт - очаква те успех.
Снаха - станеш ли насън снаха -неприятности и проблеми.
Снимка - ако се видиш на снимка или правиш снимка и не си семеен - скоро време ще се задомиш или сгодиш. Окачваш ли снимка на стената - успех в интимния живот, ще ти се обяснят в любов. Купуваш ли снимка - за неженени - предстоящ брак, а за женени - стабилно семейство. Късаш ли снимка - внимавай, ще имаш неприятности с близък човек.
Сняг - ако вали сняг не тогава когато трябва/в неподходящ сезон/-не е на хубаво,вещае неприятности и катаклизми. Видиш ли преспи от сняг - означава тъга и мъка на душата ти. Паднеш ли върху снега - късметът ще ти изневери.Чистиш ли сняг - пази се от болест. Разхождаш ли се сред снегове - пази си здравето. Ядеш ли сняг - ще се трудиш напразно. Вали ли сняг, когато му е време /през зимния сезон/ - богата реколта и успех.
Сняг(П.Р.Славейков)
- ако видиш на сън през зимата да вали сняг - не е лошо, нормално е за сезона. Но ако видиш такъв сняг през друг сезон - за земеделците - плодородие, за военните - неуспех.
Сол - по принцип означава неприятности, ядове с близки. Бяла сол - ще получиш пари.Черна сол - проблеми,лоши приказки по твой адрес. Ядеш ли сол - ще имаш успех в работата си или довърши това, което си започнал. Разтваряш ли сол във вода - внимавай, очаква те загуба, бъди предпазлив в отношенията си с близките, за да не ти навредят. Разсипваш ли сол - пази се да не разпилееш имуществото си.
Солено - ядеш или опитваш солено ядене - щастие,късмет. Солено месо - очаквай някаква промяна. Солено изобщо - приятни събития.
Солница - вест, която ще те натъжи.
Спъваш се - внимавай да не направиш грешка, която ще ти струва скъпо.
Срам- срамуваш ли се от нещо - не се притеснявай, съвестта ти е чиста.
Старец - означава мъдрост,добър съвет. Видиш ли се остарял или като старец-предвещава грижи и проблеми, които ще те налегнат.
Стая - ще имаш в скоро време гости. Чиста и подредена стая-успех. Празна стая-загуба на пари.
Стол- почести и заслужено уважение.Счупен стол-твоят успех ще бъде използван от друг. Седнеш ли на стол-успех и почести в службата.
Страх - страхуваш ли се-ще те огорчат. Ако видиш как друг се страхува-ще победиш грижите и враговете си.
Страшен - ако се видиш страшен насън - ще се ядосваш.
Стрела - ще получиш важно съобщение. Стреляш ли със стрели - някой ще ти досажда.
Стрелба - новини.
Студ - ако усетиш студ и вятър - ще имаш благополучие.
Стъкло - ще се гневиш от нещо досадно. Чупиш ли стъкло - материална загуба.
Стъкло(П.Р.Славейков)
- ако сънуваш, че се счупва стъкло - внимавай, предвещава смърт на родилка, но не и на бебето й.
- ако на сън ти подават стъклена чаша пълна с вода - скоро ще посрещаш сватове.
Стълба - качваш ли се по стълба - ще имаш успех и желанията ти ще се сбъднат. Слизаш ли по стълба - скръб и мъка. Паднеш ли по стълба - пази се от болест.
Съдия - конфликт, разправии.
Съкровище - радост, щастие.
Сълза - на хубаво е, ще преживееш приятни мигове.
Съмнение - ако изпитваш съмнение за нещо - внимавай, ще чуеш клюки по твой адрес.
Сънлив - видиш ли се да спиш или да ти се спи в съня ти - внимавай, ще трябва да преодоляваш нови препятствия в ежедневието си.
Сърна - някой близък ще те напусне или ще се скарате за дълго.
Сърце(П.Р.Славейков)
- ако на сън усещаш бодежи, болки в сърцето - пази се от лоша болест. Колкото болката е по-голяма толкова болестта ще е по-сериозна.
- ако сънуваш, че си без сърце или са те лишили от него - животът ти няма да е дълъг или ще бъдеш зависим от враговете си.
- ако сънуваш, че си с голямо и здраво сърце - очаква те дълголетие, победа над неприятелите, уважение и почести сред обществото.
- ако жена сънува, че преживява сърдечни мъки или, че е наранена в сърцето, означава, заплаха за живота на съпруга й. Ако е мома - заплахата се отнася за баща й или за приятеля й.
Съсед- ако видиш някой свой съсед - знай, че злословят зад гърба ти.

_________________
Fuck you bitch! leave me alone, walk on...get the fuck on...
avatar
LilSnoOpY
Admin

Брой мнения : 386
Join date : 27.03.2008
Age : 27

Вижте профила на потребителя http://lilsnoopy.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: + !>!>!> Съновник <!<!<! +

Писане  LilSnoOpY on Вто Апр 15, 2008 4:30 pm

Тайна - ако разбереш някаква тайна насън - внимавай, някой крие от теб нещо важно или някаква истина, която те засяга.
Таралеж - не е хубаво, означава, че си обкръжен от доста злобни и завистливи хора.
Театър - гледаш ли театър или отиваш на театър - пази се,някой те заблуждава и иска да те излъже. Ако ти организираш сценка, представление или участваш в него - ще изпиташ удовлетворение от труда си, някакво удоволствие.
Тигър - бъди предпазлив, имаш силен, но коварен неприятел.
Топка - внимавай, това предвещава беда, нестабилност,несигурност в служебните и семейните отношения.
Тор - това е знак за благополучие, богатство и изобилие. Ядеш ли тор - означава, че си голям скъперник или че може да те сполети болест. Видиш ли човешка тор - печалбата и успехът ти са незаконно постигнати.
Торба - това е предупреждение да се предпазваш от нечестни и подли приятели, които ще се опитат да ти навредят.
Трактор - несполучлива работа, неуспех и загуба.
Трамвай - возиш ли се в трамвай или видиш да минава по улицата - знай, че нещо ще се урежда бавно, с много трудности и препятствия.
Трева- зелена, свежа трева - успешен ден. Ако тревата е изгоряла,посърнала от слънцето или е смачкана от дъжда - няма да ти върви известно време и не предприемайнищо важно в делата си. Береш ли трева неприятности и страх от нещо. Ако откъсваш тревица от зелена трева - здраве.
Трендафил /градински карамфил/ - късаш ли трендафил или ако ти ухае на трендафил - ще имаш успех и радост.
Три /3/ - числото 3 е предвестник на нещо ново и хубаво.
Тръба - свириш ли на тръба - ще чуеш новина.
Трън - береш ли тръни - веселие, което ще те натъжи, болка.
Тунел - влезеш ли в тунел - проблемите ти скоро няма да се разрешат. Видиш ли края на тунела или светлина,или ако бързо преминеш през него /с влак/ - ще имаш трудности и пречки, които бързо ще преодолееш.
Тъмница - ще се оплакваш от нещо.
Търгуваш - продаваш ли или търгуваш - знак на благополучие.
Тяло - видиш ли тялото си по-голямо от колкото е всъщност - много си лаком и това няма да те доведе до добър край. Видиш ли тялото си голо - богатство и благополучие.
Тютюн - видиш ли, пипаш ли или береш тютюн - чест и благополучие.

_________________
Fuck you bitch! leave me alone, walk on...get the fuck on...
avatar
LilSnoOpY
Admin

Брой мнения : 386
Join date : 27.03.2008
Age : 27

Вижте профила на потребителя http://lilsnoopy.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: + !>!>!> Съновник <!<!<! +

Писане  LilSnoOpY on Вто Апр 15, 2008 4:31 pm

Удрям - удряш ли някого - ще се сдобриш с някого.
Ураган - това е сигнал да не прибързваш в работата си и да обмисляш добре всяка своя стъпка.
Услуга - прави ли ти някой услуга или ако ти дава нещо назаем - внимавай, ще имаш неприятности с недружелюбни хора.
Усмивка - усмихваш ли се,не е на хубаво, защо то ще се ядосваш или ще плачеш.
Уста, устни (П.Р.Славейков)
- ако сънуваш устата си по-голяма - богатства за дома ти.
- ако насън от устата ти се носи лош дъх, миризма - омраза, изолация от обществото.
- ако насън устата ти е затворена по насилствен начин /запечатана/ или неможеш да я отвориш по неясни причини - пази се от влошаване на здравословното със тояние!
- ако се сънуваш със сочни, червени и хубави устни - благополучие за приятелите ти. Ако устните ти са мънички /не такива каквито са наистина/, грозни и безизразни - нещастие и проблеми за приятелите ти.
Утро- видиш ли ведро, слънчево утро - ще си щастлив, ще се сбъднат мечтите ти. Видиш ли мрачно и облачно утро - внимавай очакват те разправии.
Ухо - боли ли те ухо - ще чуеш много неприятни неща за себе си и фамилията ти. Видиш ли ухо или ако го пипаш или нещо подобно - увереност в службата или някоя твоя тайна ще бъде разкрита. Дълго ухо - ще те злепоставят.Едно ухо - загуба на имущество или на работата.Ухо на животно - внимавай, някой ти изменя и ще се сблъскаш с враждебността на някого. Малко и красиво ухо-това е сигнал за добро приятелство, доверие и изобщо положително от ношение спрямо теб на влиятелен човек.
Уши (П.Р.Славейков)
- ако сънуваш, че имаш много уши или ги чистиш - заобиколен си от любовта на близки и колеги.
- ако сънуваш, че имаш в ухото си зърно от жито - богато наследство.
- ако се видиш насън с уши на лъв или друго животно - ще станеш обект на зли думи и клевети от страна на някой приятел или подчинен.
- ако се сънуваш с магарешки уши - ще живееш под чехъл или ще си подчинен в раотата си.
- ако се видиш с хубави уши или ги харесваш повече от истинските си - ще бъдеш измамен и приятел, на който си поверил своя тайна ще я оповести, за да се възползва от това.
- ако нямаш едно ухо - загуба на приятел и на уважението на роднините ти.
- ако някой сънува, че ушите му са залепени, означава своеволие и лъжа. Ако жена види този сън - ще изпадне в безисходица.
- ако се видиш с клепнали уши - внимавай. Някой от семейството ти ще те провали като издаде твоя тайна
Ученик - видиш ли се като ученик в училище или нещо подобно - очаква те повишение в службата или успех в сделките близките дни.
Умирам - умираш ли - нещо ще ти дотегне. Поздравяваш ли умрял - на хубаво е, ще имаш успех. Видиш ли умрял насън - женитба, годеж. Даде ли ти дрехи умрял човек - внимавай, заплашва те болест.
Умрял (П.Р.Славейков)
- ако насън умираш или си умрял - ще имаш добра кариера и ще работиш за влиятелни и властващи хора, ще си богат и ще се радваш на дълголетие. Внимавай, успехите ти да не те превърнат в алчен завистник.
- ако видиш насън умрял, който се съживява - пълен успех на делата ти, намираш се под щастлива звезда.
- ако умрял ти взима дрехата, храната, парите - лоша вест за смъртта на близък приятел.
- ако видиш насън покойник, без да ти говори - знак за това, че ще имаш негови те радости и мъки.
- ако видиш насън човек, който наистина е мъртъв, но в съня ти е жив, предвещава мъка, провал на дело и загуби.
Утроба - видиш ли утроба - болест, бедност и неприятни усещания.
Училище - ще се открие нечия тайна.

_________________
Fuck you bitch! leave me alone, walk on...get the fuck on...
avatar
LilSnoOpY
Admin

Брой мнения : 386
Join date : 27.03.2008
Age : 27

Вижте профила на потребителя http://lilsnoopy.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: + !>!>!> Съновник <!<!<! +

Писане  LilSnoOpY on Вто Апр 15, 2008 4:31 pm

Фабрика - очаква те важна промяна в живота. Ако фабриката работи - очаква те благополучие. Ако не работи - ще се разочароваш от нещо.
Файтон - грижи и безпаричие. Возиш ли се във файтон - ще имаш безгрижен живот за известно време.
Факла - видиш ли или носиш факла - очаква те отговорна и трудна работа.
Факла(П.Р.Славейков)
- ако в съня си държиш запалена факла, прът или нещо подобно - добър знак е за победа над враговете и успех в любовта.
- ако видиш как друг държи запалена факла - ще бъдат разкрити престъпните ти деяния.
- ако видиш насън как на публично място носиш запалена факла - хубаво предзнаменование за успешно приключване на твоите начинания, щастие и уважение.
Фалит - фалираш ли насън или някой ако банкрутира - ще забогатееш.
Фар - запален фар - на верен път в живота си, можеш да рискуваш и ще спечелиш. Ако фарът е разрушен или не свети - чака те упорита и тежка работа.
Фасул - чистиш или белиш фасул - неприятности. Ядеш или готвиш фасул - среща с приятели.
Фенер - пази се от двуличие и измама.
Фес - стар фес - бедност. Нов фес - тъга.
Ферма - успех и голямо изобилие, трайна победа.
Фитил - запалваш ли фитил - заплашва те голяма загуба.
Фрак - облечен ли си във фрак - ще присъстваш на много важно и изискано парти.
Фризьор - неприятни новини, измислици, които не трябва да те впечатляват. Ти ако си фризьор - хубави промени в живота.
Фъшкия - ако пипнеш, събираш или видиш животински фъшкии - знак за голямо благополучие и богатство.

_________________
Fuck you bitch! leave me alone, walk on...get the fuck on...
avatar
LilSnoOpY
Admin

Брой мнения : 386
Join date : 27.03.2008
Age : 27

Вижте профила на потребителя http://lilsnoopy.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: + !>!>!> Съновник <!<!<! +

Писане  LilSnoOpY on Вто Апр 15, 2008 4:31 pm

Хазартна игра - ако гледаш - неприятност, ако играеш - нова работа.
Хазайка - неприятности за дребни неща.
Хайвер - ядеш ли хайвер - ще забогатееш.
Халва - пази се да не се разболееш.
Халка - купуваш ли или слагаш халка на пръста си - ше слугуваш на някого.
Харем - внимавай да не направиш някоя глупост. Говориш ли с жени от харем - неприятности с близки.
Хармоника - свириш ли на хармоника - бъди предпазлив, прекалено лесно се доверяваш.
Харчиш - харчиш ли много насън - проблеми от финансов характер.
Хвалба - ако се хвалиш с нещо насън, някой ще се опита да провали плановете ти.
Хвърча - гордост, достойнство.
Хвърчило - пази се,ще страдаш по собствена вина, защото си надценил възможностите си.
Хиподрум - няма да си намериш добра работа или ще се провалиш в службата.
Хляб - богатство. Ядеш ли хляб - радост в семейството, успех в службата. Хвърляш ли хляб - ще си загубиш късмета.
Ходиш - нещо ще ти досади.
Хора - видиш ли много хора - пази се от неприятности.
Хороскоп- четеш ли хороскоп или ти правят хороскоп - внимавай, високопоставен човек ще се опита да ти напакости.
Хотел - пази се от болест.
Храня - храниш ли хора или животни - очаква те благоденствие.
Хрътка - трябва да предприемеш нещо ново в живота, сега е моментът, дерзай!
Хълбок(П.Р.Славейков)
- ако се сънуваш със снажни и наедрели хълбоци, означава здраве и преодоляване на трудностите.
- ако насън си с наранени или счупени хълбоци - лошо здраве, смърт на дете и мъка.
- ако хълбоците ти са посинели, изранени от удари с пръчка, каиш и др. - болест, омраза на съпруг/а/ и нерадостни дни.

_________________
Fuck you bitch! leave me alone, walk on...get the fuck on...
avatar
LilSnoOpY
Admin

Брой мнения : 386
Join date : 27.03.2008
Age : 27

Вижте профила на потребителя http://lilsnoopy.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: + !>!>!> Съновник <!<!<! +

Писане  LilSnoOpY on Вто Апр 15, 2008 4:32 pm

Цветя (П.Р.Славейков) - ако насън миришеш цветя, които в действителност са в сезона на цъфтежа си, предвещава задоволство и щастие.
Ако цветята, които сънуваш не цъфтят по това време на годината и са бели - нещастие и спънки.
Ако са жълти - неприятностите са по малки, а ако са червени - провал и злини.
- ако миришеш роза през сезона на цъфтежа й - добър знак за семейството, но не и за тези, които боледуват.
Ако видиш такъв сън не в сезона на розите - добро за заболелите и неприятности за всички останали.
- ако видиш насън невен, жасмин, розмарин - мъка, усилена работа и безпомощност.
Но на лекарите /медицински лица/ предвещава успех и спокойствие.
- ако миришеш или държиш крем, не в сезона на цъфтежа му - напразни надежди. - ако омъжена жена сънува, ухание на дафинов лист, фурма или маслина - в скоро време ще има дете.
Ако е неомъжена - скорощна сватба.
Ако мъж сънува такъв сън - благоденствие и късмет.
Цар - ще те повишат в по-горен чин.
- говориш с него / едно щастливо обстоятелство ще подобри положението ти.
- и царица / голяма щастие ти предстои.
- царицата сама / ще се сгодиш.
Цвекло - вадиш / успех в предприятията си ще имаш.
Цветарник - с труд ще постигнеш целта си.
Цветя - много / скоро ще се сгодиш.
- скубеш ги / сам ще разрушиш щастието си.
- подарят ти / хорота ти желаят доброто.
- садиш / пари и чест.
- береш / любовно щастие те чака.
- цъфнали гледаш / много радости ще преживееш.
- увиваш в букет / скоро ще се сгодиш.
- правиш венец / много радостна новина ще чуеш.
- в букет ти подарят / постоянна ще бъде любовта на твоя любим.
- на мъж даваш / голяма радост.
- накичи те някой / ще се сгодиш за него.
- момина сълза / приятно бъдеще те чака.
- сини /незабравки/ - ще си намериш другар с искренно сърце и душа.
Церемонии - правиш / ще те похвалят за скромния живот.
Цигани - непостоянството ти ще ти пречини затруднение.
- калайдисват / с непостоянни приятели ще се сдобиеш.
Циганка - врачува / пази кесията си ще те измамят.
Цигара - пушиш / приятни часове ще прекараш.
- с мущук / всеки ще търси приятелството ти.
- че се е разлепила / досада.
- искаш от някого / ще бъдат благосклонни кам теб.
- купуваш / ще постигнеш мечтата си.
- даваш на друг / добросърдечен човек си.
- пура / любезно ще те посрещнат навсякъде.
- с лула пушиш / изненада от приятна случка.
Цигулка - чуеш / няма да се изпълнят желанията ти.
- ти свириш на нея / ще помириш мъж с жена,годеник с годеница.
Цилиндър - носиш / лоши новини ще чуеш.
Циментираш нещо - постоянен приятел ще намериш.
Циреи, пришки - имаш / ще станеш нетърпим развратник.
- от шарка / пари ще получиш.
Цедило - щастливи предприятия ще имаш.
Целувка - получаваш от някого / ще се помириш с неприятеля или любовника.
- ако дадеш / ще си намериш нов любовник.
- ако си женен / ще измениш на жена си.
- на жизнена личност даваш / несъгласие в къщи ще имаш.
- на хубаво момиче даваш или вземаш / истинска радост те чака.
- на любовника си или на жена си даваш / ще се скараш с тях.
- други се целуват / една решителна постъпка ще направиш.
- на мъртвец даваш / в скоро време ще се сгодиш и ожениш.
Цел - някъква гониш / твоите съображения ще ти докарат полза.
- постигнеш / с хотрост ще напреднеш.
Църкало - употребяваш / полза ще имаш.

_________________
Fuck you bitch! leave me alone, walk on...get the fuck on...
avatar
LilSnoOpY
Admin

Брой мнения : 386
Join date : 27.03.2008
Age : 27

Вижте профила на потребителя http://lilsnoopy.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: + !>!>!> Съновник <!<!<! +

Писане  LilSnoOpY on Вто Апр 15, 2008 4:32 pm

Чадър - ако само държиш в ръка чадър - ще успееш да избегнеш препятствие; ако чадърът е отворен - вече е късно да се поправи грешка, а ако се опитваш да отвориш чадъра и не можеш или пък си с отворен чадър под покрив - очаквай беди.
Чаршаф - бял и чист чаршаф - край на разправиите във фамилията, а ако е скъсан - предстои делба с кавги и неприятности.Ако чаршафът е мръсен - очакват ви болести.
Часовник - спрял часовник - нещастие ще съкрати дните ти. Ако си гледаш часовника, който върви точно, ще имаш дълъг и щастлив живот. Ако сънуваш стенен или градски часовник - предстои важна промяна в живота ти, а ако сънуваш гаров часовник - някой ще се опита с измама да се намеси в семейството ти. Джобен часовник означава щастие в интимия живот.
Чаша - ако държиш чаша - чака те щастливо преживяване. Ако чашата е пълна с вода - здравето ти е отлично, а ако в нея има вино - ще се веселиш. Ако чашата е празна и наливаш нещо в нея - очаква те още дълго време самота.
Червенина - ако сънуваш нещо червено - истина.
Червивост - ако видиш или ядеш червив плод - бързо и лесно ще спечелиш пари.
Череша - самият плод означава радост, а цъфнало черешово дърво - сватба.
Черва(П.Р.Славейков)
- ако насън видиш, че са ти изкарани червата - скандал в семейството и раздяла с член от него, тъга и душевна нестабилност.
Черен дроб(П.Р.Славейков)
- ако те боли насън черния дроб или си лишен от него - загуба на имущество и разорение.
Чело(П.Р.Славейков)
- ако насън се видиш с голямо чело - имаш логична и бърза мисъл. Ако челото ти е много високо - безпогрешен ум, стабилност и богатство.
- ако видиш челото си червено - безкомпромисност към враговете.
- ако насън челото ти е наранено, предвещава загуба или заплаха от обсебване на имотите ти.
- ако челото ти насън е дебело и подпухнало - стабилност и много интелектуални изяви.
Четворка - знак, че всичко ще стане както трябва, всичко ти се отдава.
Чиния - пълна чиния - парични затруднения.
Чорапи - нови чорапи означават нериятности, а скъсани и стари - избягване на големи разправии.

_________________
Fuck you bitch! leave me alone, walk on...get the fuck on...
avatar
LilSnoOpY
Admin

Брой мнения : 386
Join date : 27.03.2008
Age : 27

Вижте профила на потребителя http://lilsnoopy.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: + !>!>!> Съновник <!<!<! +

Писане  LilSnoOpY on Вто Апр 15, 2008 4:32 pm

Шал - вещае болест.
Шапка - ако си със сламена шапка на главата - празни новини. Ако шапката е плъстена /касторена/ - ще получиш ценни съвети от мъдър приятел. Ако шапката е на главата ти - твоя тайна ще остане дълго неразкрита, а ако сваляш шапка за поздрав - ще се радваш на уважението на колегите си. Ако се сънуваш с много шапки на главата ще имаш много грижи и много работа. Ако шапката насън не подхожда на занятието ти наяве или на сезона и обстановката, трябва да помислиш за смяна на работата си.
Шарен - шарените неща означават несериозност и измама и вещаят неуспех в предприето начинание.
Шейна - да се возиш на шейна - болест или самота.
Шивач - ако се сънуваш като шивач, скоро ще се разреши важен за теб проблем, а ако си на шивач и той ти мери дреха - ще те одумват.
Шут - предсказва много нови приятели.

_________________
Fuck you bitch! leave me alone, walk on...get the fuck on...
avatar
LilSnoOpY
Admin

Брой мнения : 386
Join date : 27.03.2008
Age : 27

Вижте профила на потребителя http://lilsnoopy.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: + !>!>!> Съновник <!<!<! +

Писане  LilSnoOpY on Вто Апр 15, 2008 4:33 pm

Щастие - ако си щастлив насън или много се радваш, ще плачеш наяве.
Щедър - ако насън си щедър към някого, ще получиш пари или наследство.
Щипя - ако те ощипят насън, наяве ще те оклеветят; ако ти ощипеш някого, внимавай - не си много коректен с колегите си.
Щракаш - щракаш ли насън револвер или пушка - ще се разтревожиш за празни работи.
Щурец - ако чуеш насън щурец да свири, внимавай - партнЪорът ти често поглежда встрани.
Щъркел - сънуваш ли щъркел - ти си щастлив човек и домът ти е пълен; момичетата, които сънуват щъркел, трябва да внимават - може да им донесе нежелана бременност.

_________________
Fuck you bitch! leave me alone, walk on...get the fuck on...
avatar
LilSnoOpY
Admin

Брой мнения : 386
Join date : 27.03.2008
Age : 27

Вижте профила на потребителя http://lilsnoopy.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: + !>!>!> Съновник <!<!<! +

Писане  LilSnoOpY on Вто Апр 15, 2008 4:33 pm

Ъгъл - стоиш ли насън на ъгъл, не бива да се съмняваш в добрия изход на предприетите от теб начинания - притесненията си дължиш повече на характера си, отколкото на обективни обстоятелства.

_________________
Fuck you bitch! leave me alone, walk on...get the fuck on...
avatar
LilSnoOpY
Admin

Брой мнения : 386
Join date : 27.03.2008
Age : 27

Вижте профила на потребителя http://lilsnoopy.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: + !>!>!> Съновник <!<!<! +

Писане  LilSnoOpY on Вто Апр 15, 2008 4:33 pm

Юбилей - празнуваш / честен ще останеш до дълбока старост.
- други празнуват и ти присъствуваш / чест и уважение ще добиеш.
Юг - в тази посока се обръщаш / хората едва ли обръщат внимание на твоите тъги.
Юзда - държиш / добри успехи ще направиш.
- изпуснеш / гледай да обуздаеш алчността и страстите си.
Юни месец - пази се когато отидеш на баня.
Юли месец - с добра другарка ще се събереш.
Юмрук - ти ударят / ще те дочака някой.
- удариш ти някому / ще победиш противника си.
Юрган - ти или друг шие / ще се ожениш.
- хубав и се завиваш / другар ще си намериш.
Ютия - гладиш с нея / двама влюбени ще сдобриш.

_________________
Fuck you bitch! leave me alone, walk on...get the fuck on...
avatar
LilSnoOpY
Admin

Брой мнения : 386
Join date : 27.03.2008
Age : 27

Вижте профила на потребителя http://lilsnoopy.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: + !>!>!> Съновник <!<!<! +

Писане  LilSnoOpY on Вто Апр 15, 2008 4:33 pm

Ябълки - здраве и радост.
- на дървото узрели / с голям род ще се събереш.
- береш / ще те преследват.
- белиш / най-хубавите си надежди ще унищожиш.
- кисели ядеш / чакат те обвиняващи неприятности.
- сладки / радостно произшествие.
- купуваш / добри приятели ще спечелиш.
- дават ти / ще се сгодиш.
Ягоди - ядеш / женитба и добра търговия.
- много гледаш / ще се увеличат приятелите.
- береш / полза ще имаш.
- зелени / ще те втресе.
- намериш / без труд ще спечелиш.
- търсиш / трудът ти ще остане без награда.
- полски / оскъдно бъдеще те чака.
Ядеш - добър доход.
Ядосваш се - ще се смутиш за нещо.
Яздиш смело - чест и достойнство ти предстои.
Яйца - великденски ти подарят / любовно обяснение ще ти направят.
- мътиш / безполезни грижи.
- птичи / малки печалби или наследство.
- мъти ги петел / голяма печалба от лотарията,богато наследство, ще бъдеш любим от красивия пол.
- ядеш / скромен и красив годеник ще си намериш.
- в къщи имаш / печалба и миролюбиво семейство ще имаш.
- купуваш / ще подобриш положението си.
- намериш / щастие, ще те повишат.
Яка - колосана носиш / жена ти ще ти заповядва.
- мръсна / ще трябва по-скоро да се ожениш.
Яма - едно застрашително бедствие ще предотвратиш.
- копаеш / големи дългове ще направиш.
- паднеш в нея / голямя вреда ще претърпиш.
- рудокопна и влизаш в нея / имай по-умерени желания.
Ямурлук /мушама за дъжд / - ще противостоиш на всички препятствия.
Януари месец - млад другар ще си намериш.
Яребица - ядеш / старай се да разсееш лошите си мисли.
- биеш / добив ще имаш.
- живи ловиш / хубава жена или служба ще имаш.
Ястреб - / една опастност ще избегнеш благополучно.
- убиеш / ще се избавиш от един неприятел.
Яхър, обор - / тайни страсти и желания ще те вълнуват.
- конски / с труд и постоянство ще постигнеш целта си.
- за добитък / ще промениш квартирата си,жена си или службата си.

_________________
Fuck you bitch! leave me alone, walk on...get the fuck on...
avatar
LilSnoOpY
Admin

Брой мнения : 386
Join date : 27.03.2008
Age : 27

Вижте профила на потребителя http://lilsnoopy.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: + !>!>!> Съновник <!<!<! +

Писане  Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите